Kedden 11:00-től rajtsorrend sorsolás

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Web: http://www.eurovision.tv/esctv/future?program=49143
Fotó: HUN HoD

Március 20-án délelőtt 11 órakor Bakuban elkezdődik a fellépési sorrend sorsolása a 2012-es Eurovízióra. Magyarország és a Compact Disco az első elődöntő második felében fog fellépni, így 10 és 18 közötti rajtszámot fogunk kapni. Szerencsés esetben saját magunk választhatunk rajtszámot, de egyébként minden a szerencsén fog múlni. A sorsolást az eurovision.tv élőben közvetíti.

73 Comments

Már megint a 15-ös… És Oroszország és Ausztria között… Hát nem tudom mennyire jó ez nekünk… 🙁

Oroszok után jövünk, idén is 15.-ként! Az utóbbi 6 alkalomból négyszer 15.-ként léptünk fel az elődöntőben!

A második elődöntőben egész szerencsésen alakult a sorsolás a műsor szempontjából. Nincs 5 ballada egymás után.

én nem gondolnám hogy rossz a két legnagyobb bohócdal között fellépni. Talán jobban kitűnünk nem?

Oroszországot kajálni fogják, hogy “jajj, de aranyosak”… az osztrákoktól meg egyenesen tartok. Ízléstelen pocsék vacak de lesznek idióták, akik inkább erre fognak szavazni, mint normális zenére. Nem tudom, de én nem örülök az országoknak amik közé kerültünk. :S

Ehh..én nem tudom hogy most ez jó e vagy nem.

Az oroszok mindenképp továbbjutnak, amit mondtál azért.
Az osztrákok szerintem nem fognak, ahogy nézegettem a toplistákat, hozzászólásokat satöbbi nem gondolnám hogy kapnak elegendő pontot, és azt sem gondolnám hogy a zsűri felpontozza őket.Kb. a tavalyi portugál kategória lehet.

Sőt még ha úgy vesszük az elődöntő második felében egyedül a dán dalra mondanám hogy minőségi. Talán velük együtt ki tudunk tűnni.

Jajj tanácstalan vagyok :S

Az osztrák dal szerintem kétesélyes. Például (és lehet kövezni XD), szeretem, mert ha nem nézem, hogy mit művelnek hozzá a színpadon, akkor egyenesen jó kedvem lesz tőle, ugyanakkor nincs az a pénz, hogy szavazzak rájuk 😀 (az én elődöntőben kiosztandó szavazatom Pernilláé 🙂 ). A kérdés csupán az, hogy hány ország/ember fog telefont ragadni az osztrákokért.

Húha, jó az nekünk hogy két olyan ország között vagyunk, akik eléggé “kiemelkedőek”? Csak nehogy a feledés homályába vesszünk emiatt…. 🙁

Comments are closed.