Hungary presents the official video this Sunday on m1

6 Comments

Abból lett valami, hogy a csapat grandiózusabbra akarta módosítani a hangszerelést? Néztem egyébként az oddscheckert (bár tavaly megfogadtam, hogy nem fogom), eléggé középmezőnyben vagyunk. Ez a sorrend mindig felborul, amikor megkezdődnek a próbák, mert az élő produkció fel- vagy lehúzza a dalt. Grandiózus látványra lenne szükség szerintem (a jelenlegi hangszerelés is ezt kívánja). Már az elején be kell rántani a nézőt (a zene önmagában engem csak az első perc után ragadott meg, amikor először hallottam), de az utolsó fél percre kellene tartogatni a “puskaport” (világítást leginkább).

Én a youtube-on nézegetek sok top-os videót, a legtöbbnél az első 15-ben vagyunk, ami nem rossz. Egyébként nem lehet ezeknek hinni, bármi megtörténhet. Voltam amúgy néhány hete elő koncertjükön Miskolcon, baromi jó hangulatot csináltak, nem voltak hamisak, tehát ez reméljük, Bakuban is sikerül majd.
A klipekkel kapcsolatban: idén is lesznek esténként ESC-s videók az m1/m2-n? Ja, az mtv-ről meg annyit, hogy tegnapra ígérték a nagy arculatváltást, erre semmi nem történt…

Rendben volt, ilyesmire számítottam. Kicsit csodálom, hogy Budapest nem kapott nagyobb szerepet 🙂 (nem gondként mondom)

Comments are closed.