Spanyolország: Pastora Soler – Quédate Conmigo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zT8eG4Hl990[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Az utolsó döntést a spanyolok hozták ma hajnalban. Ők már régen kiválasztották Pastora Soler-t országuk képviseletére, a 3 dalt pedig pár hete mutatták be.

A legtöbb szavazatot (sms és telefon) kapott dal 36, a második 30, a harmadik pedig 24 pontot szerez. Továbbá a 3 zsűritag külön-külön vett első helyezettje 12, a második 10, a harmadik 8 ponttal gazdagodik majd. A két összeadott pont alapján kaptuk meg a nyertes szerzeményt, amely a Quédate Conmigo lett, melyet majd a május 26.-i döntőben Pastora Soler énekel. Gratulálunk!

A dalok és kapott pontjaik (zsűri+közönség):
1. hely: Quédate Conmigo (36 + 36 = 62 pont)
2. hely: Tu vida es tu vida (26 + 30 = 56 pont)
3. hely: Ahora u nunca (28 + 24 = 52 pont)

28 Comments

Az idei Eurovízió hangja eddig. Ilyenkor nem kell bánni hogy balladát küldenek. Remélem elérnek vele valamit a spanyolok mert mindig hátul vannak ők is.

Húha Spanyolország! Ez nekem nagyon teszik! Hosszú idő után szerintem számithatnak egy jó helyezésre. TOP10 nálam!

Habár a spanyolok nem a legjobb dalt választották szerintem ez is nagyon jó,ráadásul Pastora teljesen elviszi a produkciót.Szép volt Spanyolország,jövőre is hasonlót!

Nálam az első Szlovénia a balladák közül, ez most a második helyre jött fel. Nekem a 2010-es daluk is tetszett, de tény, hoz hosszú idő óta ez a legjobb. Végre egy nem elszúrt választás a spanyoloktól.

Szép dal! Nagyon tetszik és Pastora hangja is lenyűgöző! 2009 után elsőnek fognak a TOP10-emben helyet kapni! 🙂 Hajrá Spanyolország! 😀

Hosszú ideje az egyik legjobb spanyol dal. Talán a 2003-as daluk jobb ennél egy kicsit. Szép volt Spanyolország! TOP 10-es lesz.

Balladák közül idén messze az egyik legjobb! Van egy szép íve, fülbemászó a dallama, szépen szól Pastora hangja… kell ennél több? 🙂

Szép dal, jó hang, de nálam még nem fér be a TOP10-be, viszont talán májusig változhat még ez. Összességében az biztos, hogy rég nem volt ilyen erős számuk a spanyoloknak, és végre egy jó helyezést is elcsíphetnek.

Nekem az egész dalból csak az első perc tetszik, de az nagyon szép. Egyébként jó sokáig építkezik a dal… csak a 2. perc után robban. Pastora nagyon jó énekesnő, kívánok neki egy szép helyezést, de csípi a szemem, hogy egy svéd dalt énekel… :/

Én is először a “Tu vida es tu vida”-nak drukkoltam,de a “Quedate Conmigo”-t élőben meghallgatva megváltozott a véleményem. Jó választás! 🙂

Nagyon szép szám, ez a Thomas Gustafsson tud zenét írni!Ráadásul csináltak hozzá angol feliratot, úgyhogy még érteni is lehet.:) Az Euphoria és ez is nagyon jó.Érdekes lesz, ha az Euphoria is nyer Svédországban.

Quédate conmigo = ‘Maradj velem’. Nekem is csak az eleje tetszik, szerintem nem olyan nagy szám. Úgy tudom, ő igazából flamencoénekes, sima popra nem túl jó a hangja.

BORZASZTÓ, EGYSZERŰEN NEM TETSZIK. AKÁRKI AKÁRMIT IS MOND, NEKEM EZ NAGYON NEM JÖN BE ÉS NEM ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE, ÉN EZT GONDOLOM ERRŐL A DALRÓL.

Készült egy videó, amiben a világ minden ( vagyis majdnem minden xD xD ) tájáról érkeztek támogató énekesek videói ahol a dalát éneklik. Találkozhatunk benne korábbi nemzeti döntős énekesekkel több országból is!

http://www.youtube.com/watch?v=_8oJOo1nJ0Y

(kb 1:40-től többször is full libabőr! 🙂 nagyon jó lett!)
egyre jobban érik nekik is a szavazatom, és halványodik egy másik országé! ez van! x)

a tavalyi egyik nagy kedvencem volt,életvidám, lendületes előadás &szám 🙂
ez is szép,de annyira szomorú 🙁

Comments are closed.