Azerbajdzsán: Sabina Babayeva – When The Music Dies

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-8ejpLyXSuY[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Azerbajdzsán tegnap bejelentette, hogy megváltoztatta Sabina Babayeva dalának címét, “When The Music Dies” címmel fog versenybe szállni a házigazda versenydala. A videót hétfőre ígérik.

Korábbi verzió:

Azerbajdzsán: Sabina Babayeva – Our love song
Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: escxtra.com
Kiadás: 2012. március 3. szombat – 20:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4BEN0s-ZrJQ[/youtube]Az azerbajdzsáni ITV már korábban eldöntötte hogy Sabina Babayeva lesz az idei induló, azonban egészen a mai napig a dalról nem jelentettek be semmit.
Mind a videoklip, mind a zene már készen áll a prezentálásra, de úgy döntöttek hogy a hivatalos megjelenést március 17.-re teszik, habár már ma közreadták a dal címét és egy részletét. A szám címe Our love song, melyet talán azerbajdzsáni nyelven adnak elő, de erről még semmilyen tájékoztatás nem érkezett. A dal címe anyanyelvükön: Sevgi Nəğməmiz.

21 Comments

Azt hiszem 2008 után, másodszor nem lesz Azerbajdzsán a TOP3-as listámba benne.De még csak a 20-ba sem.Remélem a leggyengébb részletet vágták be a dalból…

Remélem ez csak a verse része volt,mert ha ez a refrén,akkor hézigazda országként jól le fognak bőgni. Tényleg baromi unalmasnak hangzik….

Szerintem nekik az a lényeg, hogy azeri nyelvű legyen(ami jó), mindenképp döntős, törököktől fognak kapni pontot, úgyhogy 22. hely körülre elég is lesz! Ilyen dalt percek alatt rittyentenek. Persze mondanivalója lehet komoly. Biztos előadás közben nem fog szaltókat vetni 🙂

Ezazzz! 😀
A legballadisztuksabb balladák közül (értem itt azt, ami tényleg csak lassú pl. bosnyák, horvát, belga nem pedig izland, macedón mert azok változatosak) szóval azok közül ez tetszik idáig a legjobban! 🙂

Egyik legrosszabb azeri dal… Ja és egyébként az EBU kötelezte San Marino-t, h csináljon valamit a Facebook-os dalukkal, mert ez így nem lesz jó. Március 22-ig kaptak időpontot, olvassátok az escdaily.com-on 😉

Nem kérdés, ez az eddigi legrosszabb azeri dal. Még mindig nem sikerült megbarátkoznom vele, talán a klip majd dob egy kicsit rajta, de ez így csak középmezőny.

Nekem kifejezetten tetszik,a balladák közül nálam eddig Azerbajdzsán a második helyen van,előtte Izland!A klip is remekül sikerült-igényes nagyon!

Valóban, kicsit jó is meg nem is. Na de házigazdaként ritka az az ország mely jó dalt indit. Lehet, hogy azért mert nem akarnak nyerni, mivel elég borsos levezetni egy ilyen versenyt. Mi Ukránok csak tudjuk.

Szerintem elsőrangú énekes és dal, de megint lassú… De azok közül elég jó, s a klipje is nagyon tetszik. De remélem a dal címe nem következik be, és a zene nem hal meg sosem… 🙂

Azerbajdzsánból eddig talán neki van a legjobb hangja, pedig Safura sem volt akármi. A számnak viszont se füle, se farka.

Comments are closed.