Naptár

2012. március
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Compact Disco interjúkörútra indul Szerbiába

Szerző: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu

Március 21-én egész napos interjúkörútra indul a Compact Disco. Az interjúkörutat a határt átlépve azonnal meg is kezdik a fiúk egy telefonos bejelentkezéssel a Temerini Rádió stúdiójában. A műsort a hallgatók felvételről fogják hallani!

Nem sokkal 9 óra után a topolyai Express Channel Tájékoztatási Közvállalat tévéstúdiójában veszik fel azt a közel 30 perces zenés műsort, amelyet több helyi tévétársaság is műsorára fog tűzni a májusi Eurovíziós Dalverseny időpontjáig. A műsorban elhangzanak majd az együttes legismertebb dalai, a helyi stúdióban készült interjú és természetesen a Sound Of Our Hearts című dal is.

13 órától a Régió Rádió műsorában (30 perc) vendégeskedik az együttes. Hallgatói kérdésekre válaszolnak, nyereményjátékkal egybekötve.

14:10-től a zenekar már a Szabadkai Rádió szerda délutáni kvízműsorában lesz hallható. A műsorban az Eurovízióval és a Compact Disco-val kapcsolatos kérdésekre kell majd válaszolniuk a hallgatóknak. Néhány kérdést természetesen az együttes tagjai fognak feltenni, és dedikált promó CD-ket sorsolnak ki majd a helyes megfejtők között. Az élő műsort követően a fiúk átülnek egy másik stúdióba, ahol a magyar nyelvű szerkesztőség riporterével azt a műsort készítik el, melyet a határon túli rádiók – Pozsony (SK), Kolozsvár (RO), Marosvásárhely (RO), Lendva (SLO), Eszék (HR), Újvidék (SRB) Szabadka (SRB) – május 20-án fognak sugározni a Térerő című műsorban.

Késő délután a Pannon rádió munkatársa várja a Compact Discot a szabadkai Városháza egyik termében, ahol a rádiós bejelentkezést követően a Pannon TV is interjút készít az együttessel.

A felsoroltakon kívül az írott sajtóban – a Magyar Szó napilap színes mellékletében és a 7Nap című heti magazinban – is megjelennek interjúk a Compact Disco-val.

Az élő műsorok az alábbi hullámhosszokon hallgathatók a fent leírt időpontokban.

Pannon Rádió: 91.5 MHZ
Szabadkai Rádió: 89.6 MHZ
Topolyai Rádió: 107.9 MHZ

Az egynapos interjúkörútnak nem titkolt célja természetesen az, hogy a Compact Disco-t minél többen megismerjék, megszeressék, és hogy a rádiók mind több dalukat játsszák. Főleg az idei Eurovíziós versenydalt, hiszen döntőbe jutás esetén minden szavazatra szükség lesz. Az interjúkörútra elkísérjük az együttest, melyről képes és videóbeszámoló készül. Megnézhető lesz majd Facebook oldalunkon és itt, a www.old.eschungary.hu -n

Kérjük a határon túli olvasóinkat, hogy aki hallja valamelyik műsort, vagy olvassa valamelyik interjút, az jelezze felénk, küldjön egy linket a RÓLUNK fül alatt található e-mail címre. Köszönjük.

6 hozzászólás A Compact Disco interjúkörútra indul Szerbiába

  • Zoli

    Köszönjük Robi:)

  • m_sandor

    Szép és jó cikk 🙂 Örülök mindig a promotálási körutaknak, főleg ha a mieink mennek.

  • Dorka

    Örülök, hogy mi is rájöttünk, hogy milyen fontosak a promóutak. Nem azt mondom, hogy ezzel automatikusan megtízszereződnek az esélyeink, de legalább megismerik külföldön a csapatot és a zenéiket esetleg olyanok is, akik egyébként nem is nézték volna az Eurovíziót, és bent vannak a médiában, beszélnek róluk. És annak is nagyon örülök, hogy az éves nagy eurovíziós koncertre is mennek :).

  • Hsanyi

    Bocs, hogy ide írok!
    Gyűjtöm a régebbi esc-eket!
    Hiányzik a 2005-ös, 2006-os valamint a 2008-as első elődöntő!
    Ha bárki tud segíteni megszerezni őket, azt kérem szépen jelezze! Jó lenne dvdrip vagy egyszerű tvrip is!
    A fájlformátum is mindegy!
    Előre is köszönöm!
    🙂

  • Zoey

    Huh, ennyi rádió és tévé egy nap alatt… 🙂 Remélem azért más országokba is készülnek menni.