Törökország – Can Bonomo – Love me back

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUelKodM3ow[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap délután Törökország dalbemutatót tartott. Már korábban bejelentették, hogy Can Bonomo fogja képviselni az országot, de csak most érkezett el az idő a dalának bemutatására, ami a Love me back címet viseli. Sok sikert Bakuban!

Comments

47 hozzászólás a(z) “Törökország – Can Bonomo – Love me back” bejegyzéshez

 1. VR1234 avatar
  VR1234

  Szerintem ez nem rossz, benne marad az emberek fülében, tipikus keleti dal… Viszont én nem vagyok tőle elájulva…
  Mit gondoltok, bejut a döntőbe? Tavalyi Moldovában kiindulva továbbjut… xD

 2. VR1234 avatar
  VR1234

  *Moldovából

 3. Tusán avatar

  Hmm… annyi jó énekese van Törökországnak és erre elküldik ezt a bazárzenét. Ha más nem, a politika talán segít a törököknek, bár 2011 erre rossz példa.

 4. Balint005 avatar
  Balint005

  Hát ez a dal vmi szörnyű. A törökök Hadise óta egyre gyengébb dalokat küldenek. Szerintem idén se biztos a török döntőbejutás

 5. force avatar
  force

  Szerintem iszonyatosan rossz dal… fél perc után kikapcsoltam, nem bírtam többet meghallgatni belőle. 2009 óta nekem egyik török dal se jött be. Tavaly óta tudjuk, semmi se lehetetlen, szerintem ezzel se jutnak be a döntőbe a törökök, legalábbis remélem 😀

 6. yugo avatar
  yugo

  Ez a dal se lesz a kedvencem. Szerintem előre borítékolható,hogy a törökök a döntőbe jutnak,mivel jó volt a sorsolásuk a 2. elődöntőbe vannak,ahol biztos és magas pontszámot várhatnak a hollandoktól,franciáktól,brittektől, makedónoktól,bosnyákoktól és a németektől…

 7. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nekem tetszik. Dallamos, vidám, tipikus török zene.Rosszabbra számítottam. 16/6

 8. prézli avatar
  prézli

  Mindenki dicséri eurovision.tv-n, de szerintem borzadály. Idén egész jól állunk, ahogy nézem 😀

 9. Serinon avatar
  Serinon

  Nekem nagyon tetszik! Tegnap este többször is meghallgattam, szerintem biztosan döntős már csak a dal alapján is, nem feltétlenül csak a vendégmunkás- és a politikai szavazatok alapján.

 10. Nyee avatar
  Nyee

  Számomra idegesítő,mind a dal,mind pedig az előadó…nem sírnék ha kiesne.

 11. Bálint avatar

  Szerintem nagyon jó! A zenéje nagyon tetszik, bár a szöveg elég fura…

 12. Kristinna avatar
  Kristinna

  Nekem tetszik a dal, szerintem aranyos. Ellenben (véleményem szerint) a srác nagyon idétlenül ugrabugrál. Nem vagyok biztos benne, hogy a döntőbe sikerül bejutnia… Számomra nem hozza a maNga (2010) színvonalát 🙁

 13. Dorka avatar
  Dorka

  Nem tudom, mit gondoljak erről a dalról. Valahogyan tetszik is meg nem is. Túl eklektikus, vhogy fura módon nem passzol az alapzenéhez az énekes éneklési stílusa és az ének dallama sem, közben meg van benne vmi-legalább kitűnik a többi közül.

 14. zsoca avatar
  zsoca

  Nem csak hogy döntős, de a nyerésre is esélyes… bár sok benne a „na-na-na”.

 15. Robek avatar
  Robek

  Szerintem jó dal, még akár döntős is lehet, sőt biztos. De, hogy nyerésre alkalmas legyen? no nnneeee!

  1. Serinon avatar
   Serinon

   Hát győztesnek nem elég jó, de nálam eddig TOP 10 🙂

 16. Michael avatar
  Michael

  Végre egy olyan dal, ami első hallásra megfog… Engem nem zavar a srác mozgása, szerintem így jó a dal. Lehet, hogy most nem mindenki fog velem egyet érteni, de ez a dal sima döntős lesz.

 17. Hádész avatar
  Hádész

  Hát az tény, hogy elég idétlenül mozog a srác, de a szám az egész jó. Hangulatos és fülbemászó, nekem bejön (de azért nyernie nem kéne) 🙂

 18. Dani avatar
  Dani

  Én nekem tetszik a dal…tipikus török zenei motívumok is vannak benne, és a hagyományos török zenét egyszerűen imádom. De Can ne erőltesse a „táncot” hozzá, elég lesz az ének is.

 19. Csengettyű avatar
  Csengettyű

  Nekem tetszik (bár a török versenydalok irányába kicsit elfogult vagyok)! Viszont szerintem így, angol szöveggel nem olyan ütős, mint esetleg törökül lenne…

 20. Máté94 avatar
  Máté94

  Nekem ez a szám első a listámon.Nagyon jó.:D

 21. msz avatar
  msz

  Ez az a tipikus dal ami törökül jobb lenne mint angolul. DE nem rossz zene, fülbemászó és a törököket ismerve szinte biztos a döntő. Eddig nálam top10

 22. Kitty avatar
  Kitty

  Amikor először láttam, nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. A srác, ahogy ugrál összevissza…. De azóta már csomószor meghallgattam. És tetszik. Tuti döntős. És nálam eddig a top 5-ben van.

 23. Dani avatar
  Dani

  Nálam eddig 5. hely a 43 helyből.

 24. Feri avatar
  Feri

  Nekem nem annyira jön be ez a szám, hallgatható, de elég unalmas. Nálam már most sem fér be a TOP10-be, és nem csodálkoznék, ha nem lenne döntős.

 25. Robek avatar
  Robek

  törökös zenei motívumok hol vannak ebben a zenében? semmi csörgés csattogás, csak a szerb rezes banda húzza a talp alá valót!

  1. Csengettyű avatar
   Csengettyű

   Az elején az a pengetőshangszer-féle hang…

  2. Kitty avatar
   Kitty

   Szerintem inkább klezmer-zenére hajaz, mint tipikus török zenére.

   1. Gábor avatar
    Gábor

    Szerintem is.
    Kérdés, hogy komolyan klezmer zenével akarnak törökként bevágódni, vagy ez egy paródia. A klipért minden elismerésem!

 26. Buci-Bigyo avatar
  Buci-Bigyo

  Mondom,de helyes pasi, nem is néz ki töröknek!Hát nem is az!:D 😀 A nyugat-európai törökök már padlót fogtak: szefárd zsidó a srác! 😀 😀 Kíváncsi vagyok, szavazni fognak-e rá, a tavalyi török együttest (én szeretem a török rockot) gyakorlatilag bojkottálták, ezért is győzhetett szerintem az azeri-török 😀 dal.
  Nem egy szokvány szám, egyelőre nem tudom eldönteni, a dal maga tetszik-e, de kifejezetten értékelem a törökök igyekezetét, hogy évek óta nem egy félmeztelen hastáncosnőt küldenek valami kebab zenével.Az más kérdés, mennyire lehet őszinte ez az igyekezet, és mennyire az állami propaganda része.

  1. Gábor avatar
   Gábor

   Akkor nem paródia. Ha Izrael küldi, semmi kifogásom ellene 🙁

   Ami a törökök korábbi produkcióit illeti, nekem eddig legjobban az jött be, amelyik ha jól emlékszem, a Nox-szal egy évben szerepelt és az pont egy törökös (de nem hastáncos) ruhát viselő nő volt és törökösen énekelt (és nem arabosan). Arról nincs klip?

 27. Buci-Bigyo avatar
  Buci-Bigyo

  Tetszik a dal, a srác pedig egy nagyon tehetséges, fiatal zeneszerző,dalszövegíró, előadóművész.
  A német adók nem sugározzák az elődöntő(ke)t, mivel ugye Németo. eleve a döntőből startol= Németországból NINCS szavazás az elődöntőben.(Ezt most olvastam egy kommentben, tavaly nem tudtak ezért Németo.-ból szavazni a törökök.)Nem tudom, vajon Franciaországgal, Nagy-Britanniával ugyanez-e a helyzet, legalábbis szavazás szempontjából, van benne logika és ez meg is magyarázná a tavalyi török fiaskót.

  1. Klész Imre avatar

   Buci, minden automatikus döntős országnak részt kell vennie az elődöntők valamelyikének szavazásán, és azt közvetítik is. Tavaly a németeknek a második elődöntőben kellett szavaznia, a törökök pedig az első elődöntőben versenyeztek. Idén fordítva lesz, a németek az elsőben szavaznak, a törökök pedig a másodikban versenyeznek.

 28. Lina avatar
  Lina

  Egyedi hangzású dal,amit többszöri meghallgatás után tán még meg is szeretek. 🙂

 29. Caedy avatar
  Caedy

  Ha nem nézem csak hallgatom akkor mindig valami erdei manó meg pár nimfa van előttem ahogy egy fa körül táncikálnak.
  Ötödször hallgatom meg de még mindig nem tudom, hogy tetszik-e. Szerintem döntős lesz.