Törökország – Can Bonomo – Love me back

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUelKodM3ow[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap délután Törökország dalbemutatót tartott. Már korábban bejelentették, hogy Can Bonomo fogja képviselni az országot, de csak most érkezett el az idő a dalának bemutatására, ami a Love me back címet viseli. Sok sikert Bakuban!

47 Comments

Nekem nagyon tetszett már az első hallgatás után. Bírom a stílusát. Eléggé szimpatikus és jól néz ki 😛 (igen, tinédzser lány vagyok, de hát ez van 😀 )

Mikor először láttam, azon gondolkoztam, kiderítem, mit szívott a srác. Másodjára már tetszett. Az összes eddigi indulót figyelembe véve a CD mellett ez tetszik a legjobban. Biztos, hogy ki fog tűnni a tömegből, nem tucatzene, hallgatható. Szurkolok idén Törökországnak a jó helyezésért.

Ez tipikusan olyan produkció, amit viccnek talál az előadó mozgása miatt, de meglepően jónak bizonyul ahhoz képest, amire számítana az ember. Nálam azt gondolom ez a szám abba a kategóriába tartozik, ami még sokat nőhet a szememben, és helyezésben is a saját kis TOP listámon.

szerintem tök jó dal. nem igazán bírom a törököket, se a zenéjüket, de ez tetszik. nálam a második helyen van, tooji-t senki nem előzi meg. 🙂

a tavalyi nekem tetszett <3
a török stílusú zene is bejön…
de ki ez a ficsúr idén-.- a szépfiúkra hajazni a lehető legrosszabb ötletük volt :S
hegedűs a háztetőn érzésem vanxD

Comments are closed.