Ma este választ a tavalyi házigazda

Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurofire.blog.de – eurovision.de

Ornela vagy Roman? Roman vagy Ornela? Már csak ők ketten maradtak talpon a hetek óta tartó műsorfolyamban, kettejük közül választja ki Németország a 2012-es képviselőjüket. Ma este halljuk először az összesen hat potenciális dalt, amiből az egyik Bakuban képviselheti az országot.

Az énekesek hétfőn az utolsó adás után fel is énekelték ezeket, hogy a döntő után rögtön elérhetőek/letölthetőek legyenek.
Az Unser Star für Baku győztese 23:00 körül az első interjúját a Stefan Raab vezette TV total-ban adja.

Az adásról: Roman és Ornela is 3-3 dalt fog énekelni, amiből az egyiket mind a ketten előadják majd. Ekkor a közönség kiválasztja, hogy kinek melyik dal áll a legjobban. Miután megvan mindkettejük nyertes dala, a két énekes fellép újra egymás ellen a kiválasztott dalokkal, és kizárólag a telefonos szavazatok döntik el, hogy ki lesz az este győztese.

A szavazatok változását (mint ahogyan eddig minden adásban) százalékos formában folyamatosan láthatjuk majd az úgy nevezett „Blitztabellán”, hacsak a döntőre nem terveztek valami változást.

A nagyobb fogadóirodáknál lehet a ma esti eredményre tippelni: a Bwin és a Bet 365 is szinte biztos Roman Lob győzelmében.
A Bwin 1.20-as szorzót ad a Romanra, míg 4.00-ás szorzót az Ornelára tippelőknek. A Bet 365-nél kicsit nagyobb a különbség: Romanra 1.12-es, Ornelára 5.50-es odds-okat kínálnak.

Az hogy végül ki fog májusban Bakuba repülni, ma este kiderül!

Online közvetítés 20:15-től:
A hivatalos német eurovíziós oldalon: http://www.eurovision.de

159 Comments

Alena Lenskaya is és Maya Sar is, meg az Izabo is kimaradt, pedig nekik már megvan a daluk. Az Euro Neurót és a Black And Whiteot meg még nem mutatták be.

Tuti Romant küldik, de szerintem Ornella jobb, és ezzel a dallal esélyesebb lenne Bakuban, mint Roman a Standing stillel! De ez csak az én véleményem!

nana! xD ciprus nekem a második-harmadik! xD xD

az idei felhozatalból nem sok mindkettőnknek tetsző van! xD tavaly jobb volt az arány! 😛

Dettó. Roman elénekelte egyszer, akkor még okés volt. Aztán Ornella még egyszer, aztán megint Roman. És a végére megint elnyomta egyszer. Négy hallgatás után meg is untam. C’mon Germany… én többet vártam tőlük.

Nekem nagyon tetszik ez a dal, nagyon kedves személyisége van Romannak és ez átjön az éneklés alatt is. Ugyanakkor nem kétséges, hogy ezzel a dallal komolyabb esélyük nem lehet, mert ahhoz túlságosan is “unalmas”. De én már csak ilyen unalmas lány vagyok, aki inkább preferálja Roman altatódalát, mint Ivi pörgős, de ritka unalmas dance-dalát 🙂

Egyébként nem tudom, hogy látta-e valaki, de a műsorban bemutattak néhány másodpercet azokból a dalokból, amelyek már ki vannak választva. (norvég, dán, izlandi stb.) És a magyart kihagyták. Nem tudom, direkt csinálták-e, vagy véletlen volt, de számomra érdekes és furcsa… Vagy ennyire jó a dalunk, hogy tartottak tőle, és inkább nem tették be :F

Szombat este dönt Lettország és Ukrajna.Ukrajnából meg van kinek drukkolok,a lett dalokat meghallgatom majd.

Egyébként elkezdi már Észtország is a válogatót,Litvánia & Svédország még mindig selejtez.Svédországból ismét próbálkozik a Love Generation Fabiana nagy örömére.xD

Hééé. A Love Generation nekem tavaly egyik kedvencem volt…

Neked Fabiana annyira tetszett vagy épp az ellenkezője? 😀

Comments are closed.