Németország: Roman Lob – Standing Still

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xoro03_roman-lob-standing-still-nach-siegerehrung_music[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Csütörtök este Németország választott dalt a 2012-es Eurovízióra. A tehetségkutató sorozat fináléjában két énekes mérte össze a tudását. 3 dalt adtak elő a versenyzők, melyek közül egy-egy volt különböző, a másik kettőt pedig mindketten előadták. Így összesen 6 produkciót láthattunk a színpadon. Végül Roman Lob “Standing Still” című száma győzedelmeskedett. Gratulálunk!

30 Comments

Jól érzem, ez a fiatal srácok versenye lesz? Azaz mindenképp pasi nyeri a versenyt..netán pasik…Jó lesz.

Kövezzetek meg, de nekem nem unalmas a dal. Van egy szép vonala; olyan kellemes. A tegnap esti internet-problémák miatt nem tudtam aktívan bekapcsolódni az adásba, de ma reggel sikerült megtörnöm a jeget, és meghallgattam a “Standing Still”-t és 100-ból már kapott is nálam 85 pontot 😀

És akkor először leírom az eddigi 11-es sorrendemet:

1. Izland
2. Ciprus
3. Magyarország
4. Németország
5. Norvégia
6. Dánia
7. Franciaország
8. Svájc
9. Málta
10. Fehéroroszország
11. Albánia

Nálam is Izland a favorit.Hát Deutschland szerintem top 10-15 lesz.Nem állunk rosszul.A dalunk nagyon más mind a többi és lehet hogy jó lesz egy döntőre.Az én sorrendem
1.Izland
2.Hungary …és fogok rá szavazni Romániából
3.Norway
4.Germany
5.Denmark

Tegnap kb. úgy 5x hallottam, de mára egy dallam sem maradt meg a fejemben belőle. Jó-jó de egy kicsit lagymatag, töltelékdalnak elmegy a döntőben. Nem hinném hogy tudná hozni Lena eredményét.

1.Izland
2.Magyarország
3.Ciprus
———-
7.Németország
———-
11.Svájc

Az vele a baj hogy eléggé tucatdal. A hangja meg a dallam sem rossz csak egy kicsit unalmas. Lena tavalyi dalánál mindenképp jobb.
1. Izland
2. Norvégia
3. Dánia
4. Franciao.
5. Magyarország
6. Németorszég
7. Ciprus
8. Fehéroroszország
9. Albánia
10. Svájc
11. Málta

Örülök, hogy a többség nem szívleli a dalt, ahogy olvasgatom a hozzászólásokat itt-ott.

iTuneson meghallgattam a másfél perces részletet. Baromi unalmas. Élőben ütősebb.

Szép a dal, nekem tetszik, ilyesmi stílusú dalokat szoktam egyébként is hallgatni. Mondjuk most még hiányzik nekem belőle vmi, ami megkülönbözteti azoktól a daloktól, amiket eddig hallottam, de ahogy magamat ismerem, 2-3 hallgatás után már úgy, ahogy van, imádni fogom :D.
(egyébként baromi nehéz volt rátalálni egy videóra, amin rajta volt a dal, mert jogviszonyokra hivatkozva kitöröltek egy csomót…)

Nekem ez kissé lagymatag, és unalmas, nincs benne semmi olyan extra, ami miatt szívesen áldoznék egy sms-t rá.

Nem rossz, kicsit tényleg lagymatag, de el tudom képzelni bármelyik rádióban. Összejöhet nekik most is a top10, de ahhoz egy nagyon jó előadás kell.

Kétszer hallgattam meg a dalt, de igazán nem fogott meg semmi benne, de hallgatható zene. Nálam jelenleg a 11-ből a 6. helyen áll.

Nekem nagyon bejövős a dal, és ez engem is meglepett. Tegnap este és most is végig ez ment/megy a fejemben…(és csak 2x hallgattam meg, az is 4 napja volt)

Nekem egyébként az egész döntő legjobb 3 perce az volt mikor Frida Gold elénekelte a Wovon sollen wir träumen-t..az nagyon jó dal, jobb mint a versenydaluk,legalábbis szerintem :d

Szerintem meg ez az egyik olyan dal, ami “normálisnak” mondható és besorolható az igazi zenék közé (bár kérdés, hogy a mai embereknek mit jelent az igazi, színvonalas zene.:D). Nekem tetszik. 🙂

Én nem hasonlítanám Justin Timberlake-hez. Ez csak simán Roman Lob-stílus, de az idei egyik legjobb dal. Ezt nem fogjuk hallani az elődöntőkben, hanem a döntőben, mert Németország az 5 nagy egyike és nem kell szerepelniük az elődöntőkben.

nekem ez tetszik 🙂 leginkább azért mert nem émetül van! istenem,egy német ANGOL szám,de unom a német számaikat,mind pocsék,de ez jó,a pali helyes,hajrá 🙂

Comments are closed.