Ír dalbemutató holnap

Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurofire.blog.de

Az ír RTÉ televízió csütörtökön mutatja be először azt az öt dalt, ami versenybe száll a bakui részvételért.
16:00-tól az RTÉ Radio 1. csatornáján a Mooney Show című műsor keretein belül hallhatjuk először ezeket a versenydalokat.
Velük találkozhatunk a délutáni rádióműsorban:

01. – Celtic Whisper with Maria McCool – Mistaken
02. – Donna McCaul – Mercy
03. – Andrew Mann – Here I am
04. – Úna Gilbey & David Shannon – Language of love
05. – Jedward – Waterline

John és Edward tegnap Twitteren keresztül osztotta meg, hogy a daluk címe amivel fel fognak lépni „What’s your number?” lesz. A holnapi rádióadásban pont kerül ennek a kérdésnek a végére.

Az Ír döntő február 24-én kerül megrendezésre, ahol a zsűri 2/3 és a közönség 1/3 arányban dönt majd a képviselőjükről.

42 Comments

Ha megint a Jedward fog menni (aminek nagyon örülnék :D) akkor a Király családdal csak egy rossz kopinak tűnne Magyarország. Ezt pedig szerintem nem akarjuk.

Én már tavaly sem bírtam őket! plusz nehogy már mi álljunk vigyázzba, hogy esetleg őket küldik-e…

Mindenesetre kíváncsi vagyok mind az 5-re!

Én nem mondom, hogy vigyázzba kell állnunk, de mégis ha ikreket küldenénk hozzájuk lennénk hasonlítva. És ezt is át kell gondolni.

De mi nem ikreket küldenénk, hanem testvér triót 🙂

Na meg egy rakás ország indulóit nem is ismerjük, lehet máshonnan is lennének ikrek, végül is tavaly se csak az írek küldtek ikreket.

Nem értem miért gondolja bárki azt hogyha valaki testvéreket/ikreket küld az világszenzáció. Igen 2000-be tudtak nyerni (Olsen B.) tavaly döntőbe tudtak jutni( Jedward)
és szintén tavaly, ki is tudtak esni (Twiins).
Mindegyikre van példa, de csak azért mert testvérek senki nem fog hasraesni tőlük. Ezért sem értem azt miért hozzák fel sokan ezt a tényezőt Lindáéknál is.

Én már nagyon várom a fiúk dalát, és remélem, hogy ők jutnak ki Bakuba. Az ikres kérdés már bennem is felvetődött, de szerintem nem mondanák, hogy kopizunk, mert egyrészt – ha Királyék mennek őket már hamarabb választjuk ki :)) másrészt – tavaly se ment (értesüléseim szerint) a szlovák-ír indulóknál, hogy “Jaj, mindkettő iker, biztosan koppintottak”.

01. – Celtic Whisper with Maria McCool – Mistaken
nekem az inkább hanyagoljuk kategória! ennek nem sok esélyét látom, hogy nyerjen!

03. – Andrew Mann – Here I am
Jó kis dal, de elveszne 42 másik között, de ha kikerülne remélem kivennék belőle a gitárt mivel néha hangosabb mint az éneklés, és ez elég zavaró!!

04. – Úna Gilbey & David Shannon – Language of love
Ell és Nikki utánzat? nem hiszem hogy az írek nagyon szeretnének a tavalyi duettgyőzelem után küldeni egy ilyet, de egész hallgatható dal, sőt.. egész jó, 10 pontból kap tőlem egy hatost!

05. – Jedward – Waterline
Ez egy tipikus Jedward produkció, semmi plusz, az eddigi dalaik összegyúrva… nem azt mondom hogy rossz dal, de szerintem egyszer bejött az ugrabugrálás, már másodjára nem biztos! plusz mint tudjuk élőben nincs meg ez a jó kis robotizált hang 😀 szóval mindent levéve tőlem 10-ből kap egy 5öst! összességében jó dal de hangilag nincsenek itt és őjat se mutattak..

04. – Úna Gilbey & David Shannon – Language of love

Na erről van szó! kellő képen “íres hangzású” ritmusos, könnyen be lehet fogadni!
Eddig a 4-ből őket választanám! De most jönnek az ikrek! Kíváncsi vagyok mit hoznak… 🙂

Szerintem nem! Nekem hangulatában nem Ell és Nikki dalát hozza, az meg hogy fiú lány duettet ne küldjenek idén azért mert tavaly azok nyertek, valahogy olyan bolondságnak tartom!

Jedwardék nekem nem hozták amit vártam! Valahogy most visszavettek a gázból, és olyan “takarékosnak” éreztem.
Nem rossz, de a Lipstik-et nem hozzák…

Azt mondom hogy Úna Gilbey & David Shannon vagy Jedward menjen.

Számomra mindig unszimpatikus dolog, ha olyan valakit indít egy ország, aki előző évben is volt már. Nem tudom miért. A Lena-s sztori sem tetszett igazán…

Donna McCaul:
Egész jó, kellemes pörgős dal.Egyébként nekem tetszett a 2005-ös dala is, és nem is értem miért tartják sokan gáznak. 😀

Andrew Mann:
Azzal a lendülettel amivel meghallgattam el is felejtettem.
Gyenge.

Celtic Whispers – Maria McCool:
Nagy a rizikófaktora annak hogy elalszik valaki miközben hallgatja. 😀 Tipikus altatódal.

Jedward:
Sosem értettem mi a jó abban hogy valaki ugyanazt küldi mint tavaly.Bár a Lipsticktől annyiban eltér hogy ez sokkal inkább “fülbarát”.Sőt! De nekem ellenszenves a két gyerek, a daluk egész jó, de idén tessék mást küldeni Írország.

Úna Gilbey & David Shannon:
A Running Scared-hez semmi köze nincs.Szó sincs majmolásról. Egész jó, de valami nekem hiányzik belőle.

Szóval a sorrendem:
1.Donna McCaul
2.Úna Gilbey,David Shannon
3.Jedward

De nem tartom egyiket sem olyan erősnek hogy TOP10-be kerüljön a listámon Írország. :/

Nálam a Language of love az első. A Here I am nem rossz, a Jedward dala nem igazán jön be. A Mistaken szerintem esélytelen, Donna dala meg harmatgyenge.

Szerintem:
1.Jedward – Waterline
2.Celtic Whispers ft. Maria McCool – Mistaken
3.Donna McCaul – Mercy
4.Úna Gilbey & David Shannon – Language Of Love
5.Andrew Mann – Here I Am

Hmmm…érdekes dalok.Az első két helyen nálam a Mercy(bár Donnától többet vártam) és a Language of love.Aztán jön megintcsak holtversenyben a Waterline és a Mistaken(nagyon szeretem az ilyen típusú zenét,habár ez kcisit unalmasra sikeredett).A Here I am egyáltalán enm fogott meg.Összességében nagyon minőségi zenék.Hajrá Írország!

Látom, nagyon keresed a figyelmet, ezt a kis mondandódat min. hat különböző helyre bemásoltad, köztük egy majdnem két éves cikkhez is….

Szerintem sokan szeretnénk, ha nem offolnál szét minden egyes cikket. Ha meg ennyire harciasan keresed az igazadat, akkor keresd meg az illetékeseket és ott tegyél feljelentést/panaszt/észrevételt/tanácsot/stb….

Bár nyilván egy fórumon szájkaratézni sokkal nagyobb siker, de kevesebb eredményt is hoz…

Mi történt? Van a homofób stupiditásnak, a nagy hangú szűklátókörűségnek egy olyan határa, ami már túllép a “trollnemetetési” ingerküszöbödön?
Jelzem, egy platformon vagyunk, de csodálom a fórum kollektív bölcsességét is: senki nem ugrott még ennyi ostobaságra. A helyén kezelték. Mintha el sem hangzott volna.

Erzsi, valami gondod van velem? Tudtommal egy rossz szóval nem szóltam hozzád, nem értem mivel érdemeltem ki tőled ezt a stílust.

Jaj, dehogy!!! Ennyire nem érthettél félre. Még egyszer mondom, egy platformon vagyunk. Ugyanazok a dolgok bosszantanak. A múltkor te írtad, hogy ne etessem a trollt. Látom, nálad is van, amikor elszakad a cérna és szóvá teszel hangnemet, tartalmat, viselkedést.
Megkövetlek Vivi, ha rosszul esett, de én úgy érzem egyértelmű, hogy nem ellened irányult.

Sok spamot kapunk amit kézzel kell szűrni, illetve az egyik hozzászólónk ugyanazt a hozzászólást beírta több cikkhez is, így spamnak lettek ezek nyilvánítva. Nem tudom hogya témába vág-e, talán igen

Vivi 10 óra 56 perces hozzászólása előtt volt egy bejegyzés, amire ő reagált, de úgy látom, azóta Imi kézzel kiszűrte mint spam-et, így most már tökéletesen úgy látszik, mintha Vivit sértegetném. Pedig nem …
Kabátlopásba keveredtem!

Comments are closed.