Izrael: Izabo – Time

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWMH6ID6Enc[/youtube]Tudósító: Kerékgyártó Péter
Forrás: esctoday.com
Frissítve (2012.03.12): hivatalos klip

Az IBA izraeli közszolgálati csatorna ma jelentette be versenyzőjét a 2012-es bakui versenyre. Izraelt a pop/rock stílusban alkotó Izabo együttes képviseli Time című dalával. A csatorna hét pályamű közül választotta az Izabo együttes dalát, melyet a banda két tagja, Ran Shem-Tov és Shiri Hadar írt. A dal pop stílusban született és keleti elemeket tartalmaz. A belső zsűri 11 tagból állt, köztük zenészből (például Mira Awad, ESC 2009), több rádiós és televíziós személyiségből, de jelen volt az OGAE Izrael elnöke, Roi Yechezkel is.

Az Izabo együttes 1989-ben alakult meg, zenéjükben a hatvanas éveket elevenítik fel rock, pop és keleti elemekkel színesítve.
Magáról a dalról nincs semmilyen elérhető hang vagy videóformátum.

24 Comments

Meghallgattam egy pár dalukat. Háát szerintem csak egy bizonyos réteg kedveli ezt a stílust, vagyis nekem mondjuk nem igazán jön be.Azért megvárom a dalt, de Montenegróhoz hasonlóan sok reményt nem fűzök hozzájuk.

szerintem Izrael soha többé nem nyer. 2005-ben volt az utolsó esélyük… az a szám volt A dal. Még mindig imádom Shiri Maimon-t.<3 Tökéletes dal és tökéletes előadó. Semmi hiba. Mégse nyertek:'((( Mi volt a baj?

Görögország jobb dalt és előadót küldött.De ez nem baj.

Egyébként meghallgattam pár dalát ennek az együttesnek és nekem bejön.Amúgy is közel áll hozzám az a zenei stílus amit képviselnek,szóval kíváncsian várom a dalt.:D

Szerintem abban a dalban tökéletesen illeszkedett egymáshoz az angol és a héber szöveg!Szerintem egyszerűen annyi volt a baj,hogy nagyon erős év volt,ne feledjük h Málta is nagyon erős balladát hozott…

Ez igaz, a két legerősebb ballada volt Máltáé és Izraelé. 2005-ben nem volt könnyű győzni és helyt állni, az egyik legjobb év volt.

Nos, azt kell mondanom, hogy az idei mezőny eddig ismert fele harmatgyenge, az elmúlt évek egyik legrosszabb ESC-jének nézünk elébe, ha a színvonal nem emelkedik a még hátralévő országok dalaival. Nem azt mondom, hogy a dalok rosszak lennének, csupán egy-két kivételtől eltekintve nem különösebben ébresztenek bennem bármilyen érzést is. Minél több ilyen dal, és a CD-nek komoly esélye lesz egy top10-es eredményre, főleg, ha a tervezett változtatások valóban csak javítanak a produkción.

Igen, tudom, és sejtettem is, hogy megkapom érte a magamét :), de én speciel először érzem ezt az ESC-vel kapcsolatban. Részemről döbbenet, mert mindig védem én is a baráti társaságomban, de most így érzek én is. Remélem a maradék 27 dal rám cáfol, és egy ragyogó májusi döntőnek nézünk elébe 🙂

Hát ja ha azt nézzük még a mezőny fele sem ismert tehát még bőven van esély egy jó évre (és azért van pár jó dal már most is szerintem)

Nem gondoltam volna, hogy a grúz számnál is lesz rosszabb, és pont Izrael, ahol többnyire jó dalok születnek. Szörnyű…

Hát ez nekem nagyon tetszik! x) De tényleg!
Lehetett olvasni, hogy csak demó verzió, még ezen javítanak, de szerintem nagyon jó lesz! 😀 Meghallgattam már vagy 6x! Van egy olyan furán kellemes hangulata ennek a dalnak!

Kicsit “bohócdal”, de még a vállalható kategória.Kedvencek nem lesznek az biztos. Jobban szeretem amikor balladákat küld izrael, az jobban áll nekik 😀
Ez is olyan közepes amúgy, de már unom hogy mindegyik dalra ezt kell mondanom. Hol vannak már az ütős dalok?

Egyet kell értenem veled, szomorú, hogy nem veszik egyes országok komolyan ezt a megmérettetést, avagy a zenéről szól-e még az Eurovízió???

Engem a 60-70-es évekre emlékeztet, tetszik de nem kedvenc. deni2, az ESC már nem csak zenéről szól. Egy ideje már a politikáról, a rokonságról és a jó kapcsolatokról.

te jó ég…ez is * meleg?-.- miután tavaly egy transzvesztitát küldtek,vagy hogy írják,olyan szinten felháborodtam,a szent föld gyalázása…most komolyan..totál retro…mintha szikora robit látnám ..

Comments are closed.