Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben

Szerző: Klész Imre

Ma este újabb 4 dal fog bejutni a döntőbe. Ilyenkor teljesen természetes, hogy elméleteket állít fel az ember, próbálja megtippelni a befutókat. Egy előadó bejutása a közönségen is múlik, telefonszámonként a 10 SMS döntő befolyású lehet. Múlt héten olvasóink 4-ből három továbbjutót eltaláltak, Heincz Gabi volt az est meglepetése. Ugyanerre alapozva tippelünk a ma esti továbbjutókra.

A regisztrált olvasóink szavazása és a múlt heti tapasztalatok alapján listánk első három helyezettje, azaz a The Kiralys, Gyurcsik Tibor és Fábián Juli & Zoohacker biztos résztvevője lehet a döntőnek. A múlt héthez hasonlóan ha ismét keresnünk kell egy meglepetés produkciót, akkor juttassuk be ismét a lista 6. helyezettjét. Vagyis a Monsoon együttes lesz a nevető negyedik. A tippelést árnyalja, hogy Gyurcsik Tibor dalának ma este nem „Back In Place”, hanem „Mozi szélesvásznon” lesz a címe, amit én még nem hallottam, talán más sem. Bízom benne, hogy pozitív lesz a csalódás, ugyanis az angol verzió bármelyik skandináv állam válogatóján megállná a helyét. Így Tibi helyét egy kicsit bizonytalannak tartom a mai mezőnyből, emiatt a szavazásunk 4. helyezettje, Tolvai Renáta lehet az, akit a közönség fog bejuttatni. Tehát: Kiralys, Fábián Juli tuti, Gyurcsik Tibor és/vagy Monsoon és/vagy Tolvai Renáta lesz döntős. Este minden kiderül!

Comments

25 hozzászólás a(z) “Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben” bejegyzéshez

 1. B.Botond avatar
  B.Botond

  Hát személyes véleményem az,hogy Tolvai Renáta nem csak a nézők kedvence sőt ennek az elődöntőnek abszolut favoritja Királyékkal együtt.Nem értek egyet veled a Monsoonnal kapcsolatban.Egyáltalán nem várom a döntőbe őket.A másik kettőt nem tudom megsaccolni amúgy.

 2. Jack avatar
  Jack

  Szerintem akik bejutnak ma este a döntőbe:

  1. Tolvai Renáta
  2. The Kiralys
  3. Monsoon
  4. Sophistic

  Az nem lehetséges amúgy, hogy Kállay Saunders András is újra előadja a dalát ma este a múltkori füles probléma miatt? Mert ha igen, akkor a Sophistic helyett őt gondolom még továbbjutónak.

  1. Vivi avatar
   Vivi

   Kizárt dolognak tartom, hogy újra színpadra küldjék. A közönségnek múlt héten is megvolt a lehetősége hogy bejuttassa a döntőbe.

  2. Dani avatar
   Dani

   Kállayt újra???!!! Na, még csak az kéne. SOHA!!!

   1. jack avatar
    jack

    Kállayt nem szeretem, de szerintem a dala nem rossz. 🙂

    Amúgy a múltkori döntőt kissé „eurovíziósan” is tudtam nézni, hála annak, hogy itthon volt a nővérem német férje (ő amúgy egy német rádiónál dolgozik), anyósa és annak unokája valamint az unoka angol barátnője.. 😀

    Kicsit unták a múlt szombati műsort, egészen Tóth Gabi fellépéséig, teljesen oda voltak érte, még a nővérem anyósa is teljesen beleszeretett! Pedig azt hittem, hogy valakinek, akkor neki nem fog tetszeni a dal és Gabi előadásmódja.
    Teljesen el voltak ájulva, nem is értették, hogy miért nem juttatta tovább őt a zsűri.
    Tetszett nekik még a Learnin’ To Let Go is (bár az angol barátnőnek nem, azt mondta, hogy elég lapos dal és a srác is már a túl nyálas kategóriában van), Kállay I Love You-ja alatt minden női rokonom elgyengült, azt kérdezték, hogy ő miért nem világsztár már?! 😀 (kissé túlzásnak érzem ezt…).
    Kíváncsi voltam, hogy hogy vélekednek a Compact Disco daláról, mert azt hittem, hogy az fog nekik a legjobban tetszeni, de azt mondták, hogy nagyon nagyon unalmas, a kiejtésen és élő hangon kívül semmi figyelemre keltő nincs a dalban, állítólag Németországban ilyen dalokat csak tölteléknek használnak a rádióadásokban.
    Caramel-nél pedig sajnálták, hogy magyarul énekelt és hogy a refrénben nem énekel sokat valamint zavaró volt nekik (és nekem is) a túl sok hajlítgatás.

    Amikor megkérdeztem, hogy nekik mi a sorrendjük, kit látnának a döntőben szívesen ez jött ki:

    1. Tóth Gabi
    2. Kállay Saunders András (hát nem jött össze nekik… :D)
    3. Caramel
    4. Heinz Gábor (bocsánat, ha rosszul írtam a nevét)

    Hát ez volt a mi kis magyar+német+angol eurovíziónk, kíváncsi leszek mit mondanak majd ma este! 🙂 (kár, hogy a jövő heti döntőre már nem maradnak, kíváncsi lennék akkor is a véleményükre!) 🙂

   2. schanc avatar
    schanc

    Nem ők az elsők, akiknek a Compact Disco nem tetszett szombaton. Bár valljuk be, mi – legalábbis én biztosan – sem a múlt heti élő show alatt szerettük meg a dalt, ilyen technika mellett azt nem lehetett normálisan előadni.

   3. Gabiii avatar
    Gabiii

    A mai este után is írd le mit mondtak légyszives 🙂

 3. Gabi avatar
  Gabi

  Hajrá Caramel!!! Neki kell bejutnia.

  1. Máté94 avatar
   Máté94

   Továbbjutott a múlthéten.

 4. Endhre avatar
  Endhre

  Remélem nem….

 5. Lina avatar
  Lina

  Én remélem ők jutnak tovább:

  1. Tolvai Renáta
  2. Király Lindáék
  3. Veres „Nika” Mónika
  4. Puskás Peti

 6. Dani avatar
  Dani

  Az én sorrendem a következő:
  1. Kiss Gina
  2. Monsoon
  3. Gyurcsík Tibi
  4. Tolvai Reni

 7. msz avatar
  msz

  1. Monsoon
  2. Tolvai Reni
  3. The Kiralys
  4. Gyurcsik Tibi

  De ha olyan színvonala lesz mint a múlthéten, én nézem inkább a Melodifestivalent.

 8. Serinon avatar
  Serinon

  Nálam: Tolvai Reni, Királyék, Kiss Gina és Monsoon!

 9. Sjudy03 avatar
  Sjudy03

  Monsoon, Gyurcsík Tibi, Fáián Juliék ezeknek egyszerűen ott a helyük a döntőben!

 10. tothadrienn83 avatar
  tothadrienn83

  Én Fábián Juliékat, Kiss Ginat, Puskás Petit, és Királyékat várnám ma este!

 11. juhanoe08 avatar
  juhanoe08

  Az én sorrendem:

  1. Királyék
  2. Fábián Juli és a Zoohacker
  3. Gyurcsík Tibi
  4. Tolvai Reni vagy Sophistci – de csak azért, mert ilyen is kell 😀

 12. ritom avatar
  ritom

  Nálam ezt az elődöntőt toronymagasan nyeri Puskás Peti, ez egy nagyon külöleges dal és nagyon jól van felépítve.A második helyen nem tudok dönteni Fábián Juliék és a Monsoon között. A nyegyedik helyre sem tudtám dönteni, itt szerintem Királyék vagy Gyurcsik Tibi fog becsúszni
  1.Puskás Peti
  2-3.Fábián Juli & Zoohacker; Monsoon
  4-5.The Király’s; Gyurcsik Tibi

 13. katalin avatar
  katalin

  vivi a közönségnek nem volt lehetősége andrásra szavazni mert egy sms sem ment át nem beszélve a nem müködő fülesről andrásnak a döntőben lenne a helye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Petya avatar
  Petya

  Puskás Peti szép tiszta hang.Ajánlatom a következő:Peti amikor a hangját tekergeti akkor csatlakozzon a Compact Disco-hoz.
  Legalább nem lesz annyi sötét romás az egész társaság.Olyanok mintha mind arabok lennének,de azért csodálatos az ének.Na,meg a többi is,mármint a hangszerelés.

 15. Petya avatar
  Petya

  Magyarországot magyar dal képviselje,magyar nyelven.Ebből nem engedek.

  1. Vivi avatar
   Vivi

   Hát elég kicsi a választék ilyen paraméterekkel 🙂 Tóth Gabi ill. Caramel

   1. Dunna avatar
    Dunna

    Még jóhogy valószínű ők is angolosítani fognak :D! De egyébként esélytelen lenne magyar szöveggel nyerni, ki tudja hogy hangzik az a külföldieknek…. nekem is egy csomó nyelv nem tetszik főleg az ilyen szláv nyelvek!

   2. Vivi avatar
    Vivi

    Ja, bocsi, akkor sztornó 😀

 16. Petya avatar
  Petya

  Magyar nyelv a világon az egyik legszebb.Sok külföldi szerint is.
  Ez a dalok versenye és nem a nyelvek versenye.Szerbek saját nyelvükön énekelve már egyszer győztek.
  Így sem nyerünk,úgysem nyerünk,akkor legalább mutassuk meg nyelvünket,Gyerünk.Ki a szánkból s nyaljunk be valakiknek?