Naptár

2012. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben

Szerző: Klész Imre

Ma este újabb 4 dal fog bejutni a döntőbe. Ilyenkor teljesen természetes, hogy elméleteket állít fel az ember, próbálja megtippelni a befutókat. Egy előadó bejutása a közönségen is múlik, telefonszámonként a 10 SMS döntő befolyású lehet. Múlt héten olvasóink 4-ből három továbbjutót eltaláltak, Heincz Gabi volt az est meglepetése. Ugyanerre alapozva tippelünk a ma esti továbbjutókra.

A regisztrált olvasóink szavazása és a múlt heti tapasztalatok alapján listánk első három helyezettje, azaz a The Kiralys, Gyurcsik Tibor és Fábián Juli & Zoohacker biztos résztvevője lehet a döntőnek. A múlt héthez hasonlóan ha ismét keresnünk kell egy meglepetés produkciót, akkor juttassuk be ismét a lista 6. helyezettjét. Vagyis a Monsoon együttes lesz a nevető negyedik. A tippelést árnyalja, hogy Gyurcsik Tibor dalának ma este nem „Back In Place”, hanem „Mozi szélesvásznon” lesz a címe, amit én még nem hallottam, talán más sem. Bízom benne, hogy pozitív lesz a csalódás, ugyanis az angol verzió bármelyik skandináv állam válogatóján megállná a helyét. Így Tibi helyét egy kicsit bizonytalannak tartom a mai mezőnyből, emiatt a szavazásunk 4. helyezettje, Tolvai Renáta lehet az, akit a közönség fog bejuttatni. Tehát: Kiralys, Fábián Juli tuti, Gyurcsik Tibor és/vagy Monsoon és/vagy Tolvai Renáta lesz döntős. Este minden kiderül!

25 hozzászólás Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben

 • B.Botond

  Hát személyes véleményem az,hogy Tolvai Renáta nem csak a nézők kedvence sőt ennek az elődöntőnek abszolut favoritja Királyékkal együtt.Nem értek egyet veled a Monsoonnal kapcsolatban.Egyáltalán nem várom a döntőbe őket.A másik kettőt nem tudom megsaccolni amúgy.

 • Jack

  Szerintem akik bejutnak ma este a döntőbe:

  1. Tolvai Renáta
  2. The Kiralys
  3. Monsoon
  4. Sophistic

  Az nem lehetséges amúgy, hogy Kállay Saunders András is újra előadja a dalát ma este a múltkori füles probléma miatt? Mert ha igen, akkor a Sophistic helyett őt gondolom még továbbjutónak.

  • Vivi

   Kizárt dolognak tartom, hogy újra színpadra küldjék. A közönségnek múlt héten is megvolt a lehetősége hogy bejuttassa a döntőbe.

  • Dani

   Kállayt újra???!!! Na, még csak az kéne. SOHA!!!

   • jack

    Kállayt nem szeretem, de szerintem a dala nem rossz. 🙂

    Amúgy a múltkori döntőt kissé „eurovíziósan” is tudtam nézni, hála annak, hogy itthon volt a nővérem német férje (ő amúgy egy német rádiónál dolgozik), anyósa és annak unokája valamint az unoka angol barátnője.. 😀

    Kicsit unták a múlt szombati műsort, egészen Tóth Gabi fellépéséig, teljesen oda voltak érte, még a nővérem anyósa is teljesen beleszeretett! Pedig azt hittem, hogy valakinek, akkor neki nem fog tetszeni a dal és Gabi előadásmódja.
    Teljesen el voltak ájulva, nem is értették, hogy miért nem juttatta tovább őt a zsűri.
    Tetszett nekik még a Learnin’ To Let Go is (bár az angol barátnőnek nem, azt mondta, hogy elég lapos dal és a srác is már a túl nyálas kategóriában van), Kállay I Love You-ja alatt minden női rokonom elgyengült, azt kérdezték, hogy ő miért nem világsztár már?! 😀 (kissé túlzásnak érzem ezt…).
    Kíváncsi voltam, hogy hogy vélekednek a Compact Disco daláról, mert azt hittem, hogy az fog nekik a legjobban tetszeni, de azt mondták, hogy nagyon nagyon unalmas, a kiejtésen és élő hangon kívül semmi figyelemre keltő nincs a dalban, állítólag Németországban ilyen dalokat csak tölteléknek használnak a rádióadásokban.
    Caramel-nél pedig sajnálták, hogy magyarul énekelt és hogy a refrénben nem énekel sokat valamint zavaró volt nekik (és nekem is) a túl sok hajlítgatás.

    Amikor megkérdeztem, hogy nekik mi a sorrendjük, kit látnának a döntőben szívesen ez jött ki:

    1. Tóth Gabi
    2. Kállay Saunders András (hát nem jött össze nekik… :D)
    3. Caramel
    4. Heinz Gábor (bocsánat, ha rosszul írtam a nevét)

    Hát ez volt a mi kis magyar+német+angol eurovíziónk, kíváncsi leszek mit mondanak majd ma este! 🙂 (kár, hogy a jövő heti döntőre már nem maradnak, kíváncsi lennék akkor is a véleményükre!) 🙂

   • schanc

    Nem ők az elsők, akiknek a Compact Disco nem tetszett szombaton. Bár valljuk be, mi – legalábbis én biztosan – sem a múlt heti élő show alatt szerettük meg a dalt, ilyen technika mellett azt nem lehetett normálisan előadni.

   • Gabiii

    A mai este után is írd le mit mondtak légyszives 🙂

 • Gabi

  Hajrá Caramel!!! Neki kell bejutnia.

 • Endhre

  Remélem nem….

 • Lina

  Én remélem ők jutnak tovább:

  1. Tolvai Renáta
  2. Király Lindáék
  3. Veres „Nika” Mónika
  4. Puskás Peti

 • Dani

  Az én sorrendem a következő:
  1. Kiss Gina
  2. Monsoon
  3. Gyurcsík Tibi
  4. Tolvai Reni

 • msz

  1. Monsoon
  2. Tolvai Reni
  3. The Kiralys
  4. Gyurcsik Tibi

  De ha olyan színvonala lesz mint a múlthéten, én nézem inkább a Melodifestivalent.

 • Serinon

  Nálam: Tolvai Reni, Királyék, Kiss Gina és Monsoon!

 • Sjudy03

  Monsoon, Gyurcsík Tibi, Fáián Juliék ezeknek egyszerűen ott a helyük a döntőben!

 • tothadrienn83

  Én Fábián Juliékat, Kiss Ginat, Puskás Petit, és Királyékat várnám ma este!

 • juhanoe08

  Az én sorrendem:

  1. Királyék
  2. Fábián Juli és a Zoohacker
  3. Gyurcsík Tibi
  4. Tolvai Reni vagy Sophistci – de csak azért, mert ilyen is kell 😀

 • ritom

  Nálam ezt az elődöntőt toronymagasan nyeri Puskás Peti, ez egy nagyon külöleges dal és nagyon jól van felépítve.A második helyen nem tudok dönteni Fábián Juliék és a Monsoon között. A nyegyedik helyre sem tudtám dönteni, itt szerintem Királyék vagy Gyurcsik Tibi fog becsúszni
  1.Puskás Peti
  2-3.Fábián Juli & Zoohacker; Monsoon
  4-5.The Király’s; Gyurcsik Tibi

 • katalin

  vivi a közönségnek nem volt lehetősége andrásra szavazni mert egy sms sem ment át nem beszélve a nem müködő fülesről andrásnak a döntőben lenne a helye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Petya

  Puskás Peti szép tiszta hang.Ajánlatom a következő:Peti amikor a hangját tekergeti akkor csatlakozzon a Compact Disco-hoz.
  Legalább nem lesz annyi sötét romás az egész társaság.Olyanok mintha mind arabok lennének,de azért csodálatos az ének.Na,meg a többi is,mármint a hangszerelés.

 • Petya

  Magyarországot magyar dal képviselje,magyar nyelven.Ebből nem engedek.

 • Petya

  Magyar nyelv a világon az egyik legszebb.Sok külföldi szerint is.
  Ez a dalok versenye és nem a nyelvek versenye.Szerbek saját nyelvükön énekelve már egyszer győztek.
  Így sem nyerünk,úgysem nyerünk,akkor legalább mutassuk meg nyelvünket,Gyerünk.Ki a szánkból s nyaljunk be valakiknek?