Naptár

2012. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben

Szerző: Klész Imre

Ma este újabb 4 dal fog bejutni a döntőbe. Ilyenkor teljesen természetes, hogy elméleteket állít fel az ember, próbálja megtippelni a befutókat. Egy előadó bejutása a közönségen is múlik, telefonszámonként a 10 SMS döntő befolyású lehet. Múlt héten olvasóink 4-ből három továbbjutót eltaláltak, Heincz Gabi volt az est meglepetése. Ugyanerre alapozva tippelünk a ma esti továbbjutókra.

A regisztrált olvasóink szavazása és a múlt heti tapasztalatok alapján listánk első három helyezettje, azaz a The Kiralys, Gyurcsik Tibor és Fábián Juli & Zoohacker biztos résztvevője lehet a döntőnek. A múlt héthez hasonlóan ha ismét keresnünk kell egy meglepetés produkciót, akkor juttassuk be ismét a lista 6. helyezettjét. Vagyis a Monsoon együttes lesz a nevető negyedik. A tippelést árnyalja, hogy Gyurcsik Tibor dalának ma este nem „Back In Place”, hanem „Mozi szélesvásznon” lesz a címe, amit én még nem hallottam, talán más sem. Bízom benne, hogy pozitív lesz a csalódás, ugyanis az angol verzió bármelyik skandináv állam válogatóján megállná a helyét. Így Tibi helyét egy kicsit bizonytalannak tartom a mai mezőnyből, emiatt a szavazásunk 4. helyezettje, Tolvai Renáta lehet az, akit a közönség fog bejuttatni. Tehát: Kiralys, Fábián Juli tuti, Gyurcsik Tibor és/vagy Monsoon és/vagy Tolvai Renáta lesz döntős. Este minden kiderül!

25 hozzászólás Blog: Ki nyer ma? Játék és muzsika 100 percben

  • B.Botond

    Hát személyes véleményem az,hogy Tolvai Renáta nem csak a nézők kedvence sőt ennek az elődöntőnek abszolut favoritja Királyékkal együtt.Nem értek egyet veled a Monsoonnal kapcsolatban.Egyáltalán nem várom a döntőbe őket.A másik kettőt nem tudom megsaccolni amúgy.

  • Jack

    Szerintem akik bejutnak ma este a döntőbe:

    1. Tolvai Renáta
    2. The Kiralys
    3. Monsoon
    4. Sophistic

    Az nem lehetséges amúgy, hogy Kállay Saunders András is újra előadja a dalát ma este a múltkori füles probléma miatt? Mert ha igen, akkor a Sophistic helyett őt gondolom még továbbjutónak.

    • Vivi

      Kizárt dolognak tartom, hogy újra színpadra küldjék. A közönségnek múlt héten is megvolt a lehetősége hogy bejuttassa a döntőbe.

    • Dani

      Kállayt újra???!!! Na, még csak az kéne. SOHA!!!

      • jack

        Kállayt nem szeretem, de szerintem a dala nem rossz. 🙂

        Amúgy a múltkori döntőt kissé „eurovíziósan” is tudtam nézni, hála annak, hogy itthon volt a nővérem német férje (ő amúgy egy német rádiónál dolgozik), anyósa és annak unokája valamint az unoka angol barátnője.. 😀

        Kicsit unták a múlt szombati műsort, egészen Tóth Gabi fellépéséig, teljesen oda voltak érte, még a nővérem anyósa is teljesen beleszeretett! Pedig azt hittem, hogy valakinek, akkor neki nem fog tetszeni a dal és Gabi előadásmódja.
        Teljesen el voltak ájulva, nem is értették, hogy miért nem juttatta tovább őt a zsűri.
        Tetszett nekik még a Learnin’ To Let Go is (bár az angol barátnőnek nem, azt mondta, hogy elég lapos dal és a srác is már a túl nyálas kategóriában van), Kállay I Love You-ja alatt minden női rokonom elgyengült, azt kérdezték, hogy ő miért nem világsztár már?! 😀 (kissé túlzásnak érzem ezt…).
        Kíváncsi voltam, hogy hogy vélekednek a Compact Disco daláról, mert azt hittem, hogy az fog nekik a legjobban tetszeni, de azt mondták, hogy nagyon nagyon unalmas, a kiejtésen és élő hangon kívül semmi figyelemre keltő nincs a dalban, állítólag Németországban ilyen dalokat csak tölteléknek használnak a rádióadásokban.
        Caramel-nél pedig sajnálták, hogy magyarul énekelt és hogy a refrénben nem énekel sokat valamint zavaró volt nekik (és nekem is) a túl sok hajlítgatás.

        Amikor megkérdeztem, hogy nekik mi a sorrendjük, kit látnának a döntőben szívesen ez jött ki:

        1. Tóth Gabi
        2. Kállay Saunders András (hát nem jött össze nekik… :D)
        3. Caramel
        4. Heinz Gábor (bocsánat, ha rosszul írtam a nevét)

        Hát ez volt a mi kis magyar+német+angol eurovíziónk, kíváncsi leszek mit mondanak majd ma este! 🙂 (kár, hogy a jövő heti döntőre már nem maradnak, kíváncsi lennék akkor is a véleményükre!) 🙂

      • schanc

        Nem ők az elsők, akiknek a Compact Disco nem tetszett szombaton. Bár valljuk be, mi – legalábbis én biztosan – sem a múlt heti élő show alatt szerettük meg a dalt, ilyen technika mellett azt nem lehetett normálisan előadni.

      • Gabiii

        A mai este után is írd le mit mondtak légyszives 🙂

  • Gabi

    Hajrá Caramel!!! Neki kell bejutnia.

  • Endhre

    Remélem nem….

  • Lina

    Én remélem ők jutnak tovább:

    1. Tolvai Renáta
    2. Király Lindáék
    3. Veres „Nika” Mónika
    4. Puskás Peti

  • Dani

    Az én sorrendem a következő:
    1. Kiss Gina
    2. Monsoon
    3. Gyurcsík Tibi
    4. Tolvai Reni

  • msz

    1. Monsoon
    2. Tolvai Reni
    3. The Kiralys
    4. Gyurcsik Tibi

    De ha olyan színvonala lesz mint a múlthéten, én nézem inkább a Melodifestivalent.

  • Serinon

    Nálam: Tolvai Reni, Királyék, Kiss Gina és Monsoon!

  • Sjudy03

    Monsoon, Gyurcsík Tibi, Fáián Juliék ezeknek egyszerűen ott a helyük a döntőben!

  • tothadrienn83

    Én Fábián Juliékat, Kiss Ginat, Puskás Petit, és Királyékat várnám ma este!

  • juhanoe08

    Az én sorrendem:

    1. Királyék
    2. Fábián Juli és a Zoohacker
    3. Gyurcsík Tibi
    4. Tolvai Reni vagy Sophistci – de csak azért, mert ilyen is kell 😀

  • ritom

    Nálam ezt az elődöntőt toronymagasan nyeri Puskás Peti, ez egy nagyon külöleges dal és nagyon jól van felépítve.A második helyen nem tudok dönteni Fábián Juliék és a Monsoon között. A nyegyedik helyre sem tudtám dönteni, itt szerintem Királyék vagy Gyurcsik Tibi fog becsúszni
    1.Puskás Peti
    2-3.Fábián Juli & Zoohacker; Monsoon
    4-5.The Király’s; Gyurcsik Tibi

  • katalin

    vivi a közönségnek nem volt lehetősége andrásra szavazni mert egy sms sem ment át nem beszélve a nem müködő fülesről andrásnak a döntőben lenne a helye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Petya

    Puskás Peti szép tiszta hang.Ajánlatom a következő:Peti amikor a hangját tekergeti akkor csatlakozzon a Compact Disco-hoz.
    Legalább nem lesz annyi sötét romás az egész társaság.Olyanok mintha mind arabok lennének,de azért csodálatos az ének.Na,meg a többi is,mármint a hangszerelés.

  • Petya

    Magyarországot magyar dal képviselje,magyar nyelven.Ebből nem engedek.

  • Petya

    Magyar nyelv a világon az egyik legszebb.Sok külföldi szerint is.
    Ez a dalok versenye és nem a nyelvek versenye.Szerbek saját nyelvükön énekelve már egyszer győztek.
    Így sem nyerünk,úgysem nyerünk,akkor legalább mutassuk meg nyelvünket,Gyerünk.Ki a szánkból s nyaljunk be valakiknek?