Dánia: Soluna Samay – Should’ve Known Better

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6nR9nsKTx4g[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: dr.dk

Ma este Dánia választott versenyzőt a 2012-es bakui Eurovízióra: Soluna Samay “Should’ve Known Better” című dala bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk!

39 Comments

Habár nem a legjobb dán dal, azért mégis jobb, mint amik a nemzetijükön voltak. Hozzáteszem, van még rajta mit csiszolni. Most még kicsit kaotikus, kicsit össze-vissza, emlékeztet a 2010-es svéd dalra is picit (lehet csak a szőke haj, meg a gitár), de kétségkívül az eddigi legjobb.

Nálam: 1.Dánia, 2.Albánia, 3.Svájc de gyanítom, hogy Ciprus be fog előzni az én listámon, akár a “La la love”-ot akár a “Call the police”-t küldik 😉

Plágium! Plágium! Plágium!

Én már ezelőtt hallotam olyan dalt aminek a szövegében szerepelt a “miss you” kifejezés! 😀

Hát igen…Voltak nála sokkal jobbak.Ezt a tényezőt leszámítva, nem rossz dal ez.De most nem leszek odáig Dániáért mint tavaly.

Az eddigi sorrendem pedig a következő:

1.Dánia
2.Albánia
3.Svájc

Ciprus ha a La La Love-ot küldi akkor bejön első helyre 😀

Hát tényleg aranyos a dal. Engem is emlékeztet a 2010-es svéd dalra, de nem hinném, hogy ez a dal arra a sorsra jutna, szeritnem ez jobb. Na, de majd kiderül. 🙂

Ha nem mondjátok,nekem eszembe nem jutott volna róla Anna Bergendahl. Egyébként ez gyengébb dal mint a This is my life volt. Én többet vártam a Dánoktól.

Sorrendem:
1. Svájc
2. Dánia
2. Albánia

Tényleg elsőre nem éppen a legjobb szám, de kitudja mit lehet még kihozni belőle.

Most én is azt mondom ha Ciprusnak van egy kis esze akkor Ivi Adamou – la la love számát küldi ki mert nagyon jó jó.
Nézni kell majd a ciprusi döntőt valahogy.

Tegnap végignéztem a döntőt és fantasztikus volt 🙂
Nagyon jó dalt választottak a dánok! Én is ennek szurkoltam.Esetleg még az “Overflow” című dal lett volna esélyes 🙂

Talán pár év múlva ha az MTV biztos lesz benne hogy megtudja tölteni emberekkel az arénát….szerintem nagyjábol megtérülne hiszen az előadóknak nem kell fizetni….jegyek+SMS-ek….csak elöbb kéne egy legalább TOP 10-es eredmény. Utána lehetne ezen gondolkodni. Idénre én csak abban reménykedem hogy a körasztalokat elfelejti az MTV és egy tisztességes kis showt tud csinálni.

Kellemes dalocska. Nekem is Anna Bergendahl száma jutott eszemben első hallgatásra. Nem tudom, hogy csinálják a dánok, de mindig olyan jó dalaik vannak. Nálam a sorrend:

1. Dánia
2. Svájc
3. Albánia

Amikor elkezdődik a dal, nekem Bruce Springsteen Streets of Philadelphiája jutott az eszembe, de utána csak egy átlagos popdal kerekedett ki belőle. Szép meg minden, de szerintem nem kiemelkedő. Nekem személy szerint Anna Bergendahl annak idején jobban tetszett, Anna bájosabb volt, és a dal is dallamosabb, legalábbis az én fülemnek 🙂

Aranyos dal, nekem tetszik. Végignéztem a tegnapi nemzeti döntőt és szerintem ez volt a legjobb az indulókból.
Jelenlegi sorrendem:
1. Dánia
2. Svájc
3. Albánia
Ha Ciprus a “La la love”-val jön, akkor bejön a 3. helyre.

Hat szerintem meg fogunk lepodni.Dania okos es jo a dal,kellemes.En nem fogok meglepodni ha nemcsak dontos lesz hanem top 7-15.Amugy nekem sem tetszik annyira,de versenykepes lesz.

Egész jó kis dal, kicsit több mozgás kell bele és meglehet a döntő.
1. Dánia
2. Albánia
3. Svájc

Nagyon kellemes volt első hallásra. Szerintem hiányzik belőle emelkedettebb hangerejű rész. Ez előny lesz-e vagy hátrány?

Comments are closed.