Naptár

2012. január
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A rajongók szerint Törökország ismét a vesztébe rohan

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – old.eschungary.hu

A török TRT nemzeti közszolgáltató bejelentette, hogy Can Bonomo lesz az ország következő képviselője. Úgy tűnik, hogy a helyi rajongók nem elégedettek a TRT zsűrije által kijelölt énekessel. Nem értik a rajongók, hogy miért nem választottak egy olyan énekest, aki népszerű náluk, főleg úgy, hogy némelyikük nyíltan bevallotta, hogy szeretnék, ha felkérnék őket Törökország képviseletére.

Bülent Özveren, a TRT képviselője szerint a népszerű, és az úgynevezett „nagy nevek” visszautasították a TRT felkérését. Miközben például Hande Yener, vagy Atiye Deniz nyíltan vállalta, és nagyon örülne a mai napig, ha országát képviselhetné ezen a nemzetközi versenyen. Nem beszélve Tarkanról, akinek minden évben felmerül a neve, mint lehetséges Eurovízió-résztvevő. A helyi weboldalak kampányt szerveztek a TRT döntése ellen, de mint tudjuk, a tavalyi erőfeszítésük a Yüksek Sadakat ellen is kudarcot vallott. Nincs mit tenni, a TRT joga, hogy versenyzőt küldjön az Eurovízióra. Punktum.

10 hozzászólás A rajongók szerint Törökország ismét a vesztébe rohan

  • Rob

    Van sokkal jobb,és sokkal több török énekes aki elismert hazájában és Európában is.Miért nem küldik már ki Tarkant!Vele tuti nyerne Törökország ismét!De így nem fognak.

  • Levi21

    Vagy Hadisét! 🙂

  • Bananaa.power

    Pedig egyébként nem rossz zenéje van :O De ha a törökök nem őt szeretnék látni, akkor szerintem jogos a felháborodás.

  • Ha ismét nem lesznek döntősök, akkor kérem szépen a mélyen tisztelt TRT-t, hogy nézzenek már magukba! Emre Aydin, Hande Yener, Atiye Deniz, Tarkan, Sebnem Ferah… és még sok olyan név, akik csillogó szemekkel vártak arra, hogy Őket válassza a köztévé, de nem.

  • Máté94

    Lassan átveszik Ukrajna szokását,ő náluk is áll a bál…

  • Anett99

    Hát nemtudom…Tarkan jobb lenne 😀 de remélem ő is ügyi lesz 😀 am választhatnának végre valaki olyat akit mindenki ismer és nem csak Törökországban ismerik a nevét!!! na de mind1…ha ő megy akkor legyen ügyes! sok sikert neki! 😀

  • Tusán

    Murat Boz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Xanja

    Sertab Erener, korábbi győztes véleménye szerint Can tehetséges zenész, de szerencsésebb lett volna, ha idén újra a maNgát küldik – ezzel teljesen egyetértek.
    Azt viszont nem értem, miért vannak ilyen sokan a srác ellen. Rendben, hogy nem túl ismert, de ez nem akadály az ESC-n. Pár dalt hallottam már tőle, van egy sajátos stílusa, különleges, de egyáltalán nem rossz. Az biztos, hogy a végleteken táncol, vagy az élmezőnyben végez majd, vagy döntőbe sem jut.
    Én nagyon várom a versenydalt, az eddig hallottak alapján szerintem egyáltalán nem esélytelen a srác (ellenben a Yüksek Sadakattal tavaly, ami tényleg nagy csalódás volt).
    Részemről sok sikert, Can! 🙂

  • Anett99

    Igaz!!! am tényleg…Murat Boz is nagyon szupi!!!