Keressük az ország dalát!

9 Comments

http://youtu.be/nSlj_9o418M

Az ő duettjük fantasztikus, rájuk kellene írni egy jó dalt! Ákos, mint kiváló hangú, rutinos ikon, Veca, szépsége és széles, csodás hangfekvése mindenkit lenyűgöz. Duett kell, mert ez preferáltabb szokott lenni az eddigi tapasztalatok alapján. Természetesen egy Indián által rendezett klip, és egy stylist csapat is fontos a sikerhez…

Schwartz Dávid is beadott pályaművet! Érdemes megnézni mert szerintem nagyon jó a srác. Anno a fábry-showban nyert egy tehetségkutatót.
Az angol verzióban van magyar részlet, ráadásul magyar-népzenei motívumokat is csempésztek bele. Rá méltán büszke lehetne az ország, úgy gondolom.
Itt a magyar verzió: Élj bárhol
http://www.youtube.com/watch?v=XJQhsaUV3Fk
És az angol: Anywhere
http://www.youtube.com/watch?v=XJQhsaUV3Fk&feature=related

Szerintem a Harsányi Levente jobb lett volna műsorvezatőnek a Gundel Takácsnál. Ő szerintem a Maradj talpon.-ban a legeslegjobb, pedig azt hittem a Vágónál nincs jobb. Pedig ő jobb

Én Kasza Tibort küldeném,ö képzett énekes,s Artisjus díjas zeneszerző. Az eddigi,Nox,Ádok Zoli,Csézi,Rúzsa Magdi,Wolf Katival az volt a baj,h egyik sem képzett énekes.. Kasza Tibi maga írja a dalokat,sőt a Crystalt össze állhatna egy dal erejéig az lenne a legütősebb.
Laci
http://www.youtube.com/watch?v=RTOquAnzVrU lepipálja az idei indulókat.

Comments are closed.