Junior Eurovízió 2011: Grúzia a győztes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cC614xDW58k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2008 után újra Grúzia fejtette meg az Eurovízió titkát, a Candy együttes “Candy music” című dala kapta a legtöbb pontot a ma esti Junior Eurovíziós dalfesztiválon. Gratulálunk!

12 Comments

Mint 2008-ban, ez is az év legrosszebb dala. Nem értem mért csak ilyen tud győzni tőlük? 09, 10-es győztesek legalább jók voltak. Jobb is, hogy nem néztem.

Gondolkodtam h az X faktort nézzem vagy ezt, hát jól döntöttem, hogy nem ezt választottam, csak felidegesítettem volna magam. A toplistámon ez volt az utolsó, mert nem hogy nem tetszett, még irritáló is volt az egész előadás meg a lányok hangja is. A kedvencem Hollandia volt,nekik kellet volna nyerni, azután Oroszországnak és Belgiumnak, a többi dal semmit nem ért… :/

Borzalmas eredmények… Ha legalább Hollandia megnyerte volna, akkor elsiklok a többi felett, de mit keresnek a grúzok, a fehéroroszok, az örmények ilyen elől?? Moldovának, Svédországnak meg feljebb kellett volna lennie…

Igazából engem nem zavar ez a candy music.Meg lehet azért hallgatni.Oroszországé volt a legjobb dal, de nem fogom felvágni az ereimet hogy grúzia nyert.Mondhatni nem különösebben hatott meg.

Legalább most már az igazi ESC következik 😀 Egy hét múlva pedig a svájci nemzeti döntő miatt izgulhatunk 😀

Felháborító hogy az este leggagyibb dala és legbénább előadása megnyerte a versenyt! Mázli hogy csak Oroszország pontjait láttam mert elment az áram, felidegesítettem volna magamat!! Ezt nem hiszem el….. még egy “gyerekeknek szóló” műsorban sem tud az nyerni aki tényleg jó!!!

Arra nem gondoltatok hogy a gyerekeknek esetleg más az ízlésük? Csöpögős cukormázas ezt szeretik ez van éppen ezért nem is értem minek nézitek egyáltalán? 😀

Én megnéztem tegnap… Attól, hogy gyerekek versenyeznek, lehetne jóval színvonalasabb a műsor, és nem csak a dalokra gondolok. A rendezéssel nem voltam igazán megelégedve, Örményország egyáltalán nem használta ki a lehetőségeket. A kisfilmek katasztrofálisak voltak, a műsorvezetők néha mintha azt se tudták volna, milyen rendezvényen vannak, B kategóriás volt az egész.
Én a műsor alatt hallottam először a dalokat, és úgy látom itt egyedül vagyok: az egy óra után megmaradt kevés lelkesedésemmel egyértelműen Grúziának drukkoltam, mert több szólamban is hibátlanul énekeltek, és a dal is elment szódával (a címével ellentétben nem is ez volt a legédesebb). Fehéroroszország megérdemelte a dobogót, Bulgáriának kellett volna még előrébb végeznie.

Attól függetlenül, hogy nem érzem Magyarország hiányát egy ilyen versenyen, Patai Anna Küldd el a mosolyod című dala kenterbe verte volna az egész mezőnyt.

Comments are closed.