Naptár

2011. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Junior Eurovízió 2011: Grúzia a győztes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cC614xDW58k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2008 után újra Grúzia fejtette meg az Eurovízió titkát, a Candy együttes „Candy music” című dala kapta a legtöbb pontot a ma esti Junior Eurovíziós dalfesztiválon. Gratulálunk!

12 hozzászólás Junior Eurovízió 2011: Grúzia a győztes

 • Mint 2008-ban, ez is az év legrosszebb dala. Nem értem mért csak ilyen tud győzni tőlük? 09, 10-es győztesek legalább jók voltak. Jobb is, hogy nem néztem.

 • Balint005

  Gondolkodtam h az X faktort nézzem vagy ezt, hát jól döntöttem, hogy nem ezt választottam, csak felidegesítettem volna magam. A toplistámon ez volt az utolsó, mert nem hogy nem tetszett, még irritáló is volt az egész előadás meg a lányok hangja is. A kedvencem Hollandia volt,nekik kellet volna nyerni, azután Oroszországnak és Belgiumnak, a többi dal semmit nem ért… :/

 • Borzalmas eredmények… Ha legalább Hollandia megnyerte volna, akkor elsiklok a többi felett, de mit keresnek a grúzok, a fehéroroszok, az örmények ilyen elől?? Moldovának, Svédországnak meg feljebb kellett volna lennie…

 • Zolecs

  Igazából engem nem zavar ez a candy music.Meg lehet azért hallgatni.Oroszországé volt a legjobb dal, de nem fogom felvágni az ereimet hogy grúzia nyert.Mondhatni nem különösebben hatott meg.

  Legalább most már az igazi ESC következik 😀 Egy hét múlva pedig a svájci nemzeti döntő miatt izgulhatunk 😀

 • K. Balázs

  Felháborító hogy az este leggagyibb dala és legbénább előadása megnyerte a versenyt! Mázli hogy csak Oroszország pontjait láttam mert elment az áram, felidegesítettem volna magamat!! Ezt nem hiszem el….. még egy „gyerekeknek szóló” műsorban sem tud az nyerni aki tényleg jó!!!

 • Gabiii

  Arra nem gondoltatok hogy a gyerekeknek esetleg más az ízlésük? Csöpögős cukormázas ezt szeretik ez van éppen ezért nem is értem minek nézitek egyáltalán? 😀

 • Zsolti

  Én megnéztem tegnap… Attól, hogy gyerekek versenyeznek, lehetne jóval színvonalasabb a műsor, és nem csak a dalokra gondolok. A rendezéssel nem voltam igazán megelégedve, Örményország egyáltalán nem használta ki a lehetőségeket. A kisfilmek katasztrofálisak voltak, a műsorvezetők néha mintha azt se tudták volna, milyen rendezvényen vannak, B kategóriás volt az egész.
  Én a műsor alatt hallottam először a dalokat, és úgy látom itt egyedül vagyok: az egy óra után megmaradt kevés lelkesedésemmel egyértelműen Grúziának drukkoltam, mert több szólamban is hibátlanul énekeltek, és a dal is elment szódával (a címével ellentétben nem is ez volt a legédesebb). Fehéroroszország megérdemelte a dobogót, Bulgáriának kellett volna még előrébb végeznie.

  Attól függetlenül, hogy nem érzem Magyarország hiányát egy ilyen versenyen, Patai Anna Küldd el a mosolyod című dala kenterbe verte volna az egész mezőnyt.

 • juhanoe08

  Én személy szerint szeretem ezt a dalt XD És én is gondolkoztam Annácskán. 🙂