Naptár

2011. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Lemezbemutatón jártunk

Szerző: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu

Vasárnap este Budapesten a RaM Colosseumban tartotta lemezbemutató koncertjének záróestjét Wolf Kati. A telt házas koncertet Dj Dominique nyitotta meg, aki az új albumra készített egy remix változatot a Szerelem miért múlsz? című dalhoz. A helyszín adottságai miatt sajnos bulizásra nem volt lehetőség, tehát olyan színházi „leülősre” sikerült az este, és egyébként sem a showelemkre tették a hangsúlyt, hanem inkább a zenére.

Kati második nagylemeze a múlt héten jelent meg a Sony Music gondozásában Vár a holnap címmel. A lemezen az első albumról (Wolf Áramlat) két dal is hallható – szerzőjük nem más mint édesapja Wolf Péter – melyeket Szűcs Norbert – aki a lemez több dalának is szerzője – újrahangszerelte és varázsolta újjá. A sokszínű albumról szinte majdnem minden dal felcsendült, melyek a sok-sok dalszerzőnek köszönhetően személyre szbottak voltak. A líraitól kezdve az autózás közben szívesen hallgatható dalokon át Cserháti Zsuzsa dalokig mindent hallhatott a közönség, ezzel igazi varázslatos estét adva át nekik.


A koncert három részből állt, ennek megfelelően Wolf Kati háromszor öltözött át szebbnél szebb ruhákba. Az albumon több zeneszerző és szövegíró is közreműködött: Wolf Péter, Miklós Tibor, Geszti Péter, Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Szente Vajk, Sztevanovity Dusan, Symbien, Czutor Zoli Szűcs Norbert és többek között a kísérő zenekarban gitározó Dajka Krisztián is.

A két meghívott vendéggel, Tornóczky Melindával és Gabival több éven át együtt énekeltek, ami érződött is az előadott dalon, hiszen három profi, összeszokott énekesnő produkcióját hallhattuk.
Sajnos a koncert utáni pezsgővel koccintáson már a késői időpont miatt nem tudtunk részt venni, de alkalom adtán bepótoljuk Katival!
Katinak jelenleg a legfőbb célja a családi programokat követően az, hogy ezt a sikert hosszútávon fenn tudja tartani, hiszen itt az újabb X-Faktor és benne az újabb feltörekvő tehetségek. A sikeres csapat aki mögötte áll, nem más mint a családja és a Gold Record Music Kft profi munkatársai!

1 comment to Lemezbemutatón jártunk

  • tacom

    Nagyon jól sikerült a koncert. A hang és a hangzás volt a lényeg az este folyamán, amihez csak gratulálni tudok Katinak és a teljes csapatának.