Kati’s (ESC 2011) brand new song

21 Comments

Szerintem nem meglepő hogy hasonlít az előző dalra, ha megnézzük, hogy ugyanaz a szerzőpár szerezte a zenét. Szerintem ez is jó dal lett. Tetszik.
Úgy érzem, hogy ebben a dalban is erős Kati oda tette azt amit kell és engem meg is nyert vele! 🙂
Persze nem jobb, mint a Szerelem miért múlsz, DE szerintem szép teljesítmény! 🙂
Örülök ennek a dalnak! 🙂

Na látjátok, ezért nem nyerhetünk soha, de soha az Eurovíziós Dalfesztiválon, mert ilyenek a MAGYAROK, csak kritizálni tudnak… és még ha van is igazság abban, amit írtok (megjegyezném, szerintem nincs semmi kivetnivaló a dalban, annyiban hasonlít az előzőre, hogy Kati énekli, ja és hogy szuper), nem kellene hangoztatni… legalább a “sajátunkat” ne járassuk már le… Lécci

Szerintem mindannyian szeretjük Katit (vagy a nagy többség), és nem bántásból írják a negatív véleményüket. Elég rossz lenne, ha csak pozitívan lehetne megnyilvánulni valamiről.

Neked nagyon tetszik a dal, ez a te véleményed és tiszteletben is van tartva, mert még senki nem küldött el a fülészetre, vagy senki nem hurrogott le a véleményed miatt, ezért légyszi te is tartsd tiszteletben, hogy vannak akiknek ez a dal annyira nem jön be és nem azért mert annyira jól esik belekötni valamibe.

Lécci szállj már le a fellegekből . A kritikákat is el kell fogadni, főleg ha jogosak,és most tényleg jogos. Lényeg az,hogy ez egy nagyon jó dal—>rádióba. Zsoltinak igaza van, kicsit kevés 4 percre, de ettől függetlenül hallgatjuk , és kedveljük 🙂

Szerintem mesze nem lett olyan jó mint a szerelem miért múlsz?
Nem egy nagy szám, a refrény kifejezetten sablonos, egyhangú. Nem indítanám ezzel a számmal az ESCre. sajnos

Tényleg hasonlít az előző dalra, de ez nem igazán tud zavarni. Ez is olyan dal, amit már nem is tudom, hányadszor hallgatom. Egy szóval élmény hallgatni ezt is. Szerintem hiányzott ez a magyar palettáról, szóval nyugodtan felfoghatjuk egy új stílusnak, Kati stílusának, ami megjegyzem szuperül áll neki, jó hallgatni, innentől kezdve asszem egy szavuk sem lehet.

OK, belátom, hogy talán nem annyira ütős mint a Szerelem miért múlsz, de ettől függetlenül nem rosszabb, az én tetszésemet elnyerte, és ami a lényeg, nem okozott csalódást 😀

hát én is nem tudom ma már hanyadszorra hallgatom… DE! bármennyire próbálkozom egyszerűen nem tudom megszeretni… olyan semmilyen, a szerelem miért múlsz után meg (ami fel volt építve volt katarzis) ez nagy csalódás… de ez csak az én véleményem. Nem tetszik.

annyira nem jó dal mint a Szerelem miért múlsz? de hallgatható…. nem volt egy nagy “hú de király szám” amikor előszörhallottam de biztos tettszik sok embernek!

Jó szám ez,oké hogy a SZMM durrant a legnagyobbat,de ez is jó. 😀 Eurovízióra ne induljon,ezzel a számmal,esetleg egy másikkal.

Elsőre nem fogja meg az embert és ez a probléma ezzel a számmal 😀 miután már vagy 8X meghallgattam után egész jó, de fontos, az ESC-re olyan dal menjen ami fülbemászó 😀
de nekem annyira nem jött be 🙁

Comments are closed.