Naptár

2011. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC 2012: Május 22-24-26

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az EBU hivatalosan közzétette a jövő évi Eurovízió dátumait. Ezek eredetileg egy düsseldorfi sajtótájékoztatón voltak bejelentve, de a verseny hivatalos twitter oldalán lett leírva, hogy május 22-én és 24-én tartják a selejtezőket, a nagy döntő pedig május 26-án lesz. Az EBU Referencia Csoportja még Bakuban tárgyal a szervezőkkel, és még hátra van a verseny helysznének hivatalos nyilvánosságra hozása.

7 hozzászólás ESC 2012: Május 22-24-26

 • Zolecs

  Hát ezt eddig is tudtuk, viszont a helyszín kérdése már nagyon zavarja a fantáziámat.

  A legfontosabb pedig!!!

  Szeptember elseje van szóval az innentől megjelenő dalok közül már bármelyik mehet ESC-re! 😀

  Yupppi 😀

 • Vivi

  Egyébként van valami max. idő a dalok megjelenését illetően? Az oké, hogy szept. 1. után jelenjen meg, de meddig? Vagy ez az mtv-től függ?

 • Zoli

  Amíg az MTV nem választ:) Ennek az utolsó határideje március közepe (ha jól emlékszem, de javítsatok ki, ha nem), amikor minden részvevő tévétársaságnak be kell mutatnia a versenydalt, és szerintem ekkor szokott lenni a rajtsorrend sorsolása is.

 • István33

  A következő verseny időpontjai Magyarországra nézve ezoterikus szempontokból igencsak bíztatóak.
  Jövőre a verseny a levegős ikrek havában lesz megrendezve, ami a nyilas (tűz) jegyű Magyarország számára sokkal kedvezőbb a föld jegyű bikánál, amelyben idén volt (a levegő táplálja a tüzet). A kínai horoszkóp szerint pedig a sárkány éve következik, ami egy mozgalmas, látványos versenyt ígér, s a kígyó jegyhez tartozó M. o. számára kifejezetten eredményes lehet.
  Bioritmus szerint (igen, országnak is van bioritmusa) a folyamat pont ellenkezője lesz az ideinek. Idén a négy hetes érzelmi ciklus leszálló ágának felső részében rendezték meg a versenyt, ezért a hét elején még nagyon jó volt a hangulatunk, ami a hét végére igencsak megtört. Most a felszálló szakasz alsó részében lesz a verseny, tehát pont fordítva: a hét eleje lesz kritikus, s az idő előrehaladtával egyre jobb kedvünk lesz. Most inkább az elődöntőben lehet majd elvérezni, a döntőben már bármi lehet, ezért jövőre – az ideivel ellentétben – inkább a második elődöntőbe kellene kerülni. S persze egy jól kiválasztott, megfelelő dal sem ártana.
  Azoktól elnézést kérek, akik nem hisznek ilyesmiben.

 • Robek

  No, én régen meg próbáltam hinni ezekben a dolgokban és semmi sem úgy alakult ahogy az meg volt írva. Tehát: nem hiszek bennük, csak az akaratban és a tettekben és nem a hókusz-pókokban. bocsi .

 • Robek

  ja, de legyen így ahogy írva vagyon!