Pletyka 2012: David Hasselhof, Spice Girls és John de Mol

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l1oD3d9XOgY[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Az Eurovízió nyári uborkaszezonja egyben pletykaszezon is. Sok híresség részvételéről csevegnek a különböző közösségi hálózatokon.

A pletykák szerint David Hasselhoff, a Knight Rider sztárja egy női énekessel karöltve indul a holland nemzeti döntőn egy olyan dallal, amit az a Niall Mooney írt, aki a 2009-es és 2010-es ír versenydalt is szerezte. Hasselhoff amellett hogy énekesként sikert könyvelhetett el 1989-ben Európában, amerikai és brit tehetségkutató műsorokban volt zsűritag 2006 és 2011 között.

Szintén nyugatról érkező pletykák szerint Geri Halliwell, az 1994-ben alakult Spice Girls egykori tagja szeretné, ha az idei versenyző Blue együttes mintájára újjáalakulna a lánybanda a 2012-es versenyre. Véleménye szerint ők képesek lennének arra, amire a Blue nem: meg tudnák szerezni a győzelmet.

John de Mol neve ismerősen csenghet azoknak, akik szeretik a valóságshow-kat és vetélkedőket. A Big Brother, a Survivor vagy a 40 milliós játszma gazdája és forgalmazója a pletykák szerint a TROS televíziós társasággal együtt fogja megrendezni a 2012-es holland nemzeti döntőt. Showbusiness szakember segítette például a 2010-es német nemzeti döntőt, Stefan Raab segítségül hívásával Németország meg is nyerte az Eurovíziót. Hollandia 2004 óta sosem került be a döntő mezőnyébe, így jogos az új kiválasztási rendszer igénye.

12 Comments

hát ettől mennyivel volt jobb a salalilálá vagy a 2007-as angol, vagy épp a bumcsáká, vagy a habahaba. Ez a dal pont az a szint.

Szerintem ezt a “hugacsaka” sikerszerzeményt Hasselhof bácsi se gondolta komolyan .. 🙂
Tőlünk meg mehetne most már egy “”Áccáláli bomba”” is mehetne. Az lenne a magyar Haba Haba , ha már mindent hasonlítunk mindenhez…

Hasselhoff? Jézusom… ha ez igaz, akkor már megvan az évi gagyi :D. A Spice Girls még vállalható sztem (nem azt mondom, hogy nem fognak belebukni, hanem hogy egy jó/tűrhető dallal olyan szempontból nem lesz nekik ciki, hogy ne lehessen jó szájízzel visszanézni… az utolsó közös daluk, a Headlines pl. kicsit jellegtelen volt, de nem volt rossz)… ja, és enyhén nosztalgia lesz nekem, mert általános suli első két osztályban oda meg vissza voltunk értük :D…

Ének: Michael Knight
Vokál: Bonnie Barstow és April Curtis
Speciális effektek: K.I.T.T

Michael: Hé KITT hol van már az a speciális effekt!
KITT: Katt….

(Én kérek elnézést mindenkitől!)

Mi van már itt? :S Azért annyira ne legyenek már szánalmasak, hogy kínjukban 15-20 évvel ezelőtt levitézlett és azóta jól lecsúszott celebeket akarnak indítani. Nagyon sokat lendítene a verseny megítélésén az biztos. Bár szerencsére nagy valószínűség szerint csak vicces videóról van szó.

Comments are closed.