ESC Hungary 6. rajongói találkozó

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Idén hatodik alkalommal szervezünk rajongói találkozót, viszont első alkalommal lesz Budapesten kívüli helyszínen, ezúttal Debrecenben. A hozzászólásokból jól ismert emberekkel és más rajongókkal, olvasóinkkal lehet végre személyesen találkozni, és beszélgetni olyan dolgokról, amikről talán máskor sosincs lehetőség. Barátságok is köttethetnek ilyenkor, feltéve ha teljes lesz az egyet értés abban, hogy melyik dalnak kellett volna megnyernie az idei versenyt!

A kötelező program a következő képpen alakul: találkozás július 2-án szombaton 11:00-kor Debrecenben. A fő gyülekezési pont a Nagytemplom előtt lesz, de a vonattal érkezőket is várni fogjuk a jegypénztárak előtt. A két csapat körülbelül fél óra múlva fog összetalálkozni, és kiválasztunk az időjárási viszonyoknak megfelelő teraszt, ahol meg tudjuk beszélni az elmúlt versenyeket. Lesz játék, szavazás az idei dalokról, düsseldorfi élménybeszámoló, bemutató az idei év reklámajándékairól, és egy kedvenc téma: kinek melyik év volt az első Eurovíziója?

A találkozó hossza nincs kőbe vésve, elvileg 15 órára már mindenki kellően éhes lesz ahhoz, ebéd után nézzünk.

Bárki aki szeretne jönni, külön meghívó nélkül is csatlakozhat hozzánk! Tehát most szombaton 11:00-kor gyülekező a Nagytemplom előtt és a Nagyállomás jegypénztárainál!

55 Comments

Nagyon nagy élmény volt számomra részt venni az idei találkozón. Örültem amikor megtudtam hogy Debrecenben lesz, hiszen Pest innen 260 km-re van, míg ahol most volt csak 15. Jó volt látni a kommentelők, ill. rajongók egy részét. Sajnos a koncert kimaradt nekem, de előző nap pont Kati koncerten voltam, gondolom ez is hasonló volt… 😀 hasonlóan csodás

A képet érdekelnének jobb minőségben is, ha el tudnád zaffarano nekem küldeni ide (m_sandor (kukac) mailbox (pont) hu)… magamat nem láttam azok közt amiket felraktál 🙁

Szerintem nagyon jól sikerült a 6. rajongói találkozó. A csúcspont az egyeken tartandó Wolf Kati koncert, csülökpörkölt evés és az esc nézés volt számomra.A 2003-as évet meglepően és szinte majdnem szűzként néztem,igaz csak kevés dal volt ismerős,de még mindig azt mondom,hogy a 2005-ös év sokkal jobb volt.
Erzsi sajnálhatod,hogy nem jöttél Kati koncertre,szerintem nem fáztál volna,jó volt a melegítő ital és az esti programokat is sajnálhatod!Remélem jövőre vagy a következő esc-s bulin már tovább fogsz maradni társaságunkba!(remélem nem gond ezt a részt neked írtam)!
Sajnos még mindig kicsik vagyunk mi rajongók ahhoz,hogy a mi tanácsainkra hallgassanak,ha pl. az induló produkción változtatni kell.

Comments are closed.