Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2011: Oroszország

Tudósító: Németh Bálint
Forrás: old.eschungary.hu

Oroszországot idén a 23 éves Alexej Vorobjov képviseli a „Get You” című dalával. Kivételes képességeinek is elhivatottságának köszönhetően köthetett szerződést a világhírű zenei producerrel, RedOne-nal, aki többek között Lady Gaga, Enrique Iglesias, Usher és Jennifer Lopez számtalan slágeréért felelős. RedOne legújabb sztárja az idei Eurovíziós Dalfesztiválon mutatkozik be az európai közönségnek.

Alexej tehetségét már nagyon fiatalon felfedezték. Annak ellenére, hogy szegény családban nőtt fel, szülei mindent megtettek azért, hogy zenei tanulmányokat végezhessen. Elvégezte a Művészeti Főiskolát harmonikára szakosodva, majd a Gnesins Jazz Főiskolát, és a híres Moszkvai Művész Színházban is tanult.
17 évesen megnyerte az X-Faktor orosz verzióját, majd 2007-ben megkapta az orosz MTV „Év felfedezettje” díját. Alexej ma már az éneklés mellett színészkedik is, de tánctehetségét is többször megcsillantotta. Filmjeiben nem használ dublőrt, ő maga szerepel a legveszélyesebb jelenetekben is. Jelenleg új albumán dolgozik RedOne-nal és azt is elárulta, hogy a nemzetközi zenei életben nevét angolra fordítva, Alex Sparrow-ként lesz ismert.
Eurovíziós dalában oroszos határozottsággal szeretné megkapni a kiszemelt lányt: „Meg foglak kapni, tudom, hogy te is akarsz”. A világslágerek sablonos szövegét énekelve el is veszíti a fejét a hölgy arcára és alakjára nézve, majd mindenféle piszkos gondolatok járják át az agyát. Mindenesetre egy győzelem májusban biztosan meggyőzné a lányt, de addig is drukkolunk Alexnek, hogy megkapja őt.

10 hozzászólás Napi Eurovízió 2011: Oroszország