Naptár

2011. február
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Bulgária választ ma este

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Internetes közvetítés: http://www.eurovision.tv/esctv
http://tv.bnt.bg/

Ma este 19:30-tól kezdődik a bolgár nemzeti döntő. A 19 versenyző közül a zsűri és a tévénézők együtt fogják eldönteni a győztest. A műsorba meghívták az idei román versenyzőt, vagyis a Hotel FM együttest is.

A résztvevők:
032 – On air
Poli Genova – Na inat
Bohan Mihajlov – Nestinari
D2 – Glorious twist
Lazar Kisiov – Zamestitel
Vlado Dimov – Sjanka
Svetelina Chendova – Luxury hotel
Rut Koleva – Fever
Uikeda – Blue cotton Levi’s
Milena Slavova – Fire in my hair
Mona – Teen life
Simona Sivanio & Sprint – The new Earth
5-te Sezona – Take my hand
Emilka Valenti – Plenjavash me
Jerihon – Smile
Stanny Brown ft. Naso – I know
Elmira Kostova – Mome hubava
Jakob – Wicked way of love
Plamena Petrova – Bez teb

36 hozzászólás Bulgária választ ma este

  • Zolecs

    Igazából nem tudnám megmondani,de én azt nem szeretem.Sokkal egyszerűbb szerintem így itt…Meg ez „közelebb” van, ha lehet így fogalmazni, 🙂 + amúgy sincs a fórumon valami nagy tolongás 🙂 Én szívesen „besegítenék”,nem is tudtam h lehet ilyet,csak az a gond h nem beszélek angolul… 😛

  • Zolitt

    Ha már itt kezdtétek el, én is ide írom mit gondolok!
    Nekem is egy ahhoz hasonló ötletem volt mint Zolecsnek. Nekem is kb ugyanaz az érzésem mint neki.
    Valamiért én sem szeretem a fórumot. Hogy miért? Mert az olyan „kívül esik”, olyan mintha egy másik oldalra írnék. Nem látom hogy történik-e közben valami itt „bent”. Ott nincs újdonság, itt pedig ha elküldtem a cikkhez a hozzászólást, már látom hogy van-e valami friss infó.
    Ez a felület teljesen felhasználóbarát, sok információval két oldalon, színes, fiatalos, könnyen elérhető mindenki számára. Sokkal egyszerűbb.
    (itt vannak a reklámok is, ami az oldalnak sem hátrány, ha rákattintunk)

    Fórumban nem egyszer volt olyan, ha bemásoltam valamit, kidobott több oldalas „###accbc#aa#acbab#c” üzenetet, amit ugyan tudtam utána még szerkeszteni… Csak míg megírtam azt az 1 üzit, addig itt 3at írok.

    Ha lezárnád a cikkhozzászólásokat az sem lenne valami nagyon jó dolog! 🙁
    Ha van egy cikk, és a fórumban kell rá valamit válaszolni, az kb olyan mintha viszket a jobb fülem, de a bal kezemmel átnyúlok a fejem felett, és úgy vakarom meg!

    Ez kb az én személyes véleményem…

  • fer

    En azt javaslom Zaff, hogy ha akarod, hogy mukodjon jol a forum, vedd at a romanoktol a kinezest… Ott nagyon konnyen megy es altlathato…
    Talan akkor tobben bejelentkeznek oda …
    Elolvastam a valaszod… nem szeretnem ha ki lennek tiltva… megprobalok ,,viselkedni” 🙂

  • Fabiana

    Egyetértek Zolecsékkel, tényleg jó lenne egy olyan topic, ahol az esc fogalmán belül mindenről lehetne beszélni, szerintem nagyjából megoldódna az a probléma, hogy egy adott cikknél oda nem illően össze-vissza írkálunk. Az meg egy másik dolog, hogy ha valaki egy cikknél ír egy olyan hozzászólást ami eltér a témától, akkor ha arra más reagálni szeretne, azt nyilván ott fogja megtenni, ahol az előzmény van… A fórum nekem sem tetszik, az indok pedig kb. ugyanaz, mint amit Zolitt már korábban leírt.
    Zaffarano! Ha az összes cikknél letiltanád a hozzászólás lehetőségét, akkor ez mitől lenne rajongói oldal? Szerintem ez mát kicsit drasztikus módszer lenne.

  • Levi21

    2012-ben Bulgária ezzel a számmal is indulhatott volna , ha vártak volna vele januárig : http://www.youtube.com/watch?v=qzHiFa1a380