Bosznia-Hercegovina: Dino Merlin – Love in rewind

http://www.youtube.com/watch?v=sPyVQCmGsYo
Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

A bosnyák köztévé tegnap este bemutatta az ország 1999-es képviselőjének, Dino Merlinnek az idei dalát. A Love in rewind című dalt hallhatjuk a düsseldorfi Eurovízió második elődöntőjében. Gratulálunk!

44 Comments

Kellemes csalódás ez a dal, mert a 99-es dala Dinónak nagyon nem tetszett. Mondjuk nem hiszem, hogy ezzel lehetne nyerni, ahhoz nem elég erőteljes, de kedves dal :).

Nálam Magdalenával (lengyel csaj)együtt top1 az eddigiek közül.
Egyébként is szeretem Dino-t, a bosnyák énekeseket, és ez a szám is jó. 🙂

Kellemes kis dalocska, de nem igazán hagyott mély nyomot bennem. Az előadásmód egy kicsit zavar, de döntőbe kerülhet. Nálam még mindig Lengyelo. vezet.

Ez nagyon tetszik, az eddig hallottak közül eddig ez tetszik a legjobban. Oké, Bosznia, szurkolok! Persze a magyaroknak méginkább! 😉

Ez idáig a legkellemesebb, legütősebb dal. A dallam mellett jó az angol szöveg is. Remélem, idén a dalok minősége dönt. Boszniának végre van esélye ismét döntősnek lenni, azután meg bármi lehet.

Szerintem jovore Boszniaban talalkozunk, de meg semmi sem biztos lehet hogy lessz aki sokkal jobban fogja eloadni a szamat. meglassuk…

Hú, de jó a vége!
Persze ezt leginkább akkor veszem észre, ha a többi része is tetszik (nem így a számok elejével). Ami igaz is, nálam átvették a vezetést!!! (Még 11 dalt nem hallottam) Nem tudom, még jobban tetszene-e bosnyákul -könnyen lehet, de nem vagyok benne biztos, mivel ez a szám így is nagyon tetszik.

Még annyit, hogy azért a produkciónak az szerintem komoly hibája, hogy ennyire látványosan szánnak statisztaszerepet a hangszereknek.
És Katinál azért nem jobbak.

Elég furi dal. És az a szintis csaj játszik is vmit azon a “hangszeren” vagy csak emelgeti a kacsóit?

ez a dal rettenetesen jól sikerült!Dino Merlin anugy is egy legenda,ha valaki nem ismerné,ezuttal is nagyon odatette magát.Bravó,nálam tuti befutó,bár Bosniátol nekem eddig a két évvel ezelötti Regina volt az abszolut csúcs.

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Comments are closed.