Törökország Yüksek Sadakat-ot küldi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VdCriqxXXCw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az esctoday.com szerint a TRT Yüksek Sadakat-ot küldi a düsseldorfi Eurovízióra. Korábban a pletykák Atiye Denizről és Hande Yenerről szóltak, így a török rajongók között is nagy meglepetést okozott a TRT bejelentése.

20 Comments

amolyan manga másolat.nem vagyok a híve annak hogy 2x egymás után hasonló dalokat küldjön egy ország.a finneknél is unalmas volt a sok rock anno.

Akkor már 2 unalmas lesz? Németország és Törökország. Amúgy attól tartok, hogy Lena megint győzni fog. Remélem jó dalt választanak neki, de nem ANNYIRA jót.

Máté:én kizártnak tartom hogy lena megint győzzön.sose szerepelnek jól a már korábbi győztesek.pl niam kavanagh vagy a lyss asia,vagy nem tudom ki volt még,de ez abszurd.
Németország miért lenne unalmas?egyáltalán nem biztos hogy olyan típusu dallal indul mint tavaly.

Egyik csávóka meg (asszem svéd vagy holland) következő évben utolsó lett (Lyss az csak utolsó előtti :D).
Amúgy, ha összedobnak a törökök valami jó angol számot, akkor esetleg még tetszeni is fog. Amúgy is hiányzik az ilyesmi az ESC-ből.

Én elhamarkodott döntésnek érzem a TRT döntését,bízok benne,hogy visszaléptetik a bandát,szerintem sok-sok embernek nem tetszik a döntés Törökországba,és ha a médiára hallgatnak akkor egy ütős török énekesnőt küldnek….én még reménykedek,hoyg ez nem véglelges döntés.
B.U.É.K mindenkinek!!!

Sztem nem lesz ez rossz, bár a Mor ve Ötesi és a Manga is modernebb volt, ESC-re valóbb… lehet, tényleg nem ártott volna vmi újítás. Mindenesetre a Manga sikerét nem fogják megismételni… top 10 így is bérelt nekik…

Hát azért szerintem nem mindegy kit küldenek a törökök,reméljük nem bérelt nekik a top10-be a hely.Itt lett volna az idő,hogy újítsanak a törökök,kicsit szomorú vagyok.De ez csak majd nekünk lehet jobb,hisz mi küldünk egy ütős remekhangú énekesnőt….aki majd tarolni fog mindenkit.

énis csatlakozom.(nem politizálok mert hidegen hagy->) Magyarország most úgyis az EU soros elnőke, szép lenne valamit letenni az asztalra amit egy hamar nem lehet elfelejteni. ehhez szükségeltetik egy csodálatos hangú énekesnő.

ez mi???? na a törökök is mennek a süllyesztőbe!
szerintem nem lehet “ezt a kis semmit” (by:Nagy Feró XD ) egy lapon emlegetni a maNgával! sokkal jobbak voltak ennél 😀
nekem még csengő hangom is volt a számuk XD (We could be the same) 😀

Matheus: mondasz valamit 😀 el is felejtettem hogy “mi” leszünk Európa “urai” XD talán az előnyünkre válik 😀

nagyon tüntetnek a törökök a facebúkon meg a twitteren is.szerintem érthető 😛 sokkal jobb lenne egy csaj most.
sertab erener,meg hadise is örök best marad.remélem hamarosan bejelentik hogy mást küldenek.

hi all. u must know it.europe must know it. we wouldnt like yuksek sadakat turkish fans don’t like it. WE WOULD LIKE NATIONAL FINAL AND WE WOULD LIKE ATIYE DENIZ OR HANDE YENER
Thx for ur site new.

Comments are closed.