A Blue képviseli az Egyesült Királyságot Düsseldorfban

Tudósító: Németh Bálint
Forrás: esctoday.com

A BBC megerősítette a hírt, miszerint az újra összeállt fiúcsapat, a Blue fogja képviselni az Egyesült Királyságot a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen. Az „I can” című dalt fogják előadni, amelyet azonban még nem hoztak nyilvánosságra. Ez egyben azt is jelenti, hogy az Egyesült Királyság első alkalommal nem fog nemzeti döntőt rendezni 1957-es debütálása óta.
A Blue 2001-ben alakult és 2005-ös fennállásukig óriási sikereket értek el Európa-szerte, több mint 13 millió lemezt adtak el. Többek között Elton Johnnal, Stevie Wonderrel és a Kool & the Ganggel is dolgoztak együtt.


Nem ez az első alkalom, hogy kapcsolatba kerülnek az Eurovíziós Dalversennyel. A csapat egyik tagja, Anthony Costa 2006-ban indult a brit nemzeti döntőn, azonban az „It’s a beautiful thing” című dala csak a második helyre volt elég. Duncan James pedig a 2009-es nemzeti döntőn volt zsűritag és ő mondta be a brit pontokat a moszkvai versenyen.

28 Comments

Ez eszméletlen jó hír xD 😀 😛 Én ismerem az All rise, és a One Love c. dalukat, meg a Sorry seems to be a hardest world-öt, amit Sir Elton John-nal énekelnek 😀 Akkor robbannának nagyot, ha most Elton John-nal lépnének fel 😀 Sok sikert nekik. Remélem olyan jó, és fülbemászó lesz a daluk, mint az eddigiek voltak.

Jó döntésnek tűnik, hajrá! Lehet, hogy 2012-ben nem csupán olimpiát rendez London? Na jó, azért az még odébb van:)

Így a nevük alapján nem ismertem őket,oké lehet égő egy kicsit de ezvan 🙂 De ezt a számot amit belinkelt a Zolitt meg amit a Máté is mondd dalok azokat ismerem meg hallotam jópárszor csak az együttest nem ismerem.Mindegy az biztos hogy jól döntött UK,
sőt szerintem biztos előkelő helyen végeznek majd.

Nekem a kedvenc számuk a Fly by, volt tőlük. Szerintem nagyon jó döntés, hogy ők fogják képviselni az UK-t.
Sok sikert. Good luck. 🙂

Ha az olaszok az Eiffel 65-öt küldenék, akkor örülnék és akkor az angolok és az olaszok is újra összeállt bandád küldenének.

Korai még ilyen nagy reményeket táplálni ennek a csapatnak. Szerintem nem csak a név kell a nyeréshez 😀

Én így látatlanban azt mondanám hogy ismét Lena nyer majd 🙂 Vagy Eric Saade ha a svédek kiküldik. 🙂

Szerintem Lena tuti nem fog nyerni, lehet benne lesz a top5-ben és ha jó számmal indul akkor legyen csak benne. A svédeknek drukkolok, főként Ericnek, de lehet hogy az idei száma nem lesz annyira jó mint a tavalyi. De nekik szurkolok, egyik kedvenc országom, sajnálom, hogy idén nem indul az Alcazar.
De szerintem arról, hogy melyik a legesélyesebb dal, csak március 12.-e után beszéljük, akkor fogjuk már az összeset ismerni.

Nagy meglepetés, úgy tűnik, reneszánszukat élik a fiúcsapatok. Végre UK rájött, hogy nekik nem fekszik a nemzeti döntő, és hogy a Blue bevállalja a dolgot. A nézettségnek nagyon jót tesz majd. Lehet, hogy London nem csak Olimpiát rendez 2012-ben?…

De lehet, hogy megint Birmiongham-ben, Bringhtonban, vagy máshol lenne, de akár az o2 aréna, ahol a The X Factort is forgatják, sztem. tökéletes lenne.

Van egy két példa arra hogy a hírességek sem szerepelnek annyira jól.Kate Ryan,DjBobo hol voltak?sehol.
Azért mert most összeáltak nem fogja hanyattvágni magát miatta európa.Egyébként szerintem Riga 2012 ,Ki akar fogadni? 🙂

Én eltudom képzelni Zágrábot, Londont, Dublint, esetleg Stockholmot. De dalok ismeretében többet lehetne mondani 😀 De amondó vagyok: BUDAPEST 2012 xD

Azért ne hamarkodjuk el ezt az Anglia nyer témát! 🙂 Blue? oké. tényleg még nem garantált siker, ahogy Zolecs is írta…

Letteknél pedig remélem nem lejátszott dolog még ez.
Nekem pl a Getter Jaani -Rockefeller Street talán jobban tetszik! 🙂 én nagyon közel áll még a Bajno Laurához a Blitze féle “Hop”!

A Blitze zenéjét és szövegét az az emberke írta, aki most meghalt influenzában 🙁 Nem mellesleg a F.L.Y. tagja is volt, meg Valters és Kazha zeneszerzője. Nekem Lauris Reiniks dala mellett még nagyon tetszik, sőt talán jobban tetszik, a Musiqq – “Angel in disguise” c. dala 😀 Abban van valami különleges. Egy kicsit hasonlít a “Waka Waka” remixre.

Sztem minden a dalon fog múlni. Hiába a nagy név, ha szar a szám.
És, ugyebár arról sem kell elfelejtkezni, az ESC-en élőben kell énekelni. Az ilyen fiúcsapatok hangzásánál meg (köztudott) rendesen dolgoznak a technikusok. lehet, élőben nem, is olyan jók.

Nem mondom, hogy nekik van a legtökéletesebb hangjuk, de azért nagyon jó hangja van mindegyiknek szerintem. De most komolyan. 🙂

Comments are closed.