Naptár

2010. december
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Elmegyógyintézetbe került a legnépszerűbb orosz rocksztár

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_oSEWE5yD84[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: haon.hu

Egy izraeli pszichiátriai intézetben kezelik az orosz könnyűzene egyik legnépszerűbb állócsillagát, Filip Kirkorovot (ESC 1995), miután egy próbán durván összerugdosott egy nőt – adta hírül csütörtökön az ukrán TSZN televíziós híradóműsor. Az agresszív viselkedéséről is elhíresült énekes az Arany Gramofon-2010 díjátadójának főpróbáján esett neki a műsor rendezőjének.

Az incidensre a kremli Kongresszusi Palotában rendezendő könnyűzenei díjátadó ünnepség főpróbáján került sor. A szemtanúk szerint a 25 éves Marina Jablokova, az esemény rendezője megkérte Kirkorovot, hogy várja meg a világosítás beállítását. A türelmetlen énekes ekkor nyomdafestéket nem tűrő hangon – a maga közel 2 méteres és 100 kilón felüli termetével – rávetette magát a törékeny hölgyre, akit többször megütött, sőt hasba is rúgta a már földre került nőt.

Az eseményt követően Filip Kirkorov még aznap Izraelbe utazott, ahol az egyik pszichiátriai kórházban kivizsgálták, majd azonnal megkezdték a gyógykezelését. Egy telefonos interjújában az énekes tagadja, hogy bántotta volna a nőt, igaz beismerte, hogy természeténél fogva időnként „elborul az agya”, és olyankor nem ura a cselekedeteinek.

Filip Kirkorov ellen – aki korábban egy ideig a Millió rózsaszál című dalt éneklő Alla Pugacsova (ESC 1997) férje is volt – már több ízben folyt büntetőeljárás, elsősorban újságírók bántalmazása miatt, sőt egy ízben felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélték. S bár ezúttal a sajtón keresztül elnézést kért a legutóbbi „kirohanásáért”, a többszörös zúzódást szenvedett Marina Jablokova feljelentést tett ellene, és azt semmilyen körülmények között nem kívánja visszavonni.

Kirkorov nevéhez fűződik sok népszerű eurovíziós sláger megkomponálása, mint például a „Work your magic” (ESC 2007 Fehéroroszország) vagy a „Shady Lady” (ESC 2008 Ukrajna).

1 comment to Elmegyógyintézetbe került a legnépszerűbb orosz rocksztár