Naptár

2010. november
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Vége a NOX-nak! Péter Szabó Szilvia Ausztráliából üzent

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu/Blikk

A NOX énekesnője úgy döntött, folytatja a tanulást, ezért beadta a vízumhosszabbítási kérelmét. Ez pedig azt jelenti: a közel 10 éve fennálló, sikert sikerre halmozó, külföldön is népszerű zenekar, a NOX lehúzza a redőnyt – vége a NOX-féle életérzésnek.

Igaz, a hivatalos sajtóközlemény arról szólt, hogy a NOX ideiglenesen szünetelteti a munkát, ám a Blikk több biztos forrásból is úgy értesült: a zenekar végleg feloszlott. Ezt támasztja alá az is, hogy a másik alapító tag, Nagy Tamás már hónapokkal ezelőtt kilépett a bandából. Ráadásul a formáció komoly anyagi gondokkal küzd, így nem is lenne meg a megfelelő összeg arra, hogy egy hatalmas, több millió forintos előadást létrehozzanak.

Péter Szabó Szilvi azonban boldog, és egyelőre esze ágában sincs visszatérni hazánkba. – Jó itt nekem, szeretek itt lenni. Kialakult a napi rutin, egyenesben van az életem, már barátokat is szereztem, és persze tanulok – árulta el Szilvi, akit Ausztráliában értünk utol.

– A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. Persze rettenetesen hiányzik az éneklés, a színpad, de most úgy érzem, hagynom kell történni a dolgokat, és nyitott szemmel kell néznem a jövőbe – vallotta be az énekesnő őszintén. Szilvi a lelkét rendbe tenni utazott a világ másik végére, ugyanis több év után szakított a Nox producerével.

– Nem vagyok még túl a nehezén, és egyelőre szóba sem jöhet egy új kapcsolat. Persze a szívem szabad… – nevetett Szilvi, aki most minden energiáját abba fekteti, hogy az angolnyelv-tudását tökéletesítse.

10 hozzászólás Vége a NOX-nak! Péter Szabó Szilvia Ausztráliából üzent