Vége a NOX-nak! Péter Szabó Szilvia Ausztráliából üzent

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu/Blikk

A NOX énekesnője úgy döntött, folytatja a tanulást, ezért beadta a vízumhosszabbítási kérelmét. Ez pedig azt jelenti: a közel 10 éve fennálló, sikert sikerre halmozó, külföldön is népszerű zenekar, a NOX lehúzza a redőnyt – vége a NOX-féle életérzésnek.

Igaz, a hivatalos sajtóközlemény arról szólt, hogy a NOX ideiglenesen szünetelteti a munkát, ám a Blikk több biztos forrásból is úgy értesült: a zenekar végleg feloszlott. Ezt támasztja alá az is, hogy a másik alapító tag, Nagy Tamás már hónapokkal ezelőtt kilépett a bandából. Ráadásul a formáció komoly anyagi gondokkal küzd, így nem is lenne meg a megfelelő összeg arra, hogy egy hatalmas, több millió forintos előadást létrehozzanak.

Péter Szabó Szilvi azonban boldog, és egyelőre esze ágában sincs visszatérni hazánkba. – Jó itt nekem, szeretek itt lenni. Kialakult a napi rutin, egyenesben van az életem, már barátokat is szereztem, és persze tanulok – árulta el Szilvi, akit Ausztráliában értünk utol.

– A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. Persze rettenetesen hiányzik az éneklés, a színpad, de most úgy érzem, hagynom kell történni a dolgokat, és nyitott szemmel kell néznem a jövőbe – vallotta be az énekesnő őszintén. Szilvi a lelkét rendbe tenni utazott a világ másik végére, ugyanis több év után szakított a Nox producerével.

– Nem vagyok még túl a nehezén, és egyelőre szóba sem jöhet egy új kapcsolat. Persze a szívem szabad… – nevetett Szilvi, aki most minden energiáját abba fekteti, hogy az angolnyelv-tudását tökéletesítse.

10 Comments

Nagy Tamás a Megasztár koreográfusa, ha jól tudom a vezető koreográfus. Szörnyű. A Nox-ban amit csináltak jó volt, de ott tehetségtelen. Az a tingli-tangli ami ott megy, élvezhetetlen.

Máté!Amit a wiki-n olvasok legyen az külföldi vagy magyar
egyáltalán nem szoktam foglalkozni,ugyanis azt az szerkeszti aki akarja.Múltkor pl “Litvánia részt vesz a 11-es dalversenyen” most meg azt lehet olvasni h lehetséges visszalépő.Egyébként már le is szedték ezt a hüleséget.
Az oikotimest szoktam nézegetni,az sokkal biztosabb forrás,mint a wiki.

Jesc-et meg biztos nem nézek szóval azt nem tudom,de remélem lett vagy svéd győzelem lesz.

Am már el is tüntették Elenát; bár gondoltam, hogy hoxa, mivel nem volt rá forrás. Am nektek ki a kedvencetek a román NF-ről? Nekem Bogdan Dima dala a Bang Bang és a Hotel FM Change c. száma a kedvencem 😀

Istenem!Mért nem tudják őket békén hagyni!A NOX-nak NINCS vége!Szilvi (több véleményből tudom) szerintünk 2011-ben hazajön!

Hagyják már békén szegényeket! Szilvit is és Tomit is és a NOX-ot is!!!
Egyáltalán NINCS vége a NOX-nak! Szilvi ígért valamit(ezt többször is tanusította) és ő SOHA nem hazudik!
Szilvi egyáltalán, egy szóval se mondott ilyet! Ha ő nem hazudik egyeseknek mért kell?!?
Szegény…

Comments are closed.