Az MTV elnök bízik az új médiarendszerben

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu

A Magyar Televízió múlt héten megválasztott vezérigazgatója, Medveczky Balázs bízik abban, hogy az új médiarendszerben több pénz áll majd rendelkezésre, így ismét készülhetnek olyan műsorok, amelyek az elmúlt években megszűntek – írja a hirado.hu.

“Fognak készülni tévéjátékok, nívós szórakoztató produkciók, természetfilmek, dokumentumfilmek, nagyon jó minőségű gyerekműsorok. Nehéz lenne felsorolni minden olyan műfajt, amelyre évek óta nem volt lehetőségünk, most ez újra megnyílt” – közölte Medveczky Balázs.

A fenti nyilatkozat fényében lehet reménykedni Magyarorság eurovíziós indulásában is. De egyelőre még mindig nem lehet tudni, mennyi pénzből gazdálkodhatnak a közmédiumok jövőre.

Bővebben a médiaalkotmányról itt: http://www.parlament.hu/irom39/00363/00363-0101.pdf

17 Comments

Jól gondolom h december 16-ig kellene dönteni az indulásról? Csak mert akkor van elvileg egy ‘ESC Reference Group Meeting’ Düsseldorfban az ebu.ch szerint.

Nagyon jó hír. Ez a helyzet talán csak abban élvez prioritásokat a Duna TV-vel szemben, hogy itt több mindenki láthatja, mivel analóg 😀

Kérlek kérlek kérlek kérlek mtv nem kell nekem gyerekműsor meg dokumentumfilm csak induljunk az ESCen:D

Jaj de jó lehet indulunk!!! 😀

Patrik, te is Facebook-ra mentél fel az előbb? 😛 (az e-mail miatt mert én is voltam úgy hogy felcseréltem x)

“The meetings of the Heads of Delegation will take place on 14th and 15th March in the host city, which is yet to be determined. 14th March is also the deadline to submit entries for 2011. The host city is expected to be announced in the upcoming weeks.”

Ezek szerint még ráérünk, nem?

Comments are closed.