11 év legjobb dalai az eschungary.hu olvasói szerint

A döntő részletes eredménye letölthető itt!
Az első_forduló eredményei is letölthetők erről a linkről!

202 Comments

István itt van a videók felett beillesztve a döntő és az elődöntő részletes eredménye is.
Csak katt rá 🙂 és csemegézz 😛 😛 😛

Kár, hogy nyaralni voltam eddig (kisebb megszakításokkal), lemaradtam a pontozásról meg a versenyről :(. Remélem, a kövi, itt pedzegetett buliban már részt tudok venni.
És akkor, ha már elkezdtünk beszélni a tehetségkutatókról… én kapcsolgattam, de inkább az X-faktor kötött le, mert nem tudom, lehet, hogy én vagyok a különc, de engem nem tudnak lekötni, sem megnevettetni az önkritika nélküli, fahangú, nagyarcú Megasztár-jelöltek, és most is abból volt több. Az X-faktorban ezt jobban megoldották-kevesebb, rövidebb ideig, pergőbb vágással… és többet adott az igazi tehetségből. Az is jó volt, hogy alappal énekelhettek. A Jackson-os srácok nagyon tetszettek, Nikolas is… Muri Enikőt volt szerencsém élőben, profi körülmények nélkül hallani, ott is remek volt. A Respect-et és a Mercy-t éneklő lányok is nagyon tetszettek. Meg egyébként is sokkal profibbnak tűnt az egész-a díszlet, a vágás, a műsorszerkesztés (bár a Hallelujah-rész a végére annyira erőltetett lett, hogy a falat kapartam kb.)… és vhogy a zsűri is felszabadultabbnak tűnt, jobban vágták össze a beszólásaikat, jobban elengedték magukat egy-egy jó produkció alatt… ja, és vhogy Nagy Feró úgy tud bunkó lenni, hogy az vicces, és illik a stílusához… Friderikusz meg csak simán bunkó.
Szval magam részéről asszem az X-faktort fogom nézni (mert mondjuk a döntők alatt már nem célszerű kapcsolgatni, ugyebár :D).

Friderikusz és Nagy Feró is egy-egy stílus. Mindkettőt lehet szeretni, lehet utálni, de én csípem ahogy kiosztja a “sztrájelölteket” 😀 Volt az a bevágás a végén, hogy mi lesz a jövőhéten 😀 És kérdi a nő, hogy “Miért, maga talán tud énekelni?” erre: “Nem, de én vagyok a Nagy Feró.” Az nagyon nagy volt xD

Nekem kifejezetten, személyesen egyikőjükkel sincs bajom. 😀
Az viszont nem tetszik, amit a Nagy Feró csinál, múltkor volt róla az M2-őn egy ilyen “zenei” film és hát… Mondtam, te Úristen, tönkre mentek a füleim :/.
Friderikuszról meg annyit, hogy kb. van is egy eléggé hozzá hasonló ismerősünk és nem tom miért, de én bírom xD, mert igazságokat mond… Őszinte ember, ha jórol van szó, de szerintem szórakoztató iparban legyenek a hangokkal a lehető legkeményebbek, de csak igazságosan, és lehet jövőre Magyarország nyeri az Eurovíziót. Nem lehetséges az, hogy az X faktor talán a győztest, hogy összemérettetik elküldik mindegyik országból az ESC-re??? Mivel újak, neves műsorból kerülnek ki és sztem. egy nagyon közeli lehetőség az Eurovízió, csak remélem nem Ukrajnából küldenek vkit. az ESC-re… (Verka! Verka! :D)

Gyerekek,nekem az X-Faktor nagyon bejött.Profi stúdió,hozzáértő zsűri,király közönség és sokkal jobb tehetségek mint a Megasztárban.X-Faktorban a zsűrinek van köze a zenéhez,de a Megasztárban Eszenyi Enikőnek és F. Sándornak nagyon nem.Mindegy.X-Faktor már most jobb!

Balázs, csak még az X-Faktorból (ha jól tudom) egyetlen győztes sem került ki az ESC-re 🙁 Idén próbálkozott Jógvan Hansen, az izlandi X-Faktor győztes, de csak 2. lett a Söngvakeppinen 🙁 Pedig jó dala volt. De erősítsetek meg, ha igazam van!!! Mert ha jól tudom X-Faktor győztes még nem ment ESC-re, da adja az Isten, hogy úgy legyen, és bezsebeljük az Eurovíziós-trófeát jövőre 😀 😀

Az X-faktor egyik zsűrije Malek Miklós. Az ő nővére Malek Andrea, az apukájuk pedig az a Malek Miklós, aki az Eurovízión is volt kint mint karmester, s ő volt a 2008-as magyar nemzeti döntő zsűrielnöke is. Ifj. Malek Miklós írta Varga Viktor számát is, esetleg írhatna az egyik X-faktorosnak is, s jövőre benevezhetnék a magyar nemzeti döntőbe.

Matheus!
Sajnos, a videók feletti linkeket valami miatt nem nyitja meg a windows-om, úgy tűnik én már sosem tudom meg a végleges eredményeket.

Muri Enikő tuti benne lesz a top 12-ben.

egyébként az X-Faktorban milyen közönség van már 😀
A Megasztárban meg…..mindegy xD.

neked is!! nekem szerdán lessz az évnyitóm az első tanítási nappal egybekötve!!!
nekem reggel 6-kor kell kelnem mer 7 40-re be kell érni a suliba!!!!
a kicsiknem meg csak 8 30-ra!!!
kicseszés!!!

Én még vacilálok, hogy melyik műsor jobb. És most nem a tehetségek alapján próbálom ezt eldönteni. A X-Faktoros zsűri szimpatikusabb volt a bejelentésük idején, mint a Megasztáros, de valahogy azt éreztem tegnap, hogy csomószor megjátszották magukat, túlszínészkedték a szerepüket. Ugyanez a közönségnél. Szinte láttam magam előtt azt az embert, aki integet nekik, hogy “na most hullámozzatok” vagy “kicsit több fújolást kérnék”. Valóban prögősebb volt a műsor, de engem ez egy kicsit zavart. Bevágtak egy csomó két másodperces részt a tehetségekről, de semmi nem derült ki belőlük. A Megasztár sem mutat meg mindenkit az tény, de ha valaki megmutatnak, akkor azt rendesen teszik, közelebb engedik a tehetségeket a nézőkhöz. Ne értsétek félre, tetszett az X-faktor is ettől függetlenül, csak még szokni kell.

Virike, ismerős érzés, nekünk kb. 7-re kell beérni a suliba, mert 10.-sek vagyunk, a 9.-nek meg 8-ra… És hogy ez mire jó?????!!!!….

rocknish, a közönséggel kapcsolatban egytértek… gyakran annyira műnek tűntek, hogy tuti, hogy kaptak néha vmi “felsőbb” utasítást…

!!!NEWS!!!

Írja a Wikipéda:
“2010. augusztus 28-án az EBU Referenciacsoportjának ülésén született döntés arról, hogy az egyes dalok mikor hozhatók legkorábban nyilvánosságra. A korábbi október elsejei dátum helyett ezt követően legkorábban szeptember elsején kiadott dalok nevezhetőek a versenyre. Emellett a döntő mezőnyének kérdéséről is határozat született: a korábbi években a Négy Nagy ország és a házigazda személyében öt automatikus döntős volt, ám ezúttal a Négy Nagy ország egyike, Németország egyben a házigazda is. A döntés értelmében nem bővítik az automatikus döntősök körét, hanem az előző években megszokott huszonöt helyett ezúttal huszonnégy fős lesz a finálé.”

Na mit szóltok hozzá? 😀 Én jobban örültem volna, hogyha Törökország alapból ott lesz, ne de mindegy 😀

Nekem erről anyni a véleményem, hogy: khm.. JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Comments are closed.