Naptár

2010. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: Jimmy Jump beugrási bírságát egy rajongója fizette ki

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PK-_uBJ3M6k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovisionary.com

A katalán Jaume Marquet Cot, akit Jimmy Jump-ként ismert meg a világ számtalan sportesemény megzavarásával, 15000 norvég korona büntetést kapott azért, amiért megzavarta az idei Eurovíziós Dalfesztivált Oslóban.

Egy kis zavar kerekedett abból, amikor valaki a közönség soraiból felment a színpadra az idei Eurovízió döntőjében, amikor épp a spanyol produkció szerepelt. A biztonsági emberek kissé lassan reagáltak, mert először azt hitték, hogy ez is a show része. Miután eltávolították a színpadról, Jimmy-t a legközelebbi rendőrőrsre vitték.

Számtalanszor zavart már meg különböző eseményeket, így sok rajongóra is szert tett időközben. Idén májusig az Eurovíziót egyetlen alkalommal sem zavarta meg. Egyik nagy rajongója, Morgen Klein norvég üzletember és profi pókeres nagyon el volt ragadtatva attól, hogy a spanyol produkcióban viszontláthatta kedvencét, így felajánlotta, hogy kifizeti helyette a 15000 NOK összeget. „Jimmy megjelenése jó volt. Vicces volt látni, és ezt szeretném valahogy honorálni. Amit csinál, az alapjában véve nagyon ártatlan dolog. Nem látok ebben semmi ártó szándékot.” Hozzátette, hogy évek óta rajong Jimmy-ért, és szeretné segíteni őt. Habár nem tudott arról, hogy mire készül kedvence, a „művész” már hónapokkal ezelőtt elkezdte a készülődést az eurovíziós megjelenésre.

Amint ki lett fizetve a bírság, utána újra előállították, a vétke az volt, hogy csak 5 méterre volt  Harald norvég királytól. És mivel attól tartottak, hogy más attrakciókon is töri a fejét, kiutasították Norvégiából egy időre, így vissza küldték Spanyolországba, ahol ismét rendőri felügyelet alá került.

9 hozzászólás Eurovízió 2010: Jimmy Jump beugrási bírságát egy rajongója fizette ki