Eurovízió 2010: Hannover ünnepre készül

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hannover.de

Mindenki Lenáért! Ez a jelmondata Hannovernek, ezzel hívja az NDR televízió a városba a rajongókat az új városháza előtti térre hogy szurkoljanak Németország idei képviselőjéért – tudósít a város honlapja. Lutz Marmor, az NDR intendánsa szerint nagy szabadtéri buli készülődik: Hannoverben fogják ünnepelni az Eurovíziót és az ARD-n a verseny előtt és után közvetítést láthatnak a nézők hannoveri helyzetről.
Stephan Weil polgármester nagyon örül annak, hogy az NDR-rel karöltve fel tudtak állítani egy nagy nyilvános kivetítőt. Habár nem tudnak Lenára szavazni, szeretnék szülővárosából támogatni őt. Remélem, hogy sok hannoveri elfogadja a meghívásunkat és együtt ünnepel velünk egy nagyszerű Eurovision-Party-n.

A színpadi programok 18 órakor kezdődtek. A bulin fellép Max Mutzke (ESC 2004) és Cyril Krueger Hannoverből, aki a német selejtezőn vett részt. Negyed 9-kor Visszaszámlálás kezdődik két 18m2-es kivetítőn a színpad bal és jobb oldalán. Pontban 9 órakor átkapcsolnak az Eurovízió oslói döntőjére. A show végén, 0:15-kor kiderül, hogy sikeresen szorítottak-e Lenáért. Ekkor a “das Erste” tévécsatornán a program “Grand Prix Party”-val folytatódik,ás visszakapcsolnak élőben Hannoverbe.

8 Comments

Remélem Puha P..cs és a Népszabadság elolvasta ezt a cikket! Ebből is látszik, hogy meg kéne szüntetni az ESC-et? HÜLYÉÉÉK!
A sógornőm kint él Hannoverben. Elmondása szerint az egész város Lena lázban ég, és nem csak ezen az egy helyen lesz kivetítőn nézhető az ESC amit a cikk megemlít!!! De meg lehetne nézni a 2008-as versenyt is , amikor Belgrádban legalább annyian nézték a parlament előtti téren mint bent az arénában. Ja, és nem csak ebben az egy országban szokott ez így lenni, ugye tudjuk mindannyian?

Dani , ha van egy kis német tudás a hátad mögött , letudtad volna fordítani a címet 😀 , ugyanis az “Oliver Pocher als Lena Meyer-Landrut ” Azt jelenti , hogy Oliver Pocher , mint Lena Meyer-Landurt. Szóval ő nem Lena , hanem Oliver 😀 😀 😀

Hajrá Lena, hiszünk benned! Jó lenne ha végre a 4 nagy közül tudna nyerni az egyik, az inspirálná a többit nagyot is talán!

Comments are closed.