Naptár

2010. március
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Románia: Paula Seling & Ovi – Playing With Fire

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aMIuE6es52k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Románia tegnap este a számára legideálisabb versenydalt a 2010-es oslói Eurovízióra. A regionális és a fővárosi zsűri a közönségszavazókkal együtt Paula Seling & Ovi „Playing With Fire” című dalát fogja Norvégiába küldeni május végén. Gratulálunk!

57 hozzászólás Románia: Paula Seling & Ovi – Playing With Fire

  • Erzsi

    Azon gondolkodom, hogy vajon mit tud a nő? Énekelni nem nagyon, azt hallom. Mozogni biztosan nem, azért ültetik a zongora mögé. Hogy zongorázni tud, az az eurovízió színpadán felesleges tudás. A zene playback. De szép a haja. Miért nem vállal inkább sampon reklámot?
    Persze, hogy döntős. Nincs kétségem. Sajnos.

  • repyke

    Szerintem az egyik legjobbak voltak ketten. Vajon puszta veletlen, hogy a pasas norveg szarmazasu? 😀 A Dalmae viszont nem rossz de egy szemernyit vontatott; egyebkent jo de nem Euroviziora valo..

  • Erzsi

    Norvég? Pont azt akartam kérdezni, hogy mi ebben a dalban a román, de gondoltam egy kommentbe ennyi rosszindulat pont elég.

  • Boti

    Erzsi ez a no ha tetszik ha nem TUD enekelni.A dal LIVE-ba ment es amint eszre lehet venni agyon magas hangokat tud kinyomni.Az hogy eles neha igen de attol meg megy neki.A sracot OVIDIU CERNATEANUnak hivjak es moldvai semmi norveg nincs benne azon kivul hogy ott el egy ido ota.Amugy a lany is felig magyar felig roman maramarosi enekesno pontosabban Nagybanyai.En drukkolok nekik.Ugy nez ki top 10esek lesznek.

  • Zoli

    Szerintem is tök jó dal és bizom benne hogy az elsők között lesz majd májusban, Kár viszont hogy Magyarország nem versenyez az idén.

  • nonoka513

    Ez nagyon jó szám! és nem lassúúú

  • Cseni

    Hát igen.A románoktól valami ilyet vártam.Jót.Bár jobbat is hallottam már romántól.

  • Erzsi

    Csak jobbat hallottam romántól …

  • Boti

    Erzsi ez azert tulzas megint.Sandra Ladosi dala vagy a tavalyi vagy akar a 2007-es dal is sokkal gyengebb volt.En romaniai vagyok es azt mondom ,hogy a 2005-os Let me try es a 2006-os Tornero szam utan ez a 3-ik legjobb roman szam az evek soran.Nagyon ellene vagy egy olyan dalnak amiben zongoraznak eloben,ja es nem mellekesen jol enekelnek es legfobbkeppen nem alszom el tole.A 39 orszag kozul egyik legjobb dal egy csomo sz..rt kuldott sok orszag.Ilyen Csezy szintu dalokat amik nem rosszak nem jok hanem SEMMILYENEK.Nem ertem miert nem indultok ti magyarok amugy.Ott van egy csomo jo eloadotok Toth Vera pl.egy csomo egyedi es nagyon jo hangu enekesetek.Erre kuldtok Csezyt es Adok Zolit.Az egyik olyan atlagos volt hogy legjobb indulattal is gyengenek minositheto a masiknak egyszeruen nem volt hangja,jol tancolt de ez nem eurovizios tancfesztival volt.Ettol szavaztam volna ra mert magyar vagyok erdelybol sajnos nem tudtam mert romania egyszer sem volt ugyanabban az elodontoben.Magyarorszag nem veszi komolyan az ESC-et.Nem igy a romanok egyre jobban keszulnek ra es egyre tobb penzt vernek bele.En azt mondom ol csinaljak.A mostnai dallal is mar voltak vagy 10 orszagban promovaljak.Csezy elment a Vajdasagba.Ez nem eleg.Terjetek vissza ott a helyetek az elsok kozt.En drukkolok Magyarorszagnak.

  • Erzsi

    Oké Boti, megadom magam. Vallomás következik. Amikor először hallgattam meg a dalt, nem volt valami nagy véleményem róla. Lásd feljebb. Minél többször hallgatom, annál jobban tetszik. Nem kedvenc, de nem annyira rossz, mint amilyen ellenséges voltam vele szemben. Azt továbbra is fenntartom, hogy a nőnek nincs annyi hangja, amennyit szeretne velünk elhitetni. Azokon a nagyon erőltetett nagyon magas részeken még van mit csiszolni. Egyébként jó véleménnyel vagyok a román dalok átlagos színvonaláról, de azért más az ízlésünk. Az én kedvenc román dalom a Pe-o margine de lume. És elfogadom a kritikát a magyar eurovíziós részvételt illetően is. Jogos. Balfékek vagyunk. Nem is bánom különösebben, hogy nem indultunk. Még egy olyan szégyellni valóan olcsó produkció, mint a tavalyi és kihal belőlem a rajongás.

  • Boti

    Orulok hogy valaszoltal.Amugy ha mar kritikus vagyok egyetertek azzal,hogy a lany neha tenyleg elesen enekel ami nem szep a fulnek.Nekem is tetszik a Pe-o margine de lume ott is lanyal azert baj volt.A srac szuperul enekelt a csaj viszont neha mellement.Epp most neztem a youtubeon 2010 magyar szamokat es szerintem vannak egesz jok.pl.Szinetar Dora es Berecki Zoltan Ajandek,Emilia es Akos Szerelemnre hangolva vagy Crystal is egyedi,erdekes dalai vannak, vagy akar Kiraly Linda miert ne,nagyon jol enekel vilagszinvonalon es meg sok masok.Akarmelyik elol vegezne az ESC-en ha megnezed milyen szinvonalu dalok es eloadok indulnak az iden.Remelem Mo.visszater hamarosan es nem sereghajtoket.Nox sikere is amugy az volt hogy egyedi volt magyaros vonasokkal,a csaj nem szarnyalt enekeskent de egy eleg jo dallal voltak es ezert szavaztak ra.Ruzsa Magdi sikere is az egyedi hangjaban volt.Azt mondta egy roman kritikus,hogy a romanok 2005,2006os sikere is abban volt,hogy megjegyezheto volt a dal.Az egyik mogott ott volt a dobos show a masiknak meg kulonleges magas tenor hangja volt.Ez kell nektek is a kulonlegesseg es ezt kene kihasznalni.

  • a felhasznalo hozzaszolasa trollkkodasa miatt torolve lett bovebb info http://index.hu/tech/net/2010/05/26/mentsuk_meg_az_internetet_a_trolloktol/

  • mateo

    Szerintem jó szám bár a tavalyi román szám jobban tetszett

  • Gábor

    Jó és érdekes, innovatív szám. Ügyesek! Bár, ez az utolsó magas hang nem tetszett (a dal közben). De azért nálam nem ez a legjobb. De TOP 10 mindenképp!

  • Gábor

    Most hallgattam Kovács Dalmát. Ők tényleg még jobbak. A kellemes andalítás mesterei, teljesen jó értelembe véve. Bár valószínűleg Ajrópában ezt ma kevésbé értékelik, így kevesebb szavazatot hozott volna Romániának, de az európai zenének és a fesztiválnak mindenképp jót tettek volna.

  • Gábor

    Elődöntő: nálam győzelemgyanú, akárcsak Örményország és Azerbajdzsán.

  • Boti

    Nalam is eselyesa gyozelemre.Hajra Romania.Paula tegy minden Nagybanyai es Szatmari magyart es romant boldogga.

  • Vick019

    Imádom ezt a számot!!!!! Nagyon szurkoltam hogy nyerjenek.

  • Delfin

    Nekme ez az első és semmi poker fa.. sics benne vagy rossz aa fill hallásatok vagy hülyékvagytok már elnézést!Az a német volt az egyik legrosszabb aki nyert és ez a legjobb a 2.azerbajdzsán 3.armenia ennyi aztán nehogy már erremondjátok hogy loptak amikor a Svájcé meg az a nem tom most melyik azok ugy lopták mintha engedélyük lett volna rá!

  • Bálint005

    dddd

    először is a helyesírásod borzalmas. Nagyítóval kerestem a helyesen leírt szavakat.

    másodszor szerintem a német dal és Lena is nagyon jó volt. Én neki szurkoltam a döntőben. Nálam a Románok ugyan a top 10-ben vannak, de egyáltalán nem a legjobb.

    Grat Lena 🙂

  • boti

    Ideje lenne a romanoktol tanulni.Ugyesek mindig tudjak mi kell a dontohoz ja es az utobbi 5 evben voltak 2-szer 3-ikok,egyszer 4-ikek szoval egyaltalan nem rosszak.Most is ugyesen dolgoztak egy elszarmazott roman fiuval aki norvegiaban es a skandinav allamokban hires es egy nagyon jo hangu ismert enekesnovel.Ezuttal majdnem sikerult nekik.Nem nyert olyan folenyesen a nemet csaj amugy.Szoval nekunk magyaroknak ideje volna tanulni toluk.Legrosszabb helyezesuk 22 volt ami szinten dontot jelent.Ja es nincs annyi kulfoldon elo roman hogy majdnem minden orszagbol pontot tudjon szerezni megis sikerul neki mert jol promovaljak az eloadoikat.

    • boti, te ha tudnád, éjjel-nappal a románokat istenítenéd. oké, nem rosszak, de más sikeres országok is vannak. Ha jól dekódolom a kommentedet, akkor azt kellene megtanulnunk, hogy egy külföldre szakadt (lehetőleg Németországba, ha már úgy is ott lesz a verseny legközelebb) magyar énekesnek kellene összeállnia egy itthoni jó hangú és elismert énekesnővel, és legyen jó a promóció. Az ötlet nem rossz, viszont én azt mondom, hogy egy jó zeneszerző nélkül akárki is énekelhet, nem lesz belőle jó eredmény.

  • boti

    zaffarano ezt te is tudod hogy nem eleg.ennyi

  • Rr

    Ez a szam pont euroviziora valo,amugy a nonek az egyedi izlese sokkal jobb,es szinvonalas zenet ad elo.A ferfinek nincs tul jo hangja.Nagyon megvagyok elegedve veluk,nekik szurkoltam,es nagyon jo helyezest ertek el.Amin a legjobban csodalkozom az az hogy azt mondjatok hogy a csajnak nincs jo hangja…Ez egy nagy badarsag,mert IRTO jo hangja van.Lenanak a szamja volt jo ,de teljesen atlagos hangja volt,amugy nagyon aranyos…

  • Bendyyy

    This is the best 🙂