Oroszország: Music Band of Peter Nalitch – Lost and forgotten

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U5-p93Orh44[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Oroszország 25 közül ma este Peter Naltchik bandája, és a “Lost and forgotten” című dalát választották az oslói Eurovízióra. Gratulálunk!

32 Comments

Ezt még emésztenem kell… egész egyszerűen furcsa… (bár amilyen eklektikus az ízlésem, lehet, hogy idővel megszeretem :D)

Neeeeee! Az elmúlt évek egyik legunalmasabb Eurovíziója lesz ez! Altatók egymás után! Kik fognak erre tombolni? Az epilepsziások max!

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szám tetszeni fog, de szerintem ez baromi jó. Van benne valami sajátságos oroszos motívum is, és nem az a tucatzene.

Az idei ESC “színvonalára” visszatérve… nos, ez az a mezőny, ahol elmúlt 2 év magyar fellépői is top10-be kerültek volna. Mindannyiunk nevében mondhatom azonban (szerintem), hogy nem erre számítottunk Oslóban! kezdek szomorú lenni 🙁

az elmúlt években nagyon tetszettek az oroszok.de most ez nekem nem jön be.kár hogy pont idén nem neveztünk az eurovízióra.talán több esélyünk lett volna.

megnyugodtam. Előszőr meghallgattam a zenét, ami nagyon nem tetszett, és csak utána olvastam el a hozzászólásokat. Megnyugodtam, mert ezek szerint nem ez én izlésemmel van gond. Amilyen ütőv olt a tavalyi orosz szám, szerintem ez olyan csapni való.

Már megint egy lassú……… Kezdem úgy érezni, hogy egyik unalmasabb a másiknál. Az idei felhozatal elég gyenge….szerintem.

Jajj Balázs te vagy az én emberem! 🙂 egész nap ezt énekelgettem! és ha ciki, ha nem rajta van a telefonomon!! Annyi vidámság/ életerő árad ebből a dalból hogy hihetetlen! Kétség kívül egy nagyon szép/jó pontja lett volna ez az Oszlói versenynek!!! A sok lassú dal között egy ilyen vidám dal felrázta volna a közönséget!!! Meg nézzétek meg a videón is! mindenki végig tapsolt… áhhhhh nagyon sajnálom hogy nem ŐK nyertek!!!!!!

Nahhh, babuskhinyáékat alig bírtam 20 mp-ig nézni. Förtelem és szégyen lett volna, ha kijut az ESC-re. Eleve szégyen, hogy egyáltalán műsorba engedték őket. Az idei ESC pedig az egyik legjobb lesz, csak a SLO dal ne lenne ott!

Robek…..jó pedig a szlovák dal,és ott a helye a döntőbe.Nem értem miért hallgathatatlan számodra….mondjuk én tavaly a norvég dallal voltam így mikor meghallottam 🙂 persze ami ma már tetszik,szerintem te is így leszel a szlovák számmal 🙂 remélem.

Áhh Robek ne már!! nézd meg a közönségből is mit váltott ki, amíg az elején egyedül énekelt, mindenki csak nézett! mikor elkezdték a refrént mindenki felpezsdült! és végig tapsoltak, és éljeneztek! meg a végén is mekkora tapsot kaptak!!! Szerintem egyáltalán nem lett volna (és nem is volt) ez szégyen! Lett volna helye a nagy versenyen is! van feltöltve jópár videó, és mindenhol nagyon pozitív kommentek vannak írva! Benne van ebben minden… népiesség, dallam, életerő, vidámság! Nálam első 5-ben benne lett volna ha sikerült volna kijutniuk!!!

De távol álljon tőlem hogy győzködjelek! Csak belőlem olyan dolgokat váltott ki ez a dalocska, ami már rég volt nagyon!!
Nekem tetszik! 😀

Háááát igen! ez a jó ebben, hogy másként látjuk (halljuk)! Nekem az idei év dalai tetszenek! Babuskáéknak örülök, hogy otthon maradtak. Az oroszok közönsége meg nem érdekel, és másoké sem! Sokkal inkább izgatna a hazai közönség, a mi dalunk, hogy arról kinek mi a véleménye. Sajnos ki tudja meddig kell várnunk egy magyar dalra melyért szoríthatunk akkor is ha tudjuk, hogy nem lesz döntős, de reméljük! A győzködésről pedig: nyugodtan győzködj, de nincs értelme! Illetve, ha lenne 1 hazai induló, no, arról hagynám magam győzködni , akár + , akár – a véleményem! 🙂

Tény, hogy nem a mai fiatalok fogják ezt a dalt értékelni, viszont én (már 30-on túl) igen. És a szlovénok is jók szerintem (bár elsőre nehezen emészthető az is).

Ez ilyen tehéndal, Bőgő Band, még lehetne rá tenni egy kicsit és valami tehénjelmezt, könyörgöm. Nekem tettszik ez a szám, jót lehet rajta szórakozni, vicces. Azon viszont gondolkodom, hogy lehet, hogy nem kéne, hogy vicces legyen?

Comments are closed.