Belgium: Tom Dice – Me and my guitar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWruRPXHkEc[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: 3minutes.me

Belgium ma este dalbemutatót tartott. Tom Dice dalát mutatták be a nagyközönségnek. A “Me and my guitar” fog versenyezni Oslóban a 2010-es Eurovízió trófeájáért.

25 Comments

De jó lenne, ha Belgium végre döntős lenne! Most nagyon drukkolok nekik 🙂 Idén sok ilyen eddig “szerencsétlen” ország juthat döntőbe szerintem

Oh nagyon bejön, végre vmi üdítő a sok temetői ballada után… Szlovákiával, Törökországgal, Svájccal és Ciprussal legalább egy top5-öt össze tudok végre állítani!!

Veel succes, Belgie 😀

És íme, megintcsak egy újabb bealvós dal… az idei Eurovízió valami iszonyat gyenge mezőnyt hozott… és én még ki akartam menni rá…

Jó a szám, viszont nem tetszik az előadás. Szerintem gyenge a hangja. Tiszta, de nem erős. Még a végén tényleg a Svéd, vagy a Norvég dal lesz a nyerő??

Hú de jó lett 🙂 Nem hittem volna hogy belgium ilyennel rukkol elő. sok sikert nekik…. 🙂 ha már nekünk nincs ….

Nyee így van,ha a svédek idén a Timoteijt küldik,tuti ott lesznek a mező elején döntőbe,ennyi unalmas lassú dal mellett csak az ütemes,vidám hangulatú dal nyerhet.

uuuuuuuunnnnnnnnnnnaaaaaaaaaallllllllllllooooooommmmmmmm

én már 2011et várom, és Magyarország felemelkedését

Sanyi, Nyee! Én már olyan sok országtól vártam idén, hogy NA majd ők! De szinte mindenkiben csalódtam. Akiknél tök jó döntősgyanús pörgős számok voltak, helyettük is unalmat választottak. Pl. Romániában 3 tök jó lehetett volna, de egy negyedik szrt választottak. stb

Nekem legelsőre James Blunt vagy Daniel Powter jutott a dalról eszembe… Igen, ismét egy alvós, de ez egy fokkal jobb, mint az eddigiek szerintem.

Nagyon szeretem és féltem ezt a dalt. Ha rajtam múlna, megnyerné. Egyszerű, kedves, őszinte.
A dal színvonalát az bizonyítja, hogy kevés hangszerrel, majdnem egyetlen gitárral és a hangjával tud a fiú hangulatot varázsolni – ez hatalmas teljesítmény, amit azok is elismerhetnek, akik bírálják, rossznak, unalmasnak találják a dalt.
És éppen ez a tiszta egyszerűsége okozhatja a vesztét – elveszhet a nagy hangzavarban…
Szurkolok, Belgium, hajrá! 🙂

Comments are closed.