Németország: Lena Meyer-Landrut – Satellites

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xckulx_lena-meyer-landrut-satellite_music[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este megtalálták Kölnben Németország sztárját, akit Oslóba fognak küldeni a 2010-es Eurovízióra. Lena Meyer-Landrut a “Satellites” című dalt fogja énekelni.

42 Comments

A dal jó, de egyben végig idegesítő is. Ide nem jó. Ez a hangszín egy ideig érdekes, de a dal közepénél már idegesítő. Legalábbis nekem.

ez a produkció minden,csak nem az idei eurovizió legjobbja.
ez a nyarvogós brekeke hang meg ez a gagyi zene…áááá.nem nem…annyi sok jó dal és jó előadó volt,miért ő nyerte?

Fú nekem ez az utolsó tiszta deformálatlan ahogy áll a szimpadon azt probál menön mutogatni és úgy néz ki mint ha fosnia kell de ez már kibaszottúl szar de mit várjak a bu.i náciktól szarok ennyi!

Pfúúú! Én még csak most néztem meg a post tetején lévő kis videót, de felért egy lobotómiával! Emberek! Ez valami iszonyatosan szar!!! Erre nem lehet azt mondani, hogy annyira rossz, hogy az már jó, szemben mondjuk a Bikicsunáj-jal. Azon legalább lehet röhögni, de ez…
A csaj angol kiejtése nem jobb egy fikarcnyival sem a fennt említett gyöngyszem előadójánál, és mégis képes volt megnyerni Európa legnagyobb zenei versenyét. Könyörgöm jövőre indítsuk mi Szarka Lászlót, a hangja sokkal jobb Lena-énál, és úgy tűnik Európának bejön a szar “angol” kiejtés – tuti befutó lenne a mi Lacink!

Szerintem jó a csaj jó a zene meg az ének is mi magyarok oda ki sem jutottunk nektek biráloknak jó a bodi guszti karamel meg olá ibolya neünk ezek semmik ja és lehetne szavaztatni mejik kapná a több pontot ezek közül nem kérdéses Lena probáljátok ki.

Comments are closed.