Franciaország: Jessy Matador – Allez! Ola! Olé!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4acm3gcWhAE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Eredeti kiadás: 2010.03.08. 21:47
Frissítve: a dal videoklipjével

Lassan véglegesedik az idei Eurovízión résztvevő dalok és előadóik listája.  Franciaország két hete jelentette be, hogy Jessy Matador “Allez! Ola! Olé!” című dalát fogja küldeni az oslói Eurovízióra.

46 Comments

Épp frissítem a versenynaptárat és a versenyzők listáját. A franciáktól csak nevet és dalcímet találtam eddig, de valóban, találtam egy cikket, ami említi a 20-i bemutatót. Na majd akkor lesz videó is 😉

Hát igen… Egy jó, de igazán pörgős, bulizós dal már nagyon, de nagyon ránk férne. Még a svédekben, szerbekben és az angolokban bízok. A bosnyákoknál nem úgy volt, hogy március 7-én mutatják be a dalt?

Szerintem az lenne a legérdekesebb, ha Bosznia gyors dalt küldene, na akkor nagyon meglepődnék… ja a Facebookon elvileg Törökország nyerne 😀 az egyik rajongói oldalon.

Nálam sehol sincs.
És még a “klip” végére odaírták, hogy “Paris 2011”. Legfeljebb ha kizárólag süketek nézik a közvetítést májusban.

Fura, nem az a tipikus ESC-s dal, de jó lesz legalább a sok bealvós dal között. Még lehet, jó eredményt is elérhet 😉 Én szurkolok neki!

Alapvetően tetszik, olyan hangulatjavító.
De szerintem az összes dal közül ebben a legkevesebb a fantázia, egy csomó ilyen szám létezik. Ezért semmiképpen nem lesz nálam TOP5, de nem is lesz rossz helyen.

Ez a dal ami abszolut két esélyes a közönség szavazatoknál (akik reálisan szavaznak).
1.)Azért szavaznak rá mert 5millió ilyen néger-unga-bunga dal létezik és az emberek fülében ott lapul.
2.)Azért nem szavaznak rá mert újat nem mutat
Mindenesetre jó, de ha elődöntőzne akkor én nem juttatnám tovább!

Nálam a 2 helyen van. Szerintem nagyon jó szám, egyszerűen jó. Meg ki fog tűnni a döntőbe a sok lassú szám közül. Remélem Top 5 lesz. De a zsűri nem fogja értékelni szerintem, azok a lassú számokat támogatják szerintem.

Comments are closed.