Franciaország: Jessy Matador – Allez! Ola! Olé!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4acm3gcWhAE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Eredeti kiadás: 2010.03.08. 21:47
Frissítve: a dal videoklipjével

Lassan véglegesedik az idei Eurovízión résztvevő dalok és előadóik listája.  Franciaország két hete jelentette be, hogy Jessy Matador “Allez! Ola! Olé!” című dalát fogja küldeni az oslói Eurovízióra.

46 Comments

Matheus, 2008-ban Charlotte Peretti Hero-ja a zsűri segítségével jutott tovább… és azt mindennek lehet nevezni, csak nem lassúnak… és a Fairytale is 1. lett a zsűrinél tavaly, és az sem lassú. Szval a zsűrit sztem nem vmi 60-as években ragadt, vénségekből álló hipersznob társaságnak kell elképzelni.

Akkora jó ez a szám – most is ezt hallgatom 😀 – remélem hogy top 5 lesz. Ráférne már Franciaországra egy jó eredmény.Tavaly Patricia Kaas is jól alakított,de remélem most még jobb lesz.

Le a kalappal a francia zeneszerzők előtt! Egyszerűen ki nem állhatom az r’n’b és a hiphop stílust, de mégis sikerült olyat alkotniuk, amit Lettország, Észtország, Horvátország és Finnország mellé felírok a TOP5 listámra 🙂

Jó ez…olyan nyári koktélos, bulizós esti dalocska..jól lehet rá rázni…ennél szarabb dalok is lettek már nagydíjasok az eurovízión…szóval hajrá franciák (ill. a szenegáliak…vagy mi:))

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

Hmm…ez a szam bulis,porgos, tetszik,de nem eurovizios szinvonal.amugy az eurovizion a hattertancos pasi (aki vokal is volt) jajj…az irto jo pasi:Xes meg a hangja is jo!

Comments are closed.