Eurovízió 2010: nem az MTV közvetíti Magyarországon a májusi versenyt

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV sajtóiroda

Nem a Magyar Televízió fogja közvetíteni a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivált Magyarországon. Amikor a közvetítés részleteiről érdeklődtünk, az MTV sajtóirodájától megtudtuk, hogy a közönségszolgálat téves információkat közölt azok részére, akik érdeklődtek a verseny közvetítése iránt.
Az EBU-t is megkerestük kérdésünkkel, hiszen ők jelentették be a magyar televíziós közvetítés tényét, egyelőre még nem kaptuk meg a választ. Feltehetően más érdeklődő magyarországi tévécsatornának adták el a közvetítés jogait, de az még nem derült ki, hogy melyik csatornán kell majd májusban keresni a versenyt. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

50 Comments

Na de mit közöltek Osloban? Hogy magyarország is közvetiti, vagy pedig kihangsulyozták hogy az M1 közvetiti, mert lehet hogy az M1 véletlenül az EBU-nak is rosszul válaszolt egy egyszeru kérdésre!!!!

Szerintem ezzel kapcsolatban a tv2-nek kellene írni egy levelet, hátha ők..mert az RTL azt mondta hogy őnekik nincs tervbe ez a műsor.

De azért jó lenne már valami fejlemény … csak hogy tudjam hogy most kell-e RTR Planeta vagy mégsem … :S

Magyarországon két nagy TV társaság tagja az EBU-nak: MTV és Duna Tv, illetve egy rádió MR. Ezek közül bármelyik lehet a hunyó. 😀
Kereskedelmi nem fogja közvetíteni inkább saját zenés műsort nyomatnak! :S

Zsolti sztem ez nem jó érv mert sportot is nyomatnak és akkor se nagyon tudnak reklámozni.De nem tom…mi ez a nagy titkolozás már miért nem mondja meg az az adó aki megvette a jogokat??? Remélem hétfőn az EBU is válaszol végre majd hogy mi a helyzet.

Sziasztok!
Tud már valaki valamit a közvetítő csatornáról? Mondjuk, még csak 3/4 dél van :D, lehet, hogy kicsit hamar érdeklődöm! 😀
Hajrá DÁNIA, NÉMETORSZÁG, SZLOVÁKIA ÉS AZERBAJDZSÁN!!!

Comments are closed.