Eurovízió 2010: nem az MTV közvetíti Magyarországon a májusi versenyt

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV sajtóiroda

Nem a Magyar Televízió fogja közvetíteni a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivált Magyarországon. Amikor a közvetítés részleteiről érdeklődtünk, az MTV sajtóirodájától megtudtuk, hogy a közönségszolgálat téves információkat közölt azok részére, akik érdeklődtek a verseny közvetítése iránt.
Az EBU-t is megkerestük kérdésünkkel, hiszen ők jelentették be a magyar televíziós közvetítés tényét, egyelőre még nem kaptuk meg a választ. Feltehetően más érdeklődő magyarországi tévécsatornának adták el a közvetítés jogait, de az még nem derült ki, hogy melyik csatornán kell majd májusban keresni a versenyt. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

50 Comments

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a közvetítő csatornának? (pl. annak is földi sugárzásúnak kell lennie?)

Na de mit közöltek Osloban? Hogy magyarország is közvetiti, vagy pedig kihangsulyozták hogy az M1 közvetiti, mert lehet hogy az M1 véletlenül az EBU-nak is rosszul válaszolt egy egyszeru kérdésre!!!!

Még mindig ? De legalább valamelyik csatorna kiadhatna egy sajtóközleményt a közvetítésről . :S

Szerintem ezzel kapcsolatban a tv2-nek kellene írni egy levelet, hátha ők..mert az RTL azt mondta hogy őnekik nincs tervbe ez a műsor.

De azért jó lenne már valami fejlemény … csak hogy tudjam hogy most kell-e RTR Planeta vagy mégsem … :S

Magyarországon két nagy TV társaság tagja az EBU-nak: MTV és Duna Tv, illetve egy rádió MR. Ezek közül bármelyik lehet a hunyó. 😀
Kereskedelmi nem fogja közvetíteni inkább saját zenés műsort nyomatnak! :S

Zsolti sztem ez nem jó érv mert sportot is nyomatnak és akkor se nagyon tudnak reklámozni.De nem tom…mi ez a nagy titkolozás már miért nem mondja meg az az adó aki megvette a jogokat??? Remélem hétfőn az EBU is válaszol végre majd hogy mi a helyzet.

Sziasztok!
Tud már valaki valamit a közvetítő csatornáról? Mondjuk, még csak 3/4 dél van :D, lehet, hogy kicsit hamar érdeklődöm! 😀
Hajrá DÁNIA, NÉMETORSZÁG, SZLOVÁKIA ÉS AZERBAJDZSÁN!!!

Comments are closed.