Naptár

2010. február
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Spanyolország: Daniel Diges – Algo Pequeñito

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MCIGqOWIT5U[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Spanyolország kiválasztotta az internetes szavazás során élő televíziós döntőbe jutó versenyzők közül azt a produkciót, aki a májusi oslói Eurovízión fogja képviselni az országot. A 10 dal közül egy izgalmas és viharos (új link, a közepétől tényleg viharos) (harmadik link, köszönet Miyazakinak érte) (negyedik link, a lényeg) verseny után Daniel Diges – Algo Pequeñito című dala bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk!

48 hozzászólás Spanyolország: Daniel Diges – Algo Pequeñito

 • Sanyi

  A görögöknél megint kizártak egy előadót mert a nemzeti döntő előtt nyilvánosságra került a dal 🙁 és szerintem elég jóra sikerült,kár érte….
  http://www.youtube.com/watch?v=KjRjI0IRnvo

  • Ez a Cobra is elindít valamit Spanyolországban http://www.dailymotion.com/video/xcccyq_john-cobra-fuera-de-eurovisi%C3%B3n-da-l_fun Mint annak idején a spanyol király beszólása: //www.youtube.com/watch?v=X3Kzbo7tNLg A nemzeti döntőből Venus, José Galisteo és Anabel Conde dala volt a legjobb. Utóbbi fura volt abból a szempontból, hogy a kisfilmben 30 évvel öregebbnek nézett ki, mint a színpadon. José Galisteonak gyenge volt a hangja, a Venus lányoknak meg béna volt a ruhája. Ez a musicales fiú nem igazán tetszett, de meglátjuk, mennyit ér ez májusban a nemzetközi mezőnyben. Így következtethetünk arra, hogy mire vitte volna ívágó Zsuzsi és MÁZS Csézy helyett. Csézynek szebb volt a ruhája mint Coralnak, de az a fehér hatalmas melltartó felső rész egyik énekesnőn sem tetszett…

 • Roti

  Sin miendos. Az volt még szép 🙂

 • Roti

  Romániából miért (tudom, ez csak úgymond költői:)) kellett kizárni az Annamarit? Felkavarta volna az idei mezőny langylevét, amibe csak az örmények meg a lengyelek esetleg még az izlandiak hullámoztatnak bele…

 • Sanyi

  Annamarit nem zárták ki a versenyből mivel nem is nevezett be az idei román válogatóra.De erről Roti volt is cikk már korábban.

 • tanonc

  Ez a Cobra nagyon gáz. Hovatovább felháborító! Nincs hangja, nincs tehetége, nem tiszteli sem a közönséget, sem a szimpadot, sem a zsűrit… senkit. nem csodálom, hogy a Tv letöröltette a videót. Legszívesebben ők is eltitkolnák.
  De látom a tendenciát, sok TV társaság törölteti a Youtube-ról a videókat. És nem tudom mi az oka. Hova lett a svéd válogatásból Eric Saade Manboy dala? Azt is folyamatosan rakják fel a felhasználók, és folyamatosan törölteti a svéd köztelevízió.

 • Sanyi

  http://www.eurovision-georgia.ge/Default.aspx?LanguageID=2&Location=
  Itt meghallgatható a grúz énekes 6 dala mely közül kiválasztásra kerül majd egy dal,nemzeti döntő keretébe 🙂

 • hbalazs94

  Áááh… nagyon le van lassulva Grúzia 🙁 :S.
  De ha választani kellene, akkor ezek lennének sztem. a nyerők:

  1. Never Give In
  2. Call Me
  3. Our World

  Ez az év nagyon lassú, és már ez az év tényleg azt mutatja, hogy nem a zenéről szól, remélem a következőben már fog menni Mo. és nagyon sok gyors szám lesz rajta és nyerni fog Mo. 😛 (na jó… de azért kell reménykledni.. már ideje lenne, ha nyerne…)

 • M S

  I catch an information from a sure source, that Hungarian Broadcaster, MTV is in corruption about choosing the songs/singers to hungarian participant…

  There is a corruption, who will represent Hungary!

  I think in Hungary nearly everything is in corruption, and you should clean it quickly!

  Hope that Hungary will go to Eurovision 2011, and choose the participant correctly! And will choose an amazing performance!

 • Robek

  Fordítást kérek szépen! Köszönöm!!!!

 • tacom

  Durván:”Biztos forrásból kapom az információt, hogy az MTV korrupciós módon választja ki a dalokat/énekeseket. Korrupció van, ki fogja képviselni Mo.-t!Azt hiszem, Mo.-n szinte mindenben jelen van a korrupció, és ezt gyorsan el kellene takarítani!Remélem, Mo. részt vesz a 2011-es ESC-en, és korrekt módon fogja kiválasztani az előadót! És azt, hogy bámulatos előadást fog választani!”

 • tanonc

  Korrupció sajnos van. 🙁
  És én is reménykedem, hogy 2011-ben valami oriási robbanással térünk majd vissza.

 • Matheus

  érdekes…annyi biztos, hogy már döntőben van 😀 😀
  Ja valamilyen megoldást kellene találni Mo. eurovíziós helyzetére.

 • Idénre már tutira semmit. Max 2011-ben 🙁

 • szordzs

  Számomra nagy csalódás, hogy Lena nyert. Hogy lehet?

  Szerintem ezek voltak esélyesek: (Spanyolország, Törökország, Szerbia, Örményország, Oroszország)
  És ezek biztosan nem: (Anglia, Németország)

  Szóval hihetetlen, hogy ez lett a vége…, számomra érthetetlen. Átlagos hangú tini csajszi, egy átlagos műsorral.

  Biztos én nem értek hozzá.

 • Nekem mindegy hogy ki győzött vagy ki nem, bár ő meg a Harel Skaatnak kellet volna győznie!

 • Rr

  A hajaval meg mi bajtotok?!?! IRTO aranyos,nagyon jol nez ki.A hangja is jo,bar nem a legjobb.de nagyon szeretem