Szlovénia: Anzambel Roka Žlindere & Kalamari – Narodno Zabavni Rock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BLw22RT5uxw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Idén a szlovén nemzeti döntőn csak televoting döntött a győztesről. Fölényes győzelmet aratott az Anzambel Roka Žlindere & Kalamari formáció a “Narodno Zabavni Rock” című dallal, 15907 szavazatot kaptak. Gratulálunk!

26 Comments

“Népi szórakoztató rock” lenne ez magyar fordításban?
Bárhogyan is fordítják ez elég siralmas és nyögvenyelős… ha simán “narodna” marad a dal, még jó is lehetne (lásd tavaly Moldova)!

Hm…azért érdekes,hogy az első és második helyezett között több mint 12.000 szavazat volt.Ha csak a csajszi énekelne még jó is lenne szerintem ez a dal.

Úgy tűnik az idei feeling a lagzis, vidám, bohókás, bulizós dal. Amúgy szerintem se olyan rossz dal, de döntőhöz szerintem se elég, majd meglátjuk…

Ez nem volt jó választás. A Brigita-féle szám, vagy a Dezh, sokkal jobb lett volna. Ez nálam jelenleg utolsó…. Nem szeretem. Rosszul döntöttek a szlovének.

Na jó. Hollandia, Finnország, most meg Szlovénia. Elég ebből a shálálimulatós műfajból, könyörgöm! Hogy gondolhatják a szlovének, hogy ezzel majd továbbjutnak??? Meg egyébként is, hol van ez a tavalyi dalhoz képest… (és megjegyzem, hogy még nekik sem sikerült döntőbe jutni)

huha… hát ezt a dalt nem tudom hova tenni. A szlovének mindig a döntőbe szeretnének jutni, remélem idén ezt nem várják majd el. Ők döntöttek így, voltak jobb számok is a döntőben. Amúgy 2007-es Alenka Gotar nagyon jó volt, én előrébb tettem volna, de legalább döntős volt. 🙂

Olyan rossz az idei verseny, márcsak balhéból is, ha lenne esze Európának, a Szlovénok nyernék meg 🙂

Ez olyan dal, amely többszöri hallás után sem tetszik.
A holland dallal kb. azonos kategória, vagy attól esetleg egy fokkal jobb…

Comments are closed.