Naptár

2010. február
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szlovákia 2010: szombaton osztanak repülőjegyet Oslóba

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Frissítve: élőben közvetíti a szlovák nemzeti döntőt az Eurovision TV

A szlovák jégkorongválogatott jó olimpiai szereplése miatt egy nappal korábbra, vagyis szombat estére módosították a nemzeti döntő időpontját. Ne feledje senki, február 27-én szombaton 20:15-től kezdődik a nagy döntő.

A versenyt egyébként nem lehetett eddig élőben látni, csak mindig másnap. Holnap este az eurovision.tv élőben fogja közvetíteni az eseményeket 20:15-től!

14 hozzászólás Szlovákia 2010: szombaton osztanak repülőjegyet Oslóba

 • Yeah! HAJRÁ KRISTÍNA!!! Nézni fogjuk… ezeaz. HAJRÁ:)

 • Sanyi

  Igen hajrá KRISTÍNA!!!Remélem tudom nézni 🙂 a döntőt.

 • Nyee

  Hajrá Kristina és Mista(sajna Hrdza kiesett:( )

 • FDani

  A szlovák döntőt lehet majd nézni az ESCTV-n is. majd nézem is
  http://www.eurovision.tv/esctv?program=9563

  Közben itt a fehérorosz dal is
  3+2 – Far Away
  http://www.youtube.com/watch?v=LBanEyAQ9dM&feature=related

 • namex

  Hajrá Kristína 🙂

 • Ha nem Kristína megy, én nem tudom mit csinálok… Muszáj megnyernie 🙂 Ma is a FUNRADIO-ban (szlovák) Ő szólt. Olyan jó volt…

 • ferrki

  Kristína, vagy Free Voices- a többi szerintem esélytelen, főleg Mista- valami borzalom az a dal,
  sajnos megkezdődött a lejárató kampány Kristína ellen- plágiummal vádolják, és az előrehozott verseny se okoz neki sok jót.http://www.topky.sk/cl/15/680542/Dalsia-rana-pre-Kristinu-Nestastie-tesne-pred-finale-

 • hbalazs94

  Hajrá Kritína!!! 😀 én az elejétől kezdve neki szurkolok :), remélem ő nyer, ha vki. más akkor elbúcsúzhat a szavazatomtól Szlovákia… egyébként tök jó a Belorusz szám 😀 nálam 8 pont. (Kristína meg 10 :D, de a győztes még mindíg Izland!!!)

 • @ Ferrki_ Ennek az újságcikknek a fordítására azért kíváncsi lennék. Bár hamarosan elveszti aktualitását, de ha valaki lefordítja és esetleg kibővíti más cikkekből fellelhető dolgokkal, azt szívesen kitenném a többi cikk közé. Természetesen forrásmegjelöléssel és a fordító nevével. Hmm? Régi tervem, hogy a környező országok magyarlakta vidékeiről találjak valakit, aki a helyi hírekben talál valamit a nemzeti válogatókról olyan információt, ami a nagy nemzetközi honlapokon nem jelenik meg. Ha valakinek van egy kis szabadideje ilyen dolgokra vagy van kedve megosztani másokkal a máshol nem fellelhető híreket, az írjon egy emailt 😉

 • ferrki

  ok akkor nekiugrok

 • ferrki

  Fordítások:
  http://www.topky.sk/cl/15/679740/VIDEO-Kristina-upodozrievana-z-podvodu-Ukradla-hit-Horehronie-

  Kristína csalással gyanúsítva

  Kristína a legesélyesebb jelölt aki kijuthat Oslo- ba. Ez feltehetőleg nagy akadály ellenfelei számára. Néhány nappal a szlovák finálé előtt ellenzői lejárató kampányt indítottak ellene, melyben plágiummal vádolták. A dal ötlete állítólag a macedón Tose & Synthesis alkotásra hasonlít melynek címe Oj Devojče.

  A kialakult helyzet miatt megszólították Kristína menedzserét Braňo Jančich- ot
  – Minden ilyen jellemű állítást elutasítunk. Megállapítottuk, hogy az Oj Devojče népi eredetű. Ott ahol nincs vádló, ott nem lehet vádlott. A két dal zenei analizációja után lehetetlen azt állítani, hogy plágiumról van szó. E két dalban maximálisan egy ritmus hasonló, melynek hangneme enyhe módon egyezik. Az ilyen esetekből a mai pop zenében több ezer van.
  A menedzser elutasít mindennemű lopással valló gyanúsítgatást, és megemlítette, hogy a macedón dal létezéséről csak a lejárató kampány után értesült.

  A macedón dal: http://www.youtube.com/watch?v=W8Ln5Z6Ecu0&feature=player_embedded

  http://www.topky.sk/cl/15/680542/Dalsia-rana-pre-Kristinu-Nestastie-tesne-pred-finale-

  Még egy csapás Kristínára: Szerencsétlenség a finálé előtt

  Az énekesnő plágiummal való vádolása után, újabb kellemetlenségek adódtak. Kristína a finálé kapui előtt kilátástalan helyzetbe került.
  A szlovák finálé kicsúcsosodása előtt a rosszakarók szerették volna Kristínát diszkvalifikáltatni, de szerencsére a plágiumról szóló vádak alaptalannak tűntek.

  Ezek után Kristínának újabb problémával kell megbírkóznia, melynek oka a döntő napjának előrehozása vasárnapról szombatra.
  A hirtelen időelőrehozás miatt, fellépését nem tudják további érdekes táncjelenetekkel bővíteni.
  Ugyanis az énekesnő 4 tagú tánckara SĽUK- nem tudja vállalni a döntőn való fellépést, mivel a döntő időpontjában az ország másik felében előre betervezett előadásuk lesz.

  Az énekesnő menedzsere elárulta: más táncosokat toboroznak.
  – ha ez sikerül, a táncosoknak nem egész egy nap áll rendelkezésükre, hogy begyakorolják ezt az igényes koreográfiát. Feltehetőleg a fellépőruhákkal is probléma lehet. Bízik benne, hogy az új tánckarra is jók lesznek.

 • Nagyon köszi a munkát! A cikkhez nem tudtam kiírni a valódi neved, de még lehet változtatni rajta. De ha a jelenlegi formában is jó, akkor maradhat. Az internetes linkek miatt először a spamgyűjtőbe került a hozzászólásod, azért nem jelent meg egyből ezen az oldalon. Mégegyszer köszi!!

 • ferrki

  Nagyon szívesen, nekem így is megfelel, ha tudok még akkor legközelebb is segítek!

 • zolitt

  amúgy ma még másik két döntő is lesz!!! Azokról semmi nincsen még???