Lettország: Aisha – What For

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=viTLyXox-EA[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este Ventspilsben is döntésre jutott a szakértő zsűri és a közönség: Aisha “What For” című dalát fogják küldeni Oslóba, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére. Gratulálunk!

43 Comments

“Ma este Vilniusban is döntésre jutott a szakértő zsűri és a közönség”… nem Rigában? :D, de ok am. jó a szám 🙂

ez a “Mr. God knows why” rész kicsit beütött nekem (nem tudom… szerintem kicsit nevetséges), de a dal maga nagyon ütős, tényleg van egy különös varázsa :D.

Nem rossz szám, kívánom a legjobbakat neki.
Már az elődöntőkben is lesz zsűri, kíváncsi leszek ennek hatására hogy fognak alakulni a dalok

Ez a csaj, tökre ugy néz ki mint Paris Hilton valamelyik öribari jelöltje 🙂 Amugy a szám az eddigi mezönyben jonak zámit amugy meg egy sz@r…

Irtó sz.r a dal és maga az előadás is,ezek a ruhamosós lavoros nők meg aztán végképp nem kellettek volna,a végén meg ahogy üvölt,ez nagy égés lesz Lettországnak,rosszabb mint az “ÍR PULYKA”.

Nekem tetszik ez a szám … nem tudom miért …tényleg van egy varázsa. Sanyi szerintem ez nem lesz égés a Letteknek .

Elég hamisan énekel, egy kis gyakorlás nem ártana, de a vokál jó. Kíváncsi vagyok, esélyes a döntőre szerintem.

Ez egy nagyn jó dal!!! Kár, hogy a dal feléig hamis a hangja, de remélem májusra már jó lesz, s remélem, hogy Sanyi neked is tetszeni fog. 🙂 Nem mindig a stuci-stuci a jó! 🙂
A mosónőket nem értem, hogy kerülnek a képbe! Valaki tudja?

Nekem nagyon tetszik 🙂
Eddig talán ez a favorit, bár ezt mondtam Izlandnál is, meg Örményország is egész jó. A hamis hangok meg a végére ahogy egyre jobban kieresztette a hangját, szépen eltűntek, ha csiszol az elején, vagy kevésbé izgul, nem lehet rossz vége.

Robek nem tudom mennyire érted a dalt, de valójában a nők elnyomásárol és az erőszakról szól! Ezérthát a szegény elnyomott mosónők!

“Mi az amiért élünk,
mi az amiért sirunk,
mi az amiért meghalunk?
Csak isten tudja!

Mi az amiért élünk,
amit álmodunk,
amiért meghalunk?
csak az isten tudja!”

Szóval mindenki hivja fel az anyukáját, és köszönje meg neki, hogy van és hogy szereti őt!

Nálam ez a dal jelenleg TOP 5!

TOP 5:

Lettország
Dánia
Örményország
Spanyolország
Lengyelország

Ma du. én is meghallgattam többször és nekem is valamiért mégis jobban tetszik mint eddig. Valószínű, hogy az lesz mint a Norvég dalnál volt lassú szám, de mégis gyönyörű, kellemes hallgatni (attól még télleg nem kell ruhát mosni a színpadon… de még mindig jobb mint a felmosó rongy 2009-ben Moldovából…)

8/10 😀

Jaj, bocs robek most olvastam a kommented… 😀 na így már nálam is 10/10 mostmár értem, szerintem a zsűri tuti befogja juttatni és mégis csak KELLENEK a mosó nők! (mostmár egyből József Attila édesanyja fog eszembe jutni!)

ÁÁÁÁÁ, gyerekek!!!! nagyon jó szám! És a hangja…. waw!
Nekem végigfutott a hideg a karomom (majdnem azt írtam, hogy a lavoromon 🙂 )
Ja, és a szöveg sem kutya.
csak a koreográfián, látványon fokoznék, hogy még ütőssebb, még megdöbbentőbb, még látványosabb legyen.

Már nem azért nagyon jó szám tuti top 5, de most hol nyomják el még európában a nőket? Jó, lehet, hogy nem európának szól, mert ugye afrika meg ázsia ebböl a szempontbol kulturálatlan, de akkor is, hol vannak lyan országok ahol a nök még dézsában mosnak???? Oo

xD Dombimedve ma több fronton is ütközünk ugy néz ki. Az hogy dézsában mosnak az egy jelkép és az nem elnyomás hogy ugyanazért a munkáért 20-30%-al kevesebb fizetést kapnak a nők?

Comments are closed.