Fehéroroszország: 3+2 – Far away

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xz8lSvRPBSg[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este a fehérorosz BTRC televízió bejelentette, hogy egy belső zsűri döntése alapján a 3+2 nevű együttes fogja képviselni az országot a 2010-es oslói Eurovízión a “Far away” című dallal.

50 Comments

Ja és Vásáry André tavalyi SVÉD dal-feldolgozására is lehet szavazni 5-össel! Egy hang az éjben!

Szóval két SVÉD eurovíziós dal is a NEO PREMIER-ben! 😀

Kicsit sajnáltam hogy elmeszelték a Far away-t, mert sok unalmas dal helyébe tudott volna lépni. Viszont ha lesz egy szép színpadi produkció, akkor ők is benne lehetnek a top5-ben a döntőben. Nem is tudom, mikor tetszett utoljára fehérorosz dal. Most sikerült nekik megvenni engem!

Egy kicsit túl minőségire sikeredett… De még az ukránok biztosan korigálnak a minőségen. Láttam a felhozatalt. (Nem lehetne inkább egy harmadik nemzeti döntőt rendezni, amit Lazarovics nyer meg az I love you című dallal?)

Tulajdonképpen tökéletes, mint a norvég szám, de mindkettőből hiányzik nekem valami plusz, és kicsit unalmassá válik.
Szerintem a 2007-es Koldun féle szám volt a legjobb a fehéroroszoktól.

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

@ Klau
Igen közvetíteni fogja a Duna TV,nem a “királyi.” Ja és a dal szerintem jó bár nem értem a váltást.Én egy lassú dalra tippelnék,ha a nyertest kellene megneveznem,bár a szerb dal is nagyon tetszik,igaz a fiú egy kicsit furcsa! Ja és a norvég Didrik S.T sem rossz,bár ő az operában van inkább otthon.

Comments are closed.