Alexander Rybak produkciója a Nobel díjátadó gáláján

22 Comments

Hát rég volt egy eurovíziós nyertes előadó ennyire felkapott.
Amúgy már 4 visszalépő ország van: Csehország, Magyarország, Montenegro és ANDORRA.

Beleborzongtam!!!!!!!!!!!! Azt hittem, hogy ebből a dalból többet nem lehet kihozni, azt hittem, hogy minden benne van! HáT ! Tévedtem! Kellemes csalódás!

Hát igazatok van, csak arra leszek kiváncsi, hogy akkor mivel készülnek az Eurovízióra. Tényleg jó lenne ha a zenekart vissza hoznák, nekem így sokkal jobban tetszett ez a szám!

Emberek azt olvastam hogy a közvetités dija 4000 euro! Ennyi pénze talán van az MTV-nek!!!! az alig több mint egy millio forint! MTV tesség közvetiteni a versenyt, magyarországon a verseny egyre népszerubb!

Bocsi, OFF

Mi lenne, ha lenne egy cikk, valahol elérhető helyen tartva, és oda bárki írhatna, milyen számokat ajánlana az Eurovízióra (habár most úgy néz ki, nem indulunk). Csak mert tegnap fellépett Király Linda egy új dallal, és pl. Hien és SP is most jelentetett meg új albumokat, amelyek nagyon internacionálisak… 🙂

VICESC, én benne vagyok :)-vmi hasonlót megfogalmaztam én is a Dobrády Ákos-os cikk alatt. Hogy legalább maradjon meg vmi az izgalmból :D… szavazhatnánk is rájuk majd akkortájt, amikor elkezdődik a dal-és előadóbejelentés-dömping a többi országnál.

Ha már volt OFF, legyen ON is:

Tényleg nagyon felkapták Rybakot. Ugyanott, a Nobel békedíj koncertnél maradva:
Wyclef Jean és a Sweatest Girl. Idős nénik és bácsik, na meg a királyi család táncol a HipHopra öltönyben. Nagyon érdekes 😀

http://www.youtube.com/watch?v=atzt6n1WhR8

Itt egy másik videó:
http://www.youtube.com/watch?v=mutvrpsEbuE&feature=related
Alexander Rybak együtt adja elő Natasha Bedingfielddel, Wyclef Jeannel, Donna Summerrel, Will Smithszel, és többek között még a Westlifefal Michael Jackson Man In The Mirror-ját.

Sztem Király Linda száma jobban teljesítene chartokon meg rádiós listákon, mint Eurovízión-nekem van egy ilyen megérzésem (jó a dallama, de nem vmi extra nagy különlegesség semmilyen szempontból azon kívül, hogy baromi jó hangja van Lindának)…

Alex egy nagyon tehetséges fiú,ezért kapták fel. Én szeretném ha el jönne Magyarországra,szívesen megnézném. Prágában lesz legközelebb 2010.febr. 25-én.De jegyet még itthon nem lehet venni.

Nos én valami újdonsággal is tudok szolgálni Alexről. Ott voltam a prágai koncertjén,ami fantasztikus volt. Ha bárki azt hiszi ,hogy ez a fiú istenítve van a semmiért az nagyot téved.
Olyan zseniálisan kezeli a hegedűjét,és olyan kisugárzása van hogy egymaga képes betölteni a színpadot..
Prágában viszonylag egy kis színpadon lépett fel,a zenekarával és 2 Frikar táncossal, akik szintén nagyon tehetségesek, kb. 700 néző előtt ,de a hangulat fergeteges volt.
Tehát nem csak csinos ez a srác,/magas,barna és gyönyörű a mosolya/de egy tálentum is ,amit elért kemény munkával tette.
Ezenkívül nagyon kedves, a koncert után több órán át adta az autogrammokat ,”közösképre” is hajlandó volt,és mindenkihez volt egy kedves szava. Rengeteg energia lakozik benne,és remélem egyszer Magyarországra is eljön.

Comments are closed.