Naptár

2009. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Duett: Emilia (Melodifestivalen 2009) és Dobrády Ákos – Szerelemre hangolva

27 hozzászólás Duett: Emilia (Melodifestivalen 2009) és Dobrády Ákos – Szerelemre hangolva

  • Sanya

    Nagyon szép szám!Remek duett…..

  • Dorka

    Nekem is nagyon tetszik :), remekül passzol a hangjuk egymáshoz :).

  • VICESC

    Na itt már nem OFF, örülök, hogy lett ennek egy post.

    Szóval csak ennyit akartam volna ide még most hirtelen:

    A Csillag Születik színpadán:
    http://www.youtube.com/watch?v=_AvrrHznvq0&feature=related

    ADJON AZ ÁLLAM PÉNZT AZ MTVNEK!
    Vagy küldje ki őket a DUNA, vagy (már a Csillag Születik miatt is) az RTL KLUB!!!!!

  • VICESC

    Már csak azért is tegyenek valamit, mert megszavazta az országgyűlés a költségvetést, ezért már biztos, hogy csomó pénzt elvesznek az MTV-től.

    Szóval ez a szám élőben óriási hatással volt rám a CsiSzü helyszínén! KI KELL MENNIÜK!

  • VICESC

    PONT MOST KELL ABBAHAGYNUNK AZ EUROVÍZIÓS SZEREPLÉSÜNKET, amikor a magyar zene felfelé ível???

    EZ A DAL TAROLNA, de nem tudom, hallottátok-e a Crystal Menj tovább c. számát.
    http://www.youtube.com/watch?v=eBmPv-cBtMI
    Olyan fantasztikus. Nem vagyok Crystal-fan, sőt, de ez a dal nagyon ígéretes, és fantasztikus tényleg! Nekik is új lemezük van, a NOX-nak is, Dobrády Ákosnak is.

    MAGYARORSZÁG MEGÉRDEMELNÉ AZ EUROVÍZIÓT!

    ZAFF! Nem tudnál nyilatkozni egy TV-nek vagy egy újságnak (bulvár pl)? Már egyszer nyilatkoztál egy oldalnak. És azt hiszem ROBI (nem biztos, de úgy emlékszem) BENNE VOLT AZ MTV-BEN, ÉS NYILATKOZOTT, MINT ESCRAJONGÓ! Ő is nyilatkozhatna. VALAKI TEGYEN MÁR VALAMIT! 😀 DE TÉNYLEG

  • VICESC

    vagy csak én szeretném?

    azért a videót nézzétek meg

  • Robek

    Kedves VICESC!
    Sajnos mi kevesek vagyunk, hogy tenni tudjunk az ügy érdekében! Mindegyükünk, ha tehetné akkor már a pályázat is ki lenne írva. Személy szerint meg merem ígérni, hogy, ha nagy összeget nyerek a lottón azonnal meg teszem a megfelelő lépéseket a résztvétel irányába! 🙂
    Bulvár újság?? Határozottan ellenzem az ilyen tipusú újságoknak csupán a létét is! Legtöbbször valótlan álltásokat közölnek, vagy a semmiből gyúrnak elefántot, stb, stb.
    TV-s nyilatkozat? Semmire nem jogosít fel, főleg arra nem, hogy ESC résztvételre buzdítsuk az MTV-t. Nem kell őket noszogatni, ha lenne ami nincs (pénz) akkor biztos lenne az indulásunk az Osloban.
    És végül egy kérdés: M.o.-n vajh hányan követik az ESC-et évről évre, vagy hány ember tartja fontosnak, rajtunk kivűl? Szerintem édes kevés. A táncdakfesztiválos peticiót még 200-an sem írták alá…szomorú. Mikor lesz az ESC nézetsége 90%-on felül, mint pl idén Görögo.-ban? Mikor lesz helyre téve e kis ország embereinek a gondolkodása ESC-el kapcsolatban? Nem az a lényeg, hogy nyerjünk, nem az a fontos, hogy Grönland miért nem szavazott ránk, vagy hogy Portugália miért adott 12 pontot a Kanári szigeteknek, stb. A lényeg az lenne, hogy vegyünk részt ezen a rendezvényen (direkt kerültem a versenyt)és mutassuk meg, hogy nekünk is vannak olyan előadóink mint Urban Trade, Ana Oxa, Helena Paparizou, Olta Boka, és sorolhatnám.

    Ezekről a kérdésekről, szerintem órákon, napokon át lehetne beszélgetni, de tenni sajnos én úgy érzem, nem tudunk semmit (látszólag). Túl picik vagyunk… 🙁

  • Robek

    eszembe jutott Erzsi néhány sora melyet nem is olyan régen írt. Nem tudom pontosan visszaidézni, de a lényege az volt, hogy kb. 14-en jellennénk meg zászlókat lobogtatva a Kossuth téren és kövtelnénk, hogy induljunk az ESC-en! elnézést a pontatlan idézetért… de a lényeg benne volt…

  • tacom

    Lottózzunk kalákában, mint a rendőrök!:)Errefelé akadnak emberek, akik kis létszámban évek óta kitartóan „tüntetnek” a főtéren minden este. Most is a Mennyből az angyal helyett a Kárpátia csendül fel a karácsonyfa mellett. Esetleg kérjük meg őket, hogy képviseljenek bennünket is!
    Tényleg az a baj, hogy szerintem az elmúlt évek során már elindult valami. Olyan ismerősök, meg ismerősök ismerősei meséltek az Eurovízióról, kerestek zenét onnan, tetszett nekik dal stb., akik korábban azt sem tudták, mi az. Ha most megint kimarad pár év, megint elsikkad az egész. Ha újra el is indul Magyarország, újra nulla érdeklődés lesz az alap. Én borúlátó vagyok: 10 évig nem fogunk indulni.

  • Robek

    No, ha 10 év lesz belőle, komolyan mondom szíven döföm magam a bögrémmel! Egyébként az én tapasztalatom is az , hogy valamennyivel érdeklődőbb lett a környezetem…Igaz, ez annak is betudható, hogy nincs más választásuk ha kapcsolatba kerülnek velem! 🙂

  • Ez igen ígéretes szám, de sajnos tényleg igaz, h naon kevesen vagyunk. Szinte senki sem tudja, h mi az az ESC, és hogy enni vagy inni kell. (Volt olyan ismerősöm, aki megkérdezte, h Escape?) Szal, ide valami extravagánzs reklám kellene, h legyen valami a magyar Eurovízióból, mert szerintem egy cseppel sem vagyunk különbek a cseheknél, akiknél szintén ez a helyzet… De Dombrády Ákos és Emilia… nagyon szép:D

  • Nézzétek meg a honlapomat, és az ESC-es videókat.

  • manex

    Te VICEST, hallottál már Crystalt élőben? Mert én már igen. Kasza Tibor beszédhibás. Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet az lenne, ha egy beszédhibásat küldenénk Eurovízióra. Dobrády Ákos pedig nem képviselné Mo-t, főleg nem Emiliával…

  • Máté94

    én mindössze 15 éves vagyok és 2009-től kezdett el érdekelni az Eurovízió.2008-asnak a végét láttam amikor Dima Bilan megnyerte és akkor döntöttem el hogy a 2009-est megnézem.Elődöntőktől egészen a Döntőig és eléggé tetszett.Elég gáz hogy eddig úgy áll hogy nem indulunk.De hátha lesz még valamilyen gyűlés erről és bízzunk benne hogy az MTV kap elég pénzt.

    Hogyha indulunk akkor

    Dobrády Ákos feat. Emilia-Syde By Syde (jó a magyar is)
    Crystal-Menj Tovább

    Van még sok jó dal,de ezek úgy mond átlagon felüliek :D.
    Ha Ákos menne Emiliával garantált 12 pont lenne a Svédektől… [ és az álomnak vége : ( ]

  • Patrik

    jajj gyerekek írjunk már az RTL-nek vagy a Duna-nak. Mindjárt sírva fakadok, hogy pont most nem megyünk!! :'( Fogjunk már össze és írjunk nekik….

  • Patrik

    Írjunk már az EBU-nak is hgoy támogassa a DUNA TV-t hgoy kiküldhessük a Crystal vagy Ákosékat!!!

  • Patrik

    na írtam a DUNA-nak meg az EBU-nak is de úgy érzem ez nem lesz elég ha csak én írok….

  • namex

    Patrik , most hiába írtál a Dunának meg az EBU-nak. Ha azt írtad volna hogy kapjon annyi támogatást az MTV hogy tudjunk indulni . Tudod , ahogy a letteknek is segített. Ezt ésszerűbb lett volna megírni . Majd ha lesz valami akkor írd meg mindenféleképpen .

  • Patrik

    hello.

    ha ennyire tudod hogy mit kéne írni akkor hajrá neked is!

  • namex

    Figyelj Patrik , én írnék , csak a szabadidőm annyit enged meg , hogy írjak ide néha , még hogy az EBU-nak meg a Dunának. Jövőhéten vizsgám is van szóval nagyon zsúfolt egy időszak ez. Amint eredménye lesz értesíts.

  • Máté94-nek!

    Ha hiszed, ha nem, én is 15 éves vagyok, és tavaly kezdett el érdekelni az ESC és nézd meg én is itt vagyok. Akkor már csak nem olyan kevés fan van az országban:)

  • Azt hozzátéve, hogy az én nevem is Máté:D

  • Dorka

    Emberek, ha már azt latolgatjuk, melyik dalt küldenénk, ha mennénk :D, akkor én ajánlanám a Bereczki-Szinetár párostól az Ajándék c. számot is az eddig megtárgyaltak mellé, sztem ez is jó lenne :D.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZW0QLWiGW4M

    (majd tarthatnánk vmi házi szavazást vmikor abban az időszakban, amikor egyre több ország jelenti be a dalát meg az előadát, hogy mi kit küldenénk ki, sztem jó buli lenne)

  • István33

    Dorka, tartsunk! Ez kezd hasonlítani a ’89 előtti időkre. Azóta Európa szellemileg egyesült, már csak mi lógunk ki belőle. (hála acsarkodó politikusainknak.)

  • namex

    Gyerekek Már Andorra is visszalép …
    Nem Lesz ezen a versenyen olyan sok versenyző :S
    Megint egy elődöntő lesz ? :O Még a Litvánok A Lettek és az Örmények nem döntöttek … Eddig 4 visszalépő.

  • István33

    A m,ai magyar kulturális hagyományok tényleg Andorráéval vannak egy szinten. Az ezer évünket meg lehúzhatjuk a klotyón.

  • Emilianak a hangja egyszeruen tökéletes ennel jobb már nem is lehetne szerintem olyan ember a földön nincs aki ennel jobbat tudna énekelni az ákos hangja is egyszerüen tokeletes és remek nagyon passzol a két hang egymással én szeretném ha még lépnének igy együtt fel és remélem ezt cédén is ki adják