Naptár

2009. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: Franciaország ismét nagy dobásra készül

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ro_HEqQ8xo[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – old.eschungary.hu
Videón: Natasha St-Pier a 2001-es Eurovízión

Ha feltesszük azt a kérdést, hogy ki az ideális versenyző az Eurovízióra, nagyrészt két választ szoktunk kapni. Az egyik az, hogy induljon egy olyan, aki ismeretlen. Ugródeszkaként és tapasztalatszerzésre jó ez a verseny, és egyébként is, ha végül nem fog jól szerepelni, nem fogja hátrányosan érinteni a karrierjében, hiszen nincs féltenivalója egy „no name” előadónak. A másik válasz szerint küldjük az ország büszkeségeit, a legjobb előadók közül valakit, hiszen az igazán nagy művészek meg tudják állni a helyüket bármilyen terepen. Sokan viszont félnek a hírességek közül, hogy esetleg megbuknak a nemzetközi közegben, ezért előzékenyen azt mondják, hogy induljanak csak a fiatalok.

Nos, Bruno Berberes, az Eurovízió francia delegációjának vezetője kész a nagy bejelentésre az elkövetkező hetekben. A Les Fatals Picards, Sébastien Tellier és Patricia Kaas voltak eddig a köztévé ütőkártyái, amivel egyben biztosították a helyi showbusinessben dolgozókat a versenyen való komoly, biztos és folyamatos részvétellel kapcsolatban. Az elismert művészek szerepeltetésével erősödött az Eurovízió imidzse a delegációvezető szerint.
Korábban felvetődött egy olyan pletyka, hogy a jövő évi francia versenyző egy magas pontszámot kapott korábbi versenyző lesz (többen Natasha St Pier-re tippelnek). Berberes bízik abban, hogy lesz még lehetőség a nagy verseny után az Euroclubban újra francia zenére táncolni. És azt is hozzátette, hogy nagyon elégedett a legutóbbi verseny magas nézettségi adataival kapcsolatban.

Hozzászólások lezárva.