Alexander Rybak európai turnéra indul

rybakTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Az idei Eurovízió-győztes mögött álló csapat bejelentette, hogy hamarosan több országban fognak látogatást tenni.
“Tudjuk hogy szeretnéd, ha Alex elmenne a Te országodba is. Amióta megnyerte a norvég nemzeti döntőt, már akkor sok norvég koncertszervező rohamozta meg koncertigénnyel. Ráadásul a moszkvai győzelem után újabb hosszú belföldi turnéra kellett visszamenni. Most már itt az idő, hogy Norvégián kívüli országokra fókuszáljunk.”

Ezt a közleményt adta ki egy szűk hete Rybak menedzsmentje. Így várható, hogy hamarosan a Te lakóhelyed közelében is fel fog lépni. Az első külföldi koncert Minszkben lesz szeptember 28-án.

Alex a Billboard magazin orosz kiadásának címlapján szerepelt, mivel a júniusi slágerlistán az albumok között az övé végzett az első helyen. Az orosz listákon kívül több európai slágerlistán is bekerült a legjobb 3 közé az Eurovízión győztes dala. Ezen kívül szerepelt egy orosz tehetségkutató műsorban is vendégként. Szívesen tér vissza Moszkvába, győzelme színhelyére. Idő közben kiadta lemezét Franciaországban, aminek az a különlegessége, hogy a győztes dalát részben franciául énekli.

A cikk forrásoldalán, az eurovision.tv-n arra kérik a rajongókat, hogy írják meg, hol látnák szívesen Alexander Rybakot. Noha Magyarországon nem forgalmazzák albumát – csak a hivatalos Eurovízió CD vásárolható meg, sok rajongóra tett szert itthon is, a vidéki rádiók szívesen játsszák dalát, így elképzelhető, hogy végül Magyarországra is eljut a 23 éves énekes.

17 Comments

Egyetértek! Az én kedvenceim amúgy sem jönnek Magarországra, akkor legalább ő! Tényleg, jöjjön, várjuk szeretettel.

Én most szervezek az iwiw-en egy rajongói klubot. Eddig azt beszéltük, ha nem is ide Magyarországra, de Bécsben biztos fellépne. Ha ez létrejön, akkor szívesen szervezünk buszos kiutazást. Akit érdekel az nyugodtan csatlakozhat hozzánk.
Fairytales AR Rajongói Klub (iwiw)

A barátnőmel nagyon szeretnénk elmenni ha jön Magyarországra még a buszzal is elmennék akár hova csak had lássuk és haljuk élőben nagyon jó lenne ha eljönne lécci írjatok ha lesz az a buszos utazás mert nagyon érdekel minket is imádjuk őt mert tök rendes msn-en és jó hangja van.írjatok [email protected] az msn címem köcce akk írjatok

De jó lenne! Biztos vannak olyan emberek akik tudnának segíteni, hogy Magyarországon koncertezhetne! Ha Beyonce…stb felléphetet nálunk, akkor szerintem Ő is!

Hát ez sztem nehezen menne, csak arra gondolok, hogy nem is forgalmazzák itthon a lemezt, a Fonogram pedig mégis csak a hanglemezkiadók szövetségének díjátadója, nem a hanglemezt nem kiadóké 🙂

na felolem johet nem szeretm egyaltalan ezt a dalt utalom:( nem o kellet volna nyerjen hanem soraya v hadise v elena kaki volt nyalas szerintem csak azert nyert mert picit hasonlit enriquere na mindegy.
UI.halottam h man a gorogoknek van egy szam ami berkezet a zsurihes belehalgattam csak sehol nincs:(es a romanoknak is van ey uj ugymond udvoskeje Celia na neki is megesztem es mazli volt mert fent van a neten a szama ha erdekel vkit itt van elkuldom a linket szivesen:):)
http://www.youtube.com/watch?v=RDQMSzf3jQ4&feature=related

Én Németo.-ból szereztem be a lemezt.Szerintem nálunk nem túl nagy a kereslet az ilyen zenére,pedig a fiú azonkívül,hogy egy
nagyon jó pasi egy igazi tehetség is.
Nálunk inkább eladható még a Márió és A lagzi Lajcsi .
Szóval egy nagy tehetség.Rengeteg infóm van róla főként a külföldi rajongóktól és újságokból ezért már nagyon várom hogy valahova a közelbe eljöjjön.Egyébként dec. 07-én Varsóban fellép és lehet venni jegyet a neten.

🙂 Szerintem is jó lenne, ha jönne Magyarországra. Igazatok van, tényleg nagyon tehetséges, és és örülök, hogy ő nyert. Az is igaz, hogy picit hasonlít Enrique Iglesias-ra, deh kétlem, hogy ezért nyerte volna meg a versenyt. XD Bár nemhiszem, hogy el tudnék menni a koncertre, hisz az ország másik végében lakok S: Deh neten megnézném, vagy TV-ben… más lehetőséget sajnos nem tok. Am Bori, ez tényleg nagyon jó 5let. 😀

Comments are closed.