ESC 2010: Ukrajna képviselője egy tehetségkutató győztese lesz

ukraineTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: novy.tv – fabrykazirok.org.ua

Az egyik ukrán csatorna, a Novy TV elkezdte a munkálatokat nagyszabású projektjükön, vagyis a „Sztár-gyár” című show-műsor harmadik szériáján, melynek győztese mehet Oslóba a jövő évi Eurovíziós Dalversenyre.

A produkció első állomása az lesz, hogy egy zsűrinek mindenkit meg kell majd hallgatnia, aki képernyőre szeretne kerülni a Sztár-gyár keretein belül. A casting Kijevben kezdődik, június 6-án és 7-én, majd a grémium tovább utazik a meghallgatások további helyszíneire: Kharkiv-ba (Június 10), Donetsk-be (12), Dnipropetrovsk-ba (14), és Odessa-ba (16). A projekt ősszel kerül adásba a Novy TV-n, várhatóan hatalmas tehetségekkel.

A műsor zenei producere a neves zeneszerző, Konsztantyin Meladze lesz, akinek a tehetségkutató világa már egyáltalán nem idegen, mert dolgozott már a show-műsor az orosz változatában. Neve az Eurovízió-rajongóknak sem
ismeretlen, hisz Anastasia dala (aki szintén a műsornak köszönhetően vállt ismertté, akár csak a 2007-es fehérorosz versenyző, Dmitriy Koldun), a Mamo is az ő keze munkája. Most első dolgaként el kell készítenie a műsor úgymond „himnuszát”.

Comments

4 hozzászólás a(z) “ESC 2010: Ukrajna képviselője egy tehetségkutató győztese lesz” bejegyzéshez

 1. Patrik avatar
  Patrik

  na Magyarország mikor jelenti már be hgoy résztveszünk jövőre is??? 😀

 2. sipos94 avatar

  Hááát…szerintem még aludhatunk még egy-két napot addig..

 3. Serinon avatar
  Serinon

  Az MTV mindig az utolsó pillanatban dönt…

 4. Csengettyű avatar
  Csengettyű

  Hm, ukrán Megasztár! 😀
  De van egy kis hiba a cikkben (vagy csak én nem tudom helyesen értelmezni a szöveget): „mert dolgozott már a show-műsor az orosz változatában”