Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Zoliék indulás előtt még a Nap Keltében

14 hozzászólás Zoliék indulás előtt még a Nap Keltében

  • Gabesz

    Nekem elakad 1 percnél…még jó hogy láttam reggel:D

  • Ádám94

    Ettől a riportertől lefordulok a székről!!! Mindenről akar beszélni csak az Euróvízióról nem. Hiába, ez a Nap Kelte színvonal… Na mindegy sok sikert kívánok Zolinak és a lányoknak! Hajrá Magyarország!!!

  • tacom

    Tényleg szomorú, de ez a riport nem szólt semmiről. Kínos az elején, kb. 6 percig, hogy a riportalanyok próbálják zavartan az igazi témára terelni a szót, amíg a riporter önmagát szórakoztatja. Akinek eddig nem volt fogalma az Eurovíziós Dalfesztiválról, meg a magyar produkcióról, ezek után sem sok lesz. Értem én, hogy el kell rugaszkodni a merev szabályoktól, de azért lehetne valami információértéke is egy ilyen beszélgetésnek is.
    Még szerencse, hogy van az eschungary.hu, ahol utána lehet olvasni mindennek, és aminek ügyes „riportere” tudott mélyebben szántani!
    🙂

  • Gabesz

    Ma Zoli és Magdi is lesz az Aranyágba elvileg!

  • davidovics

    Jó nektek nekm 15 másodperc után megáll a hang és a kép de az idő az megy tovább!

  • Erzsi

    Hú, fiúk ez annyira kínos volt, hogy kb. 2 percnél szájba vágtam a felvételt. Hogy lehet valaki ennyire … tahó. Elfogadom, hogy nem lehet minden témában tájékozottnak lenni, de az ilyen alulinformáltság sértő az interjúalanyra nézve. Ezek életük legnagyobb lehetősége előtt állnak, Betlennek meg láthatóan fingja sincs az egészről.

  • Ennyire hogy lehet hülyének lenni a refrén la la mi la la mi….homlokon csaptam magam

  • Roli

    Ez a riport felháborító volt!! A Bethlen tájékozatlansága, alul informáltsága pl: azt sem tudja hol lesz, meg mikor stb.( én riporter vagyok, és közel sem akkora név, mint a Bethlen, de ilyet nem engedhet meg magának- szerintem)Ez egy nemzetközi verseny és nem egy falu napi vigadalom, ahol mindegy miről beszélünk! Nézni kínos volt, nem hogy a Zoliéknak átélni, de remélem ha a Bethlen visszanézi neki is az lesz! Hajrá Zoli és lányok!!!!

  • SzZ94

    Húú, amire Erzsi is agresszív lesz (pedig mindig ő a békegalamb, ami tök jó), azt nekem is meg kellett nézni, pedig nem állt szándékomban… Hogyan lehet így kezdenin egy interjút, hogy ugye ez nem így fog kinézni… Aztán szarakodik… tita… Tittanilla, ugye, azt mondták úgy hívják… Megdöbben Kasai nevén, ez is nagyon bunkó… (mondjuk ez az ember amilyen mindenlében kanál, ha fonetikusan mondjuk, megkérdezné, hogy „a futballbíró?”.) Zita nsem igen bírja az embert, ahogy látom, de nem is árt neki a tanfolyam. Ez a ruhás beszólás komoly volt??? Aztán a táncosnők megint próbálják visszaterelni a szót, hiába… De mikor van ez? Elfelejtettem, Moaszkvában lesz? Katasztrófa. Mimiláládólámi – én hallok rosszul, vagy ez tényleg nem így van??? Na jó, nem tajtékzok tovább… Annyira azért jó volt az interjú, hogy megtudtuk, lesz benne meglepetés… Valami gimmick. (már ezt a szót is megtanultam) Ami jó, mert ezek mindig visszaviszik az emberek figyelmét a produkcióra, arra emlékszem, hogy a tavalyi grúz lepedőstrükk engem nagyon belevitt a dalba, és éreztem: na, most átjött a mondanivaló! Sok sikert Moszkvában, külföldiek szavazzatok! 🙂 Mindjárt írok maz iwiwen a dublini magyarok klubjának, hogy tegyenek meg mindent… Persze, ezt nyomatékosan teszem 🙂

  • SzZ94

    Na, mire beírtam, egy két mondanivalóval megelőztetek… Most írok az Írországi Magyarok közösségének az iwiwen!!

  • Zsolti86

    A Csináljuk a fesztivált-ban is lehetne reklámozni, ha már Gundel ott van. Annak van valamennyi nézettsége.

  • Gabesz

    Hát ha jól tudom az a müsor egy hetes csusztatással van leadva tehát jövő vasárap el kell mondaniuk hogy Gundel miért nem lesz a következő vasárnap…

  • Zsolti86

    Remélem nem merül a dolog ki abban a fél mondatban.

  • Zsolti86

    nem merül ki… bocsi